Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertert

teraz sie zemczsze...

Polecane posty

Gość ertert

bylismy razem 3 lata..podobno kochał ,podobno byłam kobieta jego zycia.. potem zerwał pod błahym powodem i za tydzien miał juz nowa panne.. zerwałam cały kontaKT.A ON bezszczelnie sie pytał dlaczego o niego nie walcze... idiota. mineło juz sporo czasu..on jest z tamta..jakies 8miesiecu juz..ja jestem szczesliwa i nie opisuje na jego smsy ..nigdy..dzisiaj napisał znowu..pod jakims głupim pratekstem...i juz wiem co zrobie.. uwiode go i wszytko powiem jej..i to ze juz ja zdradził ze mna w kwietniu.. niech on teraz cierpi a on bedzie wiedziała co to za świnia...

Gość dawaj laska dawajjj
haha dobre ;p dawaj laska zrob tak jak napisalas

Gość Jassiu
Laski są takie głupie. Faceci chcą was ZALICZYĆ, a wy od razu nie wiem co sobie myślicie. Miłośc do trumny i inne pierdoły, haha

Dziewczyno, to takie niskie co robisz. Odszedl, niech idzie w cholere, a Ty wez gleboki oddech i zacznij pracowac nad swoimi emocjami bo one sa zlym doradca. 🖐️

Gość ertert
własnie o to chodzi że ja urwałam kontakt bo wybrał tamta..nigdy sie nieodezwąłam za to on ciagle pisał i dzwonił a ja go olałam..tylko i le mozna go olewać..czego ten frajer chce ode mnie skoro sam sobie wybrał tamta...ile mozna to znosic????pisanie itp.??ile?ja chciałam sie od niego uwolnic a ten jebany pies ogrodnika nie chce tego..wiec teraz wypowiadam wojne..

Gość a dlaczego zaraz
tylko pamiętaj o dowodzie jakimś, smsa od niego nie wykasuj, albo fotki sobie zrób. Inaczej on jej powie, że z zemsty kłamiesz :D

Gość mądra kobieta
Mnie były nie zostawił ale sprowokował do odejścia, zaraz po tym poznał panne na necie, co to się on nie nachwaliły, ale ona wykorzystala z kasy i zostawiła wogole przestając się odzwywac z dnia na dzień... teraz ex mi skompli... i też go uwiodę, a potem potraktuje tak jak on mnie... z dnia na dzień powiem już Cię nie kocham poszukaj szczęścia z innym...:P Powodzenia koleżanko.

Gość kuglarz za 2 zeta
Zrob tak zrob tak! popieram cie ja jako nie pełno wartosciowy mezczyzna!