Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mimi28

Dworek przy lesie

Polecane posty

Go艣膰 Mimi28

Czy kto艣 robi艂 tam wesele? Szukm opini na temat tego miejsca bo chce zrobi膰 tam swoje przyj臋cie weselne, ale kompletnie nie wiem czy warto? prosze info

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anitkaaaaaaaaaa
wklej linka moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta0101
Chodzi Ci o "dworek przy lesie" w Zimnodole? Je艣li tak, to mog臋 powiedzie膰 偶e organizuje tam swoje wesele w lipcu, nie widzia艂am w swoim 偶yciu lepszego miejsca na tak膮 okazj臋. Wystr贸j bardzo elegancki,zapiera dech :), ceny bardzo przyst臋pne. Jak jest z jedzeniem, nie wiem, ale mo偶na si臋 tam wybra膰 na andrzejki i zobaczy膰 jak si臋 spisuje kucharz i obs艂uga. Przyj臋cia weselne organizuj膮 od 100 os贸b, my艣l臋 偶e to wa偶na informacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnuleczka1123
jak dla mnie jedzenie dobre, smaczne lecz za ma艂e porcje :/

Udost臋pnij ten post

Wystr贸j lokalu jest pi臋kny,sala 艣liczna natomiast ale dech to zapiera niesamowity smr贸d unosz膮cy si臋 wok贸艂 lokalu, latem nie do wytrzymania! Wko艂o smr贸d a w 艣rodku g艂贸d! Obs艂uga bardzo niezorganizowana i rusza si臋 jak 偶贸艂w, kawy nie mo偶na si臋 doprosi膰, a po p贸艂 godziny przynosz膮 ci herbat臋 zamiast zam贸wionej kawy.

Udost臋pnij ten post

Wystr贸j lokalu jest pi臋kny,sala 艣liczna natomiast dech to zapiera niesamowity smr贸d unosz膮cy si臋 wok贸艂 lokalu, latem nie do wytrzymania! Wko艂o smr贸d a w 艣rodku g艂贸d! Obs艂uga bardzo niezorganizowana i rusza si臋 jak 偶贸艂w, kawy nie mo偶na si臋 doprosi膰, a po p贸艂 godziny przynosz膮 ci herbat臋 zamiast zam贸wionej kawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do misia001:
czy mo偶esz sprecyzowa膰 na jakiej imprezie uczestniczy艂a艣 w tym dworku i w jakim to by艂o miesi膮cu? co znaczy 偶e w 艣rodku g艂贸d???

Udost臋pnij ten post

Mia艂am niemi艂膮 przyjemno艣膰 uczestniczy膰 tam w weselu. A z tym g艂odem, to dok艂adnie, chodzi艂o mi o to, 偶e go艣cie po prostu byli g艂odni,trudno by艂o si臋 doprosi膰 np. o do艂o偶enie ciast czy czegokolwiek na sto艂y. A w ko艂o unosi si臋 nieprzyjemny zapach bo obok lokalu jest ubojnia drobiu, wi臋c to m贸wi samo za siebie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to bardzo ciekawe
bardzo uwa偶nie podchodz臋 do tego typu opinii, tym bardziej 偶e nieraz mieli艣my okazj臋 ogl膮da膰 ten dworek (zar贸wno jesieni膮 jak i latem) i nigdy- nawet o najbli偶szym otoczeniu tej ubojni- nie zauwa偶yli艣my 偶adnego nieprzyjemnego zapachu. Oczywi艣cie je艣li tylko co艣 takiego zauwa偶e to napisz臋, po to jest forum- 偶eby wymienia膰 si臋 opiniami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to bardzo ciekawe
by艂am tam nieraz, zar贸wno jesieni膮 jak i latem ogl膮da膰 ten dworek i ogr贸d i 偶adnego nieprzyjemnego zapachu nie zauwa偶y艂am- tego w艂a艣cicielom nie mo偶na na pewno zarzuci膰- powy偶sze opinie mog膮 jedynie 艣wiadczy膰 o osobistej niech臋ci lub nieuczciwej konkurencji! jednak je艣li bedzie co艣 nie tak na pewno o tym napisze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to bardzo ciekawe
tego 偶e tam 艣mierdzi nie mo偶na zarzuci膰- powy偶sza opinia 艣wiadczy o osobistej niech臋ci do w艂a艣cicieli!

Udost臋pnij ten post

Moja powy偶sza opinia na pewno nie 艣wiadczy o niech臋ci do w艂a艣cicieli, bo na forum nie mam zamiaru w 偶aden spos贸b opisywa膰 w艂a艣cicieli ani stosunku do nich, lecz obrazuje czego do艣wiadczyli艣my na weselu. A je艣li kto艣 b臋dzie mia艂 lepsze wra偶enia to gratuluj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jurek03
bylem tam pare razy wystroj zajebisty ale gdyby zmienili kucharza i obsluge bylo by git . wrocilismy glodni dosc ze malo daja jedzeinia to w dodatku zimne

Udost臋pnij ten post

W sierpniu mam tam wesele i czytaj膮c te opinie a偶 si臋 wystraszy艂am :( czy kto艣 tam by艂 teraz na weselu ?? naprawd臋 jest tak 藕le z tym jedzeniem, obs艂ug膮 itp ??? :( napiszcie jeszcze co艣 b臋d膮 wdzi臋czna

Udost臋pnij ten post

Witam, nie by艂am w tym dworku, ale wiem co艣 o ubojni drobiu, bo sama niedaleko jednej mieszka艂am... W zimie nie czu膰... Ale latem - okropienstwo!! Dech zapiera :( Szczeg贸lnie keidy wzrusza pryzmy s艂omy z odpadkami... A jak g艂odno.. to licho... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂oda para i gitara
Mamy tam wesele we wrze艣niu .S艂ysza艂am od kole偶anki, kt贸ra mia艂a tam wesele w tamtym roku(latem) ,偶e czu膰 by艂o nieprzyjemny zapach z tej ubojni kt贸ra znajduje si臋 za dworkiem.Nawiasem m贸wi膮c, jest to jeden w艂a艣ciciel.Wi臋c mo偶na si臋 dopytywa膰 co z tym "fantem" my艣li zrobi膰. Paru znajomych wybiera si臋 tam na zabaw臋 weseln膮 ,przez nast臋pne miesi膮ce, wi臋c b臋dziemy ich wypytywa膰 o obs艂ug臋, jedzenie itp.Napisze na forum o tym co us艂ysze :). Prosz臋 o opinie m艂ode pary lub go艣ci, kt贸rzy tam si臋 bawili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przekona艂am si臋
偶e jest to fantastyczne miejsce na Wesele. Go艣cie byli zachwyceni wystrojem, pokojami go艣cinnymi, obs艂ug膮...Nie prawd膮 jest to co kto艣 pisa艂 wy偶ej ze cyt:"g艂贸d, smr贸d..." bo jedzenia by艂o bardzo du偶o, a偶 za du偶o, kawa i herbata na osobnym stoliczku (nikogo nie trzeba sie prosi膰) bez limitu (zaznaczam, ze to nie by艂o najdro偶sze menu z proponowanych w Dworku). Wszystko przebieg艂o zgodnie z planem, obs艂uga dobrze zorganizowana, co do zapach贸w z ubojni...obawia艂am sie tego po przeczytaniu wcze艣niejszych wpis贸w...ale uwierzcie mi, nic a nic nie by艂o czu膰 a pogoda by艂a wyj膮tkowo 艂adna i by艂o bardzo ciep艂o...jedynie wieczorem po wyj艣ciu z Dworku mo偶na by艂o poczu膰... przyjemny zapach lasu!!! GOR膭CO POLECAM:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juniaaaaaaaaaaaaaa
Do Przekona艂am si臋 :) oraz innych ;) :) Byli艣my podpisa膰 umow臋 weseln膮 4 czerwca i widzieli艣my sal臋 przygotowan膮 na wesele, w kt贸rym za pewne uczestniczy艂a艣. :) Cud, mi贸d i orzeszki... ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 swojego 艣lubu. Pogoda by艂a przepi臋kna, by艂o samo po艂udnie, smrodu nie czu艂am ;) nawet nie wiedzia艂am, 偶e tam jaka艣 ubojnia jest. Herbata i kawa przygotowana na osobnym stoliku wi臋c nie wiem jak z tym "dopraszaniem si臋" o co艣 ciep艂ego do picia. I wiem, 偶e kaw臋 i herbat臋 przygotowuj膮 tak, aby ka偶dy m贸g艂 sam sobie zrobi膰 je偶eli ma na to ochot臋 ( z reszt膮 moja mama o to pyta艂a i powiedziano jej, 偶e w艂a艣nie go艣cie osobi艣cie mog膮 sobie zrobi膰 kiedy chc膮). Co do porcji, nie b臋d臋 ocenia膰, bo nie widzia艂am, ale s膮dz臋, ze gdyby ludzie nie byli zadowoleni z imprez organizowanych tam czerwiec i sierpie艅 2012 nie by艂yby ju偶 zarezerwowane. Sama nie dosta艂am na sierpie艅 2012 daty wesela jak膮 chcia艂am, bo by艂a zarezerwowana ( a rezerwowali艣my termin w marcu bie偶膮cego roku).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przekona艂am si臋
Zgadza si臋, uczestniczy艂am a nawet by艂am M艂od膮:D Go艣cie byli zachwyceni, nie m贸wi膮c o nas:) Jeszcze raz gor膮co polecam to miejsce! Powodzenia w przygotowaniach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trubadu偶y OOOO
nie zgadzam si臋 z wiekszosci膮 opini na temat'ze niby 艣mierdzi,ze ma艂e porcje,偶e obs艂uga do kitu. moim zdaniem porcje sa idealne poniewa偶 jest wystarczajaco duzo jezenia na sto艂ach jak i na stole wiejskim.czasami pznstwo mlodzi nie maja rozeznania i zamawiaja za malo ciasta, wiec kelnerzy nie dokladaja ciasta(bo nie ma z czego do艂o偶y膰 ).mialam okazje bawic sie tam kilka razy na weselu i uwa偶am 偶e miejsce jest fantastyczne a obs艂uga bardzo mi艂a.( Niestety zdarzaj膮 si臋 wyjatki i nie karzdemu si臋 dogodzi)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia&krzy艣
Mieli艣my wesele w Dworku, i nie wiem kto takie g艂upoty napisa艂 偶e tam jest "smr贸d i g艂贸d". Jest to pi臋kny obiekt w wysokim standardzie!! Jedzenia by艂o du偶o, i by艂o bardzo dobre super podane, obs艂uga spisa艂a si臋 na "6". POLECAMY WSzytskim naprawd臋 warto, i nie zwracajcie uwagi na takie komentarze bo kto艣 naprawd臋 przesadzi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysiek 26 Krk
Hej, mo偶e kto艣 ma do odst膮pienia termin w Dworku przy lesie? Jak co艣 to piszcie na spirit1984@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luca Brasi
Ale reakcja na antyreklam臋:D a z tym terminem odst膮pienia to niez艂e ca艂kiem:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysiek 26 Krk
Tzn? Ja powa偶nie szukam kogo艣, kto ma do odst膮pienia termin w dworku przy lesie ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyaa
radzi艂bym da膰 takie og艂oszenie np. 偶贸艂tym je偶u. my艣l臋, 偶e kto艣 da zna膰. ludzie ostatnio maj膮 takie dziwne zwyczaje, robi膮 rezerwacje chocia偶 nie do ko艅ca sa zdecydowani na 艣lub.tak robi膮 moi znajomi( mo偶e za dwa lata itp.). a s艂ysza艂em o przypadkach gdzie si臋 zarabia na odprzeda偶y miejsca.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert 28
No c贸偶.. g艂upota w艂a艣cicieli, 偶e mo偶na bez 偶adnych konsekwencji zrezygnowa膰 na 90 dni przed weselem.. Nie rozumiem jak oni sobie to wyobra偶aj膮, przecie偶 3 miesi膮ce to kr贸tki czas, by jaka艣 nowa para zdecydowa艂a si臋 na wesele i zd膮偶y艂a wszystko przygotowa膰. Gdzie tu logika?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysiek 26 Krk
E no bez przesady, w艂a艣ciciele s膮 bardzo mili a ju偶 po samym wygl膮dzie tego dworku mo偶na stwierdzi膰, 偶e to profesjonali艣ci.. Na tle innych sal weselnych naprawd臋 Dworek przy lesie wypada rewelacyjnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kazz
By艂em tam na weselu i moje opinie sa nastepuj膮ce porcje np obiadu bardzo malutkie jedzienie og贸lnie bez smaku nie doprawione wcale obs艂uga 艣rednia jedzenia ma艂o jak na takie kwoty nie wspomne ze do jedzenia lgn臋艂y muchy a nie bylo wcale goraco. Sala ogolnie mi sie podoba jednak gdy zespol zacznie grac jest bardzo glosno no i problemy z zasiegiem na sali jesli ktos potrzebuje zadzwonic herbate i kawe samemu sie robi wiec ok obs艂uga faktycznie powolna na samym poczatku przed obiadem zauwazylem ze mam peknietra szklanke od gory do dolu poprosilem o wymiane i naczekalem sie chyba z pol godz. Jakby patrzec na sam wyglad warto robic tam wesele ale najwazniejsze jest jedzenie i muzyka wiec odnosnie jedzienia warto sie zastanowic tym bardziej ze duzo tu podobnych opinii o jedzeniu

Udost臋pnij ten post