Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zima burzowa

Szukam kolegi geja

Polecane posty

Szukam jakiegoś sympatycznego geja do towarzystwa ponieważ uważam że taka znajomość to idealny układ:) Po pierwsze facet nie jest tak fałszywy i dwulicowy jak kobieta... a do tego kolega gej przytuli cie dlatego że jest ci smutno a nie by wymacać twoje cycki :O Ja wiem że ogłoszenie na kafe to szczyt frustracji ale muzę rzeczywiście jestem zdeterminowana :P

Gość taki jeden on
gejem nie jestem, ale poza tym do opisu pasuję, i daleki jestem do obmacywania cycków ;)

Gość a moze byc kolezanka
lesbijka?:)

Gość taki jeden on
tak na chłopski rozum....to jest tu jednak podtekst seksualny bo w koncu nie szukasz kobiety tylko faceta? dlaczego?

No ale szukam geja:) tak jak pisałam kobiety często są fałszywe i dwulicowe i dążą do tego by inne kobiety wypadały na ich tle gorzej :) poza tym zawsze lepiej dogadywałam się z facetami :)

Gość taki jeden on
no tak ....gej.....hmmmm nie dobierze sie a mysli jak facet.... nieźle kombinujesz ;) a skad ty jestes?

Gość mariusz smutas
nie gadaj z gejem bo to calkiem upadek obyczajow. Zawsze mzoesz porozmawiac zemną real man :]

Nie mam nic przeciwko homoseksualistą i wcale nie uważam zadawanie się z nimi za upadek moralności ;) Miałam długoletniego przyjaciela geja i bardzo byłam zadowolona z tej znajomości ale niestety wyjechał za granice:( a co do facetów to przejechałam się bardzo na nich i nie mam najmniejszej ochoty na żadne romanse...

Gość gejek
Pzryjede do ciebie

Gość Mój typ geja to
Jarosław Kaczyński

Również chciałabym poznać chłopaka odmiennej orientacji, prosto mówiąc 'Geja' do wspólnych spotkań na kawe, rozmów. Wydaje mi się, że przyjaźń damsko-męska w tej kwestii istnieje, najlepiej aby swoim stylem przedstawiał swoją osobę i mógł ewentualnie podróżować po Polsce( mam na myśli kawe itp.).

Jeśli chodzi o Poznań, to dobrze się składa bo dość często tam bywam, możliwe, że od października będę tam studiowała.

Matura niebawem, myśle, że to nie istotne, tym bardziej odnośnie tematu, poprostu nie bd owijała w bawełne, poszukuje geja i tyle z mojej strony, jesli się znajdzie to dobrze, jeśli nie to trudno.

Gość Na kafe niejedna już szukała
gejka :D🖐️ Nevermind10 to nie jest dobre forum do szukania geja, pomyśl zanim zaczniesz działać.

Gość rudosc z seksem
skoro nie bedzie macał cyckow :P

Gość rudosc z seksem
to stary temat 😠

Gość Szukam kolegi geja
no dosze, skoro ma yc gej to moge byc gejem :)

Nie bądź naiwna, gej potrafi mieć wady, jak każdy inny człowiek, mój były przyjaciel, na przykład, jest przykładem egoistycznego, dwulicowego pozera z kompleksami. :p