Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawiąca długo

ile dni trwał wasz pierwszy okres po porodzie??????

Polecane posty

Gość krwawiąca długo

Proszę powiedzcie ile dni trwał wasz pierwszy okres po porodzie, bo mój trwa już 10 dni i nie wiem czy to normalne że jest dłuższy niż wcześniejsze....

Gość mama synka 14 miesięcy
Mój trwał tyle co zawsze - 7 dni. 10 dni to chyba nie jest normalne, bo z tego co mi wiadomo @ może trwać max 8 dni. Chyba najlepiej będzie jeśli skonsultujesz to ze swoim ginem.

moje trwaly ok 5 dni, przed porodem 7-8 dni i staly sie bezbolesne tak mam do teraz (jestem juz po 2 porodzie) minus za brak regulacji okres mam co 25 do 32 dni :-/ przed porodem zawsze 27-28

Gość no przeciez odpowiadaja ci
to raczej nei jest normalne

Gość taka ta czarna
właśnie mi się skończył.5 dni miałam

Odświeżam temat. A mój pierwszy okres po porodzie, w półtora miesiąca od porodu, trwał... jedną dobę. Czy któraś też tak miała?

Gość barbara1984
pierwszy trwal 10 dni a drugi 7

Jestem ciekawa od czego to zależy. Czy dziewczyny które tak długo nie miały okresu, to te które długo i intensywnie karmiły piersią? Bo ja karmię ale nieczęsto i w niedużych ilościach (mam mało mleka). Głowa w chmurach, karmiłaś swoje dziecko długo piersią?

Gość gość
Mój trwał z 10 dni, w tym pierwsze dni były tak obfite że zestaw tampon + podpaska na raz musiałam zmieniać co dwie godziny! Za to w ogóle brzuch nie boli jak przy okresie przed porodem :)

Gość gość
ale chodzi Ci o okres? czy o krwawienie w połogu bo to rói jest:) Krwawienie w połogu u mnie trwało 8 tygodni. a pierwszy okres dostałam rok po porodzie i trwał 7 dni normalnie.