Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos miałł

buty KORNECKI dobre to to ?

Polecane posty

Gość MaMuśśka
Dobre, nawet bardzo, ale trzeba odpowiednio dobrać do stopy i upodobań dziecka, bo niektóre mają trochę sztywne podeszwy. Moje dziecko chętnie w nich chodziło w poprzednim sezonie i teraz zastanawiam czy znowu zaufać im po raz kolejny :)

Moja córeczka dobrze się w nich czuła, nóżki się jej nie wykręcały i nie pociły latem. Na jesień też planuje kupić dla niej buty tej firmy. Skoro się już sprawdziły to wolę nie ryzykować z innymi. Dobre buciki są bardzo ważne dla rosnących dzieci.

Gość bimbam52
szczerze? nie wyobrażam sobie innych, istnieją ponad 30 lat na rynku i nadal funkcjonują, polska firma ze świetną ofertą dla dzieci, jeszcze sie nie zawiodlam - córkę zaciągnelam do sklepu i kupuje wnukom :)

Gość gość
A po kij takie drogie buty, które są tylko na 2-3 miesiące, bo dziecku i tak zaraz noga urośnie? Ja kupuję w CCC i mój mały też chętnie nosi. Jeszcze nigdy nie powiedział, że niechętnie je zakłada :P

Gość renata314
bo buty powinny kosztować, w ccc buty są tanie i sztuczne, noga nie oddycha, to, że robisz swoim stopom coś takiego to twoja sprawa, ale dziecko powinno miec wszystko co najlepsze!