Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiiaa

zamyslona

Polecane posty

Gość kassiiaa

Mam 25lat wyszłam za maz 3 miesice temu mieszkamy w 2 pokojowym mieszkaniu w bloku. Ja nie pracuje (obecnie) Stac nas na przecietne zycie pare imprezek w miesiacu, wakacje nad morzem (1tydzien) ciuchów nie mam duzo. Jest koło OK. I jak mam teraz zajsc w ciaze urodzic dziecko i je utrzymac? nie starczy na i to jest pewne. Przeraza mnie to ja teraz nie moge znalesc pracy a jak urodze to bez maciezynskiego a potem tez bedzie ciezko z praca. Lepiej miec dzieci i zyc w biedzie czy ich nie miec i zyc przecietnie?

Na twoim miejscu szukalabym pracy do skutku ... potem macierzynski i wychowawczy bedziesz siedziec z dzidziusiem w domu i bedziesz miec pieniadze i dziecko takze wszystko idzie pogodzic... Jestem mlodda mama wszyscy mi doradzili ze tez mam tak zrobic niestety nie zrobilam tak teraz nie mam zadnych dochodow tylko maz. jest ciezko ale jakbym miala droga szanse to wlasnie postapilabym tak jak napisalam wyzej . POZDRAWIAM

Gość rtert
W wieku 25 lat wiele osób znajduje dopiero pierwszą pracę. Zacznij najpierw żyć jak dorosła a nie utrzymanka a potem decyduj czy już chcesz i możesz mieć dziecko.

Gość kassiiaa
dziekuje za rade

Tymbardziej ze bedziesz miala dzidziusia ktorego bedziesz kochac i bedziesz mogla mu kupic to czego bedzie potrzebowac... Jezeli pragniesz dziecka to tak zrob... bo po co potem zyc w biedzie.. Albo samotnie bez dziecka bo brak kasy .