Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca sie was

czy to buty jak dla babci?

Polecane posty

Gość jak dla mnie typowo babciowe

Gość kolorowe paseczki
mi sie podobaja i teraz buty z okraglymi czubkami sa najmodniejsze!!

Gość pytajaca sie was
Jak pokazałam je mojemu chlopakowi to wlasnie powiedzial ze jak dla babci, ale mi sie podobaja i juz je kupilam :) Może jeszcze pogoda pozwoli mi je nosic :)

Gość moim zdaniem bardzo fajne
takie w stylu retro a jednoczesnie bardzo klasyczne i eleganckie:) szkoda ze nie sa ze skory bo tez bym sobie kupila

Gość nie sa babcine
typowo babcine to na pewno nie choc ta moda jest bardzo babcina i 2/3 z tego co jest modne mi sie teraz nie pdooba. Te buty sa jednak ok ja zawsze lubilam zaookraglone czubki :) sa ok nie piekne ale ladne i eleganckie

Wcale nie jak dla babci. Bardzo eleganckie i stylowe. Takie trochę w stylu lat 60. Mnie się podobają i na Twoim miejscu nie przejmowałabym się opinią Twojego chłopca o nich, bo to Ty masz się w nich dobrze czuć i Tobie mają się podobać. Pięknie będą wyglądały do spódnicy do kolan albo spodni w kancik.

Gość stare zdjęcia
sobie obejrzyjcie, w latach 30-tych kobiety takie nosiły. Młode kobiety, ale chłopak sobie skojarzył młodą kobietę ze zdjęcia w takich butach, że to jego babcia była. Niewazne, że miała wtedy 20 lat. Proste. Jak Ci się podobają, to sobie kup, a chłopakowi wyjedź z powyższą psychologią hehe ....

Gość mnie się podobają
a babcie to nie chodzą w takich na pewno, chociaż ja bym sobie takich nie kupiła ale tylko dlatego, że nie lubię obcasów