Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariadna02

Dzisiaj mam ostatnia szanse. Ratunku!!

Polecane posty

Ja osobiscie uwazam, ze autorka przecholowala to fakt, teraz musi naprawic to co zrobila. Na poczatku lekko sie zawiodla i miala prawo strzelic krotkiego focha ale nie az na tak dlugo, no badzmy powazni. Jedyne co moge powiedziec w tej kwesti i dac rade to jak przyjdzie to zachowuj sie naturalnie,badz mila okaz szacunek, przytul sie na poczatku. Masz szczescie ze nadal Cie kocha to dobry znak. I juz wiecej nie rob takich rzeczy, nie mowie zbeys sie wcale nie obrazala czy krytykowala bo powinnas miec wlasne zdanie, ale to dotyczy ekstremalnych przypadkow kiedy chlopak naprawde bedzie przeginal. Nie fisiaj tak bo mozesz duzo stracic. powodzenia:) ps.Czesc La Sposa :)

Gość elffirka
v34 To prawda, oj duzo mozna stracic przez taka chorobliwa zazdrosc bo tylko w malych ilosciach dodaje zwiazkowi pikanterii. To nie jest "kolejny" zwiazek autorki ktory sie rozpadl przez zazdrosc, w poprzednim byla zdradzona wiec troche sie wyczulila na ten temat.

Gość bajeczka77
autorko........nie panikuj na zapas poprostu odpusc troche i postaraj sie nie byc az tak zazdrosna bo zazdrosc czesto psuje zwiazki. Ja bym dzisiaj przywitala go promiennym usmiechem i cichutko szepnela mu do ucha jak bardzo go kocham. Sama nie podejmuj rozmowy i nie roztrzasaj tego co bylo chyba ze on bedzie chcial porozmawiac to usiadz i porozmawiaj z nim.Emocje ida na bok.Ja mysle ze wszystko jest do naprawienia a uczucie od tak nie mija,jesli nadal cie bardzo kocha to wszystko wroci do normy tylko ty zacznij sie zachowywac stosownie do sytuacji i swojego wieku. Glowa do gory bedzie dobrze.:-)

jak to by mój facet określił?:) nieważne za kim patrze to Ty jesteś w finale :classic_cool: Ponadto jesli był fakt zdrady a teraz chorobliwa zazdrośc to może warto spojrzec na siebie? czemu jedne kobiety sa notorycznie zdradzane a inne takiego problemuu nie mają?:O

Gość ariadna02
Bajeczka77 Uspokoilas mnie, niczym bajeczka ;P Dziekuje :)

nie lubi takich dziewczyn, woli naturalne a tu sie troszke zaskoczyla ............czym zaskoczyła? To tylko wpis, może w formie żartu? Przecież z nią nie rozmawiał! To że zrobił podpis pod zdjęciem laski nie świadczy o tym, że ona mu się podoba! Nie ma co podchodzić do tego tak serio. Hej California!

Gość ariadna02
v34 To zdarzylo sie tylko raz i to byla wina mojego chlopaka. Nie moglam jechac na pewna impreze bo mialam noge w gipsie a on pojechal gdzie byl alkohol, zdradzil mnie i wiesz co powiedzial? "Trudno. Moglas jechac" wiec mysle ze to z nim bylo cos nie tak. Poza tym mam maly biust a on wysylal mi zdjecia silikonowych pan i podziwial, wiedzial ze mam maly biust a robil na zlosc. Dlugo nie wytrzymalam. Ale to idzie na bok tego juz nie bylo, liczy sie to co przed nami :) A Twoj facet dobrze mowi, daje Ci poczucie ze jestes najwazniejsza ;)

Jak pisze La Sposa: "moze w formie zartu" mozliwe ze tak bylo Droga autorko popatrz co wypisuja inni faceci pod takimi zdjeciami "co ja bym z Toba nie robil" a pozniej wchodzisz na profil delikwenta a tam zdjecia z dziewczyna/zona i podpis "Kocham Cie najmocniej" takze glowa do gory, mysle ze to bylo zwyczajne nieporozumienie. A co do bylego to....yhhhhhhh bez komentarza debilll debill, chociaz ja mialam podobnie z reszta ale to juz przeszlosc :)

my_california kurcze wiem boli masz racje ale dziewczyny nie dajcie się tak łatwo wyprowadzić z pionu :O to najgorsze w takiej chwili. jakby mój zachwycał się gołymi lalami w necie wstawiłabym swoje foto na jakąś strone i ustawiła mu to jako startówkę w kompie :P jeszcze z opisami innych "sliniaków" :D:D:D zazdrośc nic nie daje...taktyka taktyka i taktyka. Zawsze da się ukąsić az mu w pięty wejdzie ;) ale fochanie się i robienie scen zupełnie w inną stronę uderza zobaczcie ty się wkurzasz złoscisz a on nie czuje się winny albo się smieje albo złosci że go związujesz :P

ariadna mam chrześnice 20 letnią. Jak jej chłopk poszedł na 18tę kiedys bez niej to dwa miechy później ona poszła z innym na wesele :classic_cool: Do zdrady nie doszło ale i jedno i drugie coś z tego wynieśli ;)

Gość ariadna02
v34 Widze sprytna babka jestes ;) Stosujesz odpowiednie techniki, nastepnym razem jak cos takiego sie trafi pomysle nad tym :) A wiesz co? miesiac temu napsialam koledze zyczenia urodzinowe i dodalam caluska, a to jets taki znajomy ktory mial w swojej galerii zdjecia z polnagimi pannami itd. Moj chlpak jak to zobaczyl.. to byl istny huragan. "Komu Ty wysylasz buziaki i zyczenia zobacz co on ma w galerii? tacy Ci sie podobaja?" dwa dni sie musialam tlumaczyc, tamtej dziewczyny z nk nie znal a ja tylko wyslalam zyczenia chlopakowi ktorego znalam juz 4 lataa co on tam sobie robi co dodaje do galerii to juz nie moja sprawa. Moj chlopak to dopiero agent potrafi byc :P Z reszta co Ci bede o tym pisac to wyglada jak skarzenie sie "mamo to on, nie to on" :) Masz racje, widze ze chwalisz postepowanie rozsadkiem niz emocjami. Lepiej jest sobie cos przemyslec w milczeniu i wpasc na genialny pomysl niz unosic sie emocjami. :) Kurcze dzieki ze piszesz dostalam takiego kopa ze juz mi sie odechciewa fochania o byle co. ps.wlasnie dostalam od niego calusa w smsie, chyba nie jest tak zle ;)

Gość ariadna02
v34 bardzo dobrze zrobila :) kazdy mial nauczke :P ale zauwazylam ze przy takich akcjach czasmai mezczyzni potrafia sie na dluzej i bardziej obrazic niz kobiety, moze oni nie grzesza czestotliwoscia, ale za to jaka jakosc! :)

nie wiem czy bardziej :) wiem jedno ona się nie fochała i nie robiła scen po weselu udała ogromne zdziwienie czemu on się obraził :classic_cool: skoro Kubie wolno to i Panu Bogu też :D:D I czekała spokojnie na przebieg wyszło na to że wone wygrała ;)

Gość ariadna02
hehe a on sie zdziwil czemu ona sie dziwi :) Musze leciec juz zaczac gotowac obiadek, dziekuje bardzo Tobie v34 i wszystkim za rady :) bardzo mi pomogly. Fajnie widziec ze nie wszyscy na cafe to zgrywusy i banda podszywaczy :) pozdrawiam, milego dnia ;)