Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona8787

jestem załamana....

Polecane posty

Gość zaciekawiona8787

Mój chłopak ,moj skarb pojutrze wyjeżdza do Holandi:( nie wiem co robić?non stop rycze:( nie bedzie go conajmniej dwa miesiące?czy ktos był w takiej sytuacji jak ja?

Gość mario840000000000000000000
ale ty jestes pojebana ... ja rycze ze ale ze .... smiechu ... dziex za dobry humor dziwaczko

Gość kaskadka
i czego ryczysz?? To bedzie dobry sprawdzian dla was. Ja bylam na odleglosc z facetem ponad rok. Dasz rade

Gość zaciekawiona8787
własnie tez sie tego boje ze mnie zdardzI:( (

Gość Pies z kulawą noga
Spokojnie, jeśli kocha to conajwyżej posmakuje rasowego zielska ,ewentualnie zabawi sie z jakąś tania prostytutką.Głowa do góry

Gość zaciekawiona8787
on jedzie z takiej firmy 3g dobra orgaznicacja,,,,, i wiem ze jad atam tez dziewczyny..Juz bym wolała,zeby cpał to zielsko niż.....

zaufanie do podstawa, jeśli Cię zdradzi to Cie nie kocha po prostu, 2 miesiące to nic, uczucie może przetrwać duzo więcej, a miłośc polega na zaufaniu, cierpliwości.

Gość zaciekawiona8787
agnet on mnie wilokrotnie zdradzał... mzoe to głupio zabrzmi,ale wiem ,ze mnie kocha...ale jednak sie boje ,on mnie etz zapewnia ze wszystko bedzie ok,ale i tak się boje,,,a powiedz mi jak to wyglądało w twoim przypadku?

Gość Dobry chłopak był bo mało pił
hasło "jak kocha to nie zdradzi" istnieje tylko w dennych trelenowelach.Mało który facet potrrafi sie oprzec pokusie przy sprzyjajacych okolicznosciach.Tym sie od was roznimy,ze nie traktujemy seksu w kategoriach puzzli emocjonalnych.Potrafimy kochac jedna osobe, a seks jest tylko seksem.END

Skoro Cie wielokrotnie zdradzał, to juz dawno powinnas kopnąc go w dupsko, a pozatym nawet na miejscu może Cię zdradzic. Olej dziada!:)

bez przesady mój mąż jestw Holandii już 3 miesiace za tydzien przyjezdza na urlop jakoś sie nie martwie o to ze mnie zdradzi bo jak to zrobi to ja zrobie to samo nie ma co płakac na zapas

Gość zaciekawiona8787
fakjnie wam sie gada..wielokrotnie to słyszałam,ze powinanm go olac,ale jakos nie moge,ze tak powiem wierze w to ze sie wkońcu zmienił...:(

nie zmieni się, skoro widzi, że mu ciągle wybaczasz, jesteś niemądra!, dlaczego sie nie szanujesz i pozwalać traktować jak ściere?

Gość zaciekawiona8787
a najgorsze jest to,ze jak go prosiłam o to zeby mnie zabrał ze sobą to powiedził,ze narazie nie ma tekiej mozliwosc,bosam na poczetk musi sie ustatkowac a potem zobaczymy

Gość znajdz pocieszenie
dobrze ci doope zgrzmoci to zapomnisz o chlopaku

Gość zaciekawiona8787
spadajcie mi z takimitekstai o pocieszeniu!ja pocieszenie nie chce i nie bede miała.Poza tym mi nie trzeba dupy grzmocić~!

Gość zaciekawiona8787
Wystarczą mi moje kulki analne

Gość a on tam bedziee
walil panienki a ty co wibrator haha

Gość zaciekawiona8787
i z czego sie smiejesz chamie? niech mnie zdradza, wazne, zeby o mnie pamietal

Gość zaciekawiona8787
koleżanka ze szkoły 50 zł, dziwka z burdelu 500 zł, pamięć o mnie bezcenna. To moja dewiza.

koniec podszywania...zaczerniam sobie nick ja jestem autorką. i poza tym liczyłam na bardziej inteligentne odpowiedzi jak i równiez porady,ale chyba tu jest wiekszość nie wyżytych seksoholików!

Gość hahahahahshaha
no pewnie ze bedzie pamietal jak bedzie dymał panienki to bedzie wypoiadal twoje imie hahahaha

Gość Psycholog aSpołeczny
Chodź na kawę :classic_cool:

Gość ja juz z moim
jestem na odleglosc od roku i nie rycze. dobrze ci to zrobi - bedziesz bardziej samodzielna, dziecinko :O