Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iodiotkii

dlaczego kobiety sa tak puste

Polecane posty

Gość iodiotkii

i rodzą dzieci nie mając pieniędzy na ich utrzymanie,

To proste- bo chca miec dziecko, poki maja z kim i sa w stanie zajsc w ciaze. Jak beda czekac, az sie dorobia, to do tego czasu przekwitna.

Gość sngngn
z drugiej strony....Dlaczego kobiety sa...takimi idiotkami i...zakladaja takie tematy? :classic_cool: Pozdro :P:P:P

Gość a ty nie lepsza
tylko wiesz To ty emanujesz pustością bo kobieta sama sobie dziecka nie tworzy chyba przeoczyłaś jakąs lekcje biologi

Gość abjdchaiuda
A ty trzynastko lepiej uciekaj na przyrode bo zaraz będziesz zadawać podobne pytanie

Gość popierammmmmmm
oczywiście popieram, też uważam takie kobieta za popierdolone, bo normalna nie mogłaby patrzeć na biedę swoich dzieci, no ale przygłupowi to wszystko jedno.

Bieda ma różne znaczenie. Można mieszkać w jednym pokoju, ale mieć pieniądze na rachunki i jedzenie, ale można też żyć pod kreską, mieć wieczne długi i pustki w lodówce. O ile Ci pierwsi mają szansę na dziecko, tym drugim może być raczej trudno utrzymać rodzinę. Dziecko nie musi mieć swojego pokoju, oryginalnych ubrań i zagranicznych wakacji, ale powinno mieć gdzie spać i mieć co jeść.

Gość bujasss
bo takie kobiety winno się sterylizowac ze względu na brak normalnego myslenia

Gość kobiety w Polsce
sa zmodyfikowane genetycznie tak, ze w wieku 30 lat sa starymi babciami jajniki im nie funkcjonuja i nie moga zajsc w ciaze... i wiem to ze sprawdzonego zrodla... czyli dwudziechy w ciazy na tymze forum. nie wazne za srednia wieku na zachodzie jest 31 lat, ze w dzisiejszych czasach kobiety do 45 lat rodza zdrowe dzieci, ze postempy medycyny... niestety do Polski to nie doszlo, wiec Polki musza sie spieszyc, zeby im dziecko przed nosem nie przeszlo, i decyduja sie ze najpierw narobia bachorow, a pozniej jak juz dzieci podrosna i nie beda ich potrzebowac to zaczna zarabiac kase (egoizm tu jeszcze jedna cecha Polek) z tym ze na kariere juz bedzie za pozno i tak sobie beda klepac biede do konca zycia, i wpajac pociechom ze jak nie zaczna sie starac o dzieci mlodo to potem down im sie urodzi :)

Gość o losieeeee
moja teściowa miała same długi,mąż przepijał wszystko,w lodówce nieraz pusto,a ona z uporem maniaka chciała mieć 4 dzieci.Chodziła po rodzinie i żebrała o pieniądze i jedzenie i buty dla dzieci.Teraz jej córeczka robi podobnie,a do pracy nie ma zamiaru iść,tylko wyłudza wszystko od szwagierki

Gość plusiem
kobiety w Polsce sa zmodyfikowane genetycznie tak, ze w wieku 30 lat sa starymi babciami jajniki im nie funkcjonuja i nie moga zajsc w ciaze... i wiem to ze sprawdzonego zrodla... czyli dwudziechy w ciazy na tymze forum. to znaczy że ja Polką nie jestem

Gość kobiety w Polsce
Plusiem, ja ci zycze zebys ty Polka nie byla (a przynajmniej polka zmodyfikowana genetycznie tak jak wiekszosc na tym forum) osobiscie tez sie do tego grona nie zaliczam, mam mlode zdrowe sprawne i wysportowane cialo ktore zajdzie w ciaze kiedy bede na to gotowa ja, a nie dlatego ze mnie trzydziestoletnia starosc dopada!

Gość www.tnij.org/szaman2009
Rodzą bo boją sie odmówic mężowi seksu a on sie nie zabezpiecza

Gość popieprzone
jeżeli on się nie zabezpiecza to niech nie dają dupy, co nie czują, że fajfus nie ma gumki, a po drugie, one to co święte krowy, też mogą się zabezpieczać choćby z tego względu żeby nie mieć kolejnego dziecka i później latać po opiece społecznej po chleb dla niego.

"fajfus" - jak to przeczytałam to myślałam że ze śmiechu pękne jeszcze takiego okreslenia nie słyszałam oczkolwiek wiem o co chodzi :D

no to teraz mi powiedz ile wedlug ciebie powinno sie miec pieniedzy zeby miec dzieci???? podaj sume tak orientacyjnie

Gość do kobiety w polsce
Zegnij to swoje wysportowane ciało nad słownikiem ortograficznym, bo jaka z ciebie zdrowa polka, skoro walisz takie błędy jak typowy bubel genetyczny??? POSTĘPY się pisze, nie POSTEMPY! Ciężko się ciebie czyta, stawiaj przecinki. Ty wiedzę zdobywasz u dwudziestolatek z kafeterii, a prawda jest taka, że kobiet rodzących po 30 roku życia jest mnóstwo i to one rzadziej mają te ciąże podtrzymywane farmakoterapią hormonalną. Rrodzą zdrowsze dzieci niż młodsze kobiety, mają większą świadomość własnego ciała, rozwijającej się w nich ciąży, poważniej podchodzą do sprawy, są bardziej odpowiedzialne i przestrzegają zaleceń - to opinie ginekologów. Kobiety starsze przygotowują się też do ciąży, robią badania, biorą witaminy i kwas foliowy, zrywają z nałogami, a ich ciąże nie są w większości wpadkami - w przeciwieństwie do kobiet w wieku 17-20 lat, gdzie wpadka sięga 85% przypadków ciąży.