Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna tego wszystkiegooo

sex friend

Polecane posty

Gość niepewna tego wszystkiegooo

Wczoraj spotkalam na imprezie chlopaka, ktorego juz troche znam, uwielbiam jego poczucie humoru, to jaki potrafi byc, lecz maly problem polega na tym, ze on po nieszczesliwych zwiazkach po prostu sie bawi, zaproponowal mi uklad 'przyjaciele od seksu' fakt, ze mnie pociaga, dobrze sie dogadujemy, ale nie wiem czy z racji tego ze jestem dalej dziewica powinnam sie na to zgodzic... troche mialam inna wizje tego jak bedzie wygladal moj pierwszy raz.. mam 20 lat.

Gość ytrb
ja jestem prawiczkiem i mam 27 lat

Pomysl co bedzie, gdy za bardzo sie w to zaangazujesz... Dla niego bedziesz tylko obiektem pożądania seksualnego, a Ty bedziesz czula cos wiecej... Ja nigdy bym sie na cos takiego nie zgodzila...

nie zgadzaj się, pod żądnym pozorem... pokaż mu że się szanujesz... tym bardziej że jesteś jeszcze dziewicą... zabawi się Tobą i pójdzie a Ty potem bedziesz plakała po nonach... taki tym już z niego... Jeżeli już tak bardzo chcesz to powiedz mu, żętylko wtedy jeżeli się związecie na stałe... też miałam taki przypadek- i nie bylam dziewica... odmowilam i... nie żąluje:)

Gość wesoly romek
Dziewczyna Ladacco jeśli jesteś tym kim myślę to robiłaś w życiu głupsze rzeczy niż "sex-friend". Toteż jako osoba doświadczona i znająca temat możesz się uważać za "aŁtorytet".

Gość niepewna co robiccc
ale sama sie zastanawiam czy nei chcialabym jednak takiego ukladu.. nie wiem co robic, mysle o tym caly czas... kiedys marzylam ze on sie we mnie zakocha i bedziemy razem, teraz nie wiem czego oczekuje, a on od 2 lat probuje mnie zaciagnac do lozka, tego sie boje ze po jakims czasie zostawi mnie na amen.. byly pomiedzy nami rozne akcje, calowalam sie z nim pare razy na imprezach... ale sama nie wiem czego chce

Gość niepewna co robiccc
tak :)!!! ide dzisiaj na gang bang :classic_cool:

Nie zgadzaj się, będziesz żałowała... świetnie cię rozumiem... on tez chcial mnie zaciągnąć do łóżka, bardzo mnie pocjągał ale się nie zgodziłam na szczescie... bo wiem żę potem by mnie od razu olal, a ja jestem uczuciowa dziewczyna i nie moglam tego zrobic od tak sobie...:)

Gość niepewna co robiccc
nie, bo dalej nie wiem co robic

Gość www.tnij.org/szaman2009
Seks za darmo?Wyślij go do agencji,niech płaci za tą przyjemnośc

Gość niepewna co robiccc
to byl podszyw. a Co z tym chlopakiem ania0??

przespi sie z Toba a potem Cie oleje... chyba nie chcesz tego? nie wplatuj sie sama w problemy... poczekaj troche-pokaz mu ze ci zalezy na nim ale nie spij z nim, moze sie zakocha:)

Gość klopp
Zanim podejmiesz decyzje musisz byc swiadoma jednej rzeczy - facet na bank sie w tobie nie zakocha, a na pewno tak ci sie wydaje i myslisz, ze jak pobedzie blisko, to on ktoregos dnia uswiadomi sobie, ze jest w tobie zakochany. Ty na pewno zwiazesz sie z nim emocjonalnie i swiadomosc, ze traktuje cie tylko jako sex friend bedzie cie dobijala. Taki uklad moze wypalic tylko wtedy gdy kobieta nie jest zainteresowana facetem jako partnerem, a i tak w wiekszosci przypadkow na koncu cierpi, bo jednak sie zadluzyla.

Nie bawiłabym się w takie układy nigdy, zawsze jedna albo druga strona sie zaangazuje. A pozatym z pierwszym razem lepiej poczekać na kogoś odpowiedniego, dla którego Twoje dziewictwo będzie miało jakąs wartość. Nie ma sensu tracic dziewictwa tylko dlatego, że jest presja i wszyscy maja to za sobą.

Ja miałam tak, żę podobał mi się pewien chłopak i to bardzo... całowałam sięz Nim i... potem w rozmowach zaproponoał mi to... zastanawiałam się... stwierdzilam ze nie oddam sie takiemu czlowiekowi bo nie jest wart... po za tym co to za typ faceta... wybij temu swojemu koledze to z glowy... ja pokonalam swoje pozadanie do tego mezczyzny, ty tez napewno potrafisz :)

Gość gość
ciekawe jak było.. ja teraz tez mam taki dylemat... Okresliłam się jednak, że nie wchodze w to, bo nie chce tego robic z kimś na kiim mi nie zalezy... ale gdy tylko najdzie mnie ochote mam ochote wparowac mu na chate!! ratunk u:((