Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczek

ZINTERPRETUJE WAM WASZ SEN!!!

Polecane posty

Gość tam byly rozne kosmetyki
to chyba to [ierwsze wyjasnienie. a co oznacza domek??śnilo mi sie ze chcemy z mama zbudowac taki maly domek tylko dla nas i widzialam go we snie

tam byly rozne kosmetyki: Dom symbolizuje całą osobowość człowieka. Wygląd domu zarówno w środku jak i na zewnątrz świadczy o osobowości człowieka, tzn. czy jest poukładana, wymagająca pracy, chaotyczna. Budowanie domu to przepowiednia pomyslności. Skoro chcesz zamieszkac w nim tylko z mamą, oznacza to, że albo masz bardzo silną więź z matką albo jesli jest słaba i nadszrpnieta to chciałabyś ja odbudować.

Gość to ja teraz tak
dużo kupy w sensie odchodów ludzkich

Gość jamelia8305
a mi sie snilo jakis czas temu, ze jade pociagiem i przeskakuje z wagonow i w pewnym momencie znajduje sie w ladnym wagonie.Kiedy sie odwriclam zaczal odlanczac sie wagon, ktory byl brzydki.Pojechalam dalej w wagonie spotkalam wrozke, ktora mi powiedziala, ze mi powrozy wyciagnelam karte milosci a ona powiedziala jak sie ma szczescie w milosci to sie nie ma w przyjazni.Potem zaczelam patrzec przez okno zaczelismy wjezdzac w piekne miejsca ludzie odpoczywali na lezakach widac bylo, ze sa szczeslwii plywali na pontonach po jezirku slonce pieknie swicilo.Zajechalismy na stacje ja wysiadlam bylo tam pieknie sliczny krajobraz gor, slonce swiecilo ktos nagle mi powiedzial, ze mam wracac ale ja juz nie chcialam :) coz ten moj sen oznacza ????

śniły mi sie pliki pieniędzy, takie banknoty złożone na płasko albo w rulonik związane gumką szłam na przystanek autobusowy i kobieta poprosiła mnie o przytrzymanie pewnej rzeczy bo musi bilety włożyć do portfela i podała mi takie kupki pieniędzy przewiązane gumką w połowie, z 3 kg tego było i ja to trzymałam w szoku na rękach i patrzyłam na nią a ona uśmiechała sie do mnie z uczuciem a ja sobie pomyślałam że mogłabym to zwinąć i uciec ale oddałam jej wszystko gdy wykonała czynność. Co to oznacza ?

Gość to ja teraz tak
to nie prowokacja naprawdę śmiło mi się dużo kup w plastikowych pojemnikach

to ja teraz tak: większość uważa, że jest to dobra "wróżba". Jednak dla mnie oznacza to przede wszystkim "oczyszczenie" z zarzutów lub wszelkich negatywnych emocji. Tym bardziej, że odchody były w foliowych torebkach co wyraźnie sugerowało chęć odseparowania się od wszelkiego zła...

jamelia8305: Pociąg lub kolej żelazna to jeden z najważniejszych symboli sennych, w którym odzwierciedla się przede wszystkim nastawienie do życia, doświadczenia, motywacje, wartości i cele. Sugeruje to lepsze poznanie siebie. Kochasz piękno i ważne są dla ciebie wrażenia estetyczne. Przepowiednia, którą otrzymałas od wróżki może spełnić. Tym bardziej, że sama rozmowa z wróżką przepowiada rychłe zaręczyny lub ślub.

Gość julia897546
snilo mi sie ze moj facet nie chcial sie przyznac ze mnie zdradzil az wkoncu powiedzial ze zrobil to trzykrotnie

Gość a dlaczego zaraz
Senniczku, dzieki za interpretację. Dzisiaj dopiero przeczytałam, bo mi temat umknął jakos. :)

Gość Go-ja
hej hej, zinterpretujesz moj sen? zyje jeszcze ten topik?

julia897546: czujesz się zaniedbywana przez swego męzczyznę. Chcaiłabys aby poświęcał Ci więcej swojej uwagi i czasu.

Gość inandsadesa
a mi się śniło ,że mój prawie chłopak wnosi mnie po schodach które nie mają końca chyba ?

Danny Decoy: prawdopodobnie przywiązujesz dużą wagę do oszczędzania pieniędzy. Boisz się, że mógłbyś je stracić zbyt pochopnie. Twoje zachowanie może być odebrane przez osoby trzecie jako skąpstwo.

Gość annasophia
Prosze zinterpretuj ten sen. Jest on związany z chłoapkiem który jest dla mnie wyjątkowy ,ale nie zwraca na mnie uwagi ponieważ przy nim robie sie nieśmiała a tak bardzo bym chciała powiedziec mu że mi zalezy na nim. Śniło mi sie że była .. chyba wojna czy cos.. i stanełam w progu między kuchnią a pokojem goscinnym...On siedział z klegą w tym pokoju...Ale nagle wstał podszedł do mnei i mnie przytulił...Wtedy zacelismy sie calowac. ... I przy okazji nie wiem czem;D.;;/powąchałam jego policzek;D terche dziwaczny sen..;D Z góry dzięki;^^

annasophia: Jak widać bardzo pragniesz tego mężczyzny. Kluczowe jest w tym wypadku tło - wojna. Wojna symbolizuje kłopoty i stresy. To, że moment przełomowy-pocałunek następuję właśnie na tym tle przepowiadać może, że z tym mężczyzną nie byłabyś szczęśliwa.

Gość marta34
snilo mi sie ,ze bardzo urosly mi wlosy,w tym snie bylam mocno zdziwiona ..Co to znaczy?

marta 34: Dla kobiet śnić, że się ma piękne, długie włosy i że się cieszy z tego powodu to dobra wróżba. Natomiast włosy długie, lecz nie pielęgnowane, grożą każdemu żałobą i smutkiem. Kolor włosów ma różne znaczenia, rude włosy symbolizują temperament i bycie lubianym, czarne - zdrowie, siwe - troski i zmartwienia, białe - mądrość, dobroć i szczęście, blond nasze świadome myśli.

a mi się śniło, że kolega uszkodził moje auto swoim a pozniej powiedział, że mi nie zapłaci bo mu nie udowodnie ze to on... i co drogi Senniczku Ty na to? :)

Gość wangrofa
A mnie się śniło: Wyjechałam gdzieś (nie wiem gdzie), ale w kawiarnii w której odpoczywałam zobaczyłam w tv, że w pewnym miejscu na płocie obok drzewa oliwnego, gdzie przebywała Matka Boska, rośnie 4 listna koniczyna. Kiedy to zobaczyłam w TV zorientowałam się, że ja właśnie jestem blisko tego miejsca. Wstałam zza stolika kawiarnianego i wybiegłam na pobliskie podwórko, a tam własnie widzę 4 listnie koniczyny, urwałam 2 sztuki (a było ich tam multum) i oczywiśnie było drzewo oliwne, przytulałam się do niego, a później urwałam gałązki (nie było na nim oliwek, ale tylko zielone liście). I to koniec snu. Proszę o interpretację......... Pozdrawiam

Gość to mnie sie śniło
kilkanaście ładnych strażaczek którym robiono zdjęcia

mniam_mniam: a czy była to zderzenie? czy np. uszkodził twoje auto gwoździem, kopnięciem? Czy w momencie uszkodzenia siedziałaś w środku swego auta? Jaka była Twoja reakcja?

a co oznacza ze uciekalam ulica w totalnej panice przed goniacymi mnie plomieniami? czulam ten gorac i plomienie prawie na sobie To bylo okropne:(

Gość wangrofa
Senniczku - przeczytaj mój dziwny sen..........