Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co co co no

w jaki sposób można.

Polecane posty

Gość no co co co no

popelnic samobojstwo?? raz probowalam z tabsami i wóda i niestety obudzilam sie :/ po kilku latach dalej nic sie nie zmienilo chce to zorbic tylko dobrze. jak sie wiarze sznur i w ogole nie wiem czy dam rade sie powiesic... moze zloty strzal tylko skd to wziasc...:/ skoczyc z budynku nie mialabym odwagi... nie mam odwagi i pomyslu jak to zrobic a zyc nie chce,

Gość wypierdlaja
czy zesta dzisiaj juz zglupieliz tymi samobujstwami wypeirdalaj stad zadzwon do tel zaufania albo napisz do kasi z popcornu

Gość tak mysle
idz do psychologa.....tam ci pomoga... poza tym gdybys naprawde chciala nie pislalabys tutaj bo by cie juz nie bylo....

Gość gfgfd
trzeba wypic wiecej wody.. 1,5 litra wodki w ciagu godziny i nie wstaniesz .

Gość jestescie w bledzie myslac
ZE JAK ktos naprawde mysli o samobojstwie to o tym nie mowi. BŁĄD! Mówi! woła w ten sposób o pomoc!!!!!!!

Gość no co co co no
ale nikt z mojej rodziny czy znajomych nawet nie wie nie domysla ze ze jestem taka nieszczesliwa!!! w zyciu nie uwierzyliby ze mam takie mysli , przy znjomych jestem usmiechniata rozrywkowa sprawiam wrazenie szczesliwej!! nikt by nie pomyslał nawet ze kiedys probiwalam odebrac sobie zycie i dalej o tym mysle. a tu de facto w pewnien sposob jestem anonimowa . tak naprawde nikt nie wie o moich problemach umiem sie ukryc./

Gość erwgreg
jest sezon zimowy więc nosi się szalik więc polecam przejść się po Krakowie w szaliku Legii, śmierć gwarantowana... choć nie bezbolesna...

Gość kraasssnalek z kitkaa
a czy w Krakowie ,pada snieg

Gość no co co co no
załatwili by dziewczynę????

Gość no co co co no
a przyczyne znam bardzo dobrze juz dawno to sobie uswiadomilam ze jestem do niczego i choc nigdy nikomu nic zlego nie zrobilam to ja stale czuje sie jak gówno ;/ a z tym szalikiem ciekawy pomysł tylko czy wlasnie zalatwili by dziewczynę hmmm moze by tak na NH tam podobno niebezpiecznie :(

Gość no co co co no
up :(