Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsfsf

Ja dokładnie trzeba się wygolić do porodu?

Polecane posty

Gość DO PIGULY
ale ty jestes tepa obstawac uzywana po krostach...co kurna, rodzisz codziennie? wygolili cie a potem porod - po 9 miesiacahc rozchwania hormonalnego) + masa "substancji" z ktorymi nie masz stycznosci na o dzien, NA SWIEZO OGOLONA PODRAZNIONA SKORE - a ty sie spodziewalas efektu jak d**a niemowlaka po tym????

znasz mnie zeby odrazu mowic,ze jestem tepa?? Ta wypowiedz swiadczy troche o Tobie ale ja nie mam zwyczaju,zeby wypowiadac o kims zdanie nie znając go.. i nie strasze innych kobiet po prostu mowie jak bylo u mnie w szpitalu co nie znaczy,ze jest tak wszedzie..

Kobity nie uzywacie wosku? Przeciez to taka wygoda i na co najmniej 3 tygodnie. Jesli juz macie duze brzuszki, to trudno bedzie sie teraz do tego przyzwyczaic, ale zapewniam, ze jesli zaczniecie odpowiednio wczesniej, to potem bedzie to dla Was pestka...

Gość z dośfjatczenia
też mi problem. kremem nie łaska jak nie ma jak?

Gość DO PIGULY
a musze znac? wystarczy, ze czytam brednie jakie wypisujesz :D ty piszesz ze ci krosty wyskoczyly a uzywana maszynka to tylko twoja wyobraznia. na dodatek poparta marnymi argumentami :o

Gość e ty do pguly
Naprawde nigdy nie slyszalas o wrazliwej skorze pani madralinska? A pomoc parnera bezcenna:)I ile przyjemnosci przy tym:)