Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaommaa

czy bycie 18 leenia dziewica jest normalne

Polecane posty

Gość kaommaa

wszytskie mojek olezanki mają pierwszy raz dawno za soba

Gość gfjhgkl
nie musisz być jak wszystkie koleżanki

Gość ...bleffff...
jesteś oryginalna :D

Gość franeeeeee
ja tez czeklam na Milosc...18...za soba maja? TO KURWY!!!

Gość madzialenkaaa
To jest jak najbardziej normalne! Nie masz się czego wstydzić. Poprostu nie spotkałaś odpowiedniego faceta. Lepsze to niż danie komuś du... na imprezie. I napewno nie wszystkie koleżanki- niestety niektóre dziewczyny wstydzą się swojego dziewictwa.

Gość sdcfghijkl
nie ma czego sie wstydzic, ja mam 20 i tez jestem, chodz juz niedlugo... nie musisz mowic prawdy kolezankom, pewnie niektore sie tylko popisuja a tak na prawde to nie ma czym, to jest indywidualna sprawa

Gość jlasakaa
dlaczego tak długo czekasz 18 lat to najwyszy czas na rozpoczecie życia płciowego wiekszość 15 latek ma to juz za soba

Normalna sprawa, każdy ma swój czas. Nigdzie nie jest napisane, że jest jakiś określony wiek na utratę dziewictwa. Tak więc głowa do góry :)

Gość lilejka
ja mam 23 lata i zostawiam swoje dzeiwictwo mój nacenniejszy prezent na dzien slubu. dla mojego narzceonego. Ofiarujemy sobie siebie nawzajem. To jest powód do dumy i TWój nacenniejszy Skarb. Dowód milosci.prawdziwej milosci

" ja mam 23 lata i zostawiam swoje dzeiwictwo mój nacenniejszy prezent na dzien slubu" :D chciałbym poznać frajera, który czeka do ślubu żeby zadupczyć :D

Gość nie rozśmieszaj ludzi
jeśli to jest twój jedyny skarb, to współczuję twojemu narzeczonemu, być może od analów będziesz się obsrywać co krok. Spadaj zboczona babo gdzie indziej się podniecać.

za trzydzieści dolarów można kupić chińską imitytację dziewictwa, więc ani oryginalne, ani odkrywcze......

Gość kaniaaaa84687
jarek widac po twoich wypowiedziach ze niezly frajer z ciebie;]

Gość f-16
nie jest, pędź do kuchni rozdziewiczyć się ogórkiem, żeby być na czasie 😴🖐️

Ja tez jestem dziewica i nie zamierzam sie tego wstydzić...:Dbardzo się z tego ciesze i mam zamiar zrobić to po ślubie:)Jestem niewinna:P

Gość lilejka
wy tu jestescie nienormalni. myslicie sie jesli mysliciew ze nie ma takich ludzi jak ja.to wy jestescie nienormalni bo idziecie z byle kim do lozka byle tylko miec to za sobą. bez uczucia byle jak i byle gdzie wdodatku z byle kim. jestescie zdemoralizowani przez ten swiat.

Gość ta hujuuuuuuuuuu
JARREK spadaj stad kurwiarzu !!!!

Gość ona.w.mini
tez jestem dziewwica i powiem wam ze mialam taka sytuacje-poznalam chlopaka i on mnie o to spytal powiedzialam mu wiec prawde i byl zadowolony uwaza ze jestem "czysta " i sie nie puszczam /nie puszczalam ,odkad mu to powiedzialam nasza relacja jest lepsza:)

Gość ta hujuuuuuuuuuu
Jarrek pasztecie daj swoje zdiecie...(?) nie dasz,bos pasztet....

idziecie z byle kim do lozka byle tylko miec to za sobą. bez uczucia byle jak i byle gdzie wdodatku z byle kim. żenada:D z byle kim bo bez ślubu? ??weź sie puknij durna fanatyczko! najlepsze jest to ze w głebi ducha nam tego zazdrościcie tylko sie nigdy nie przyznacie:P

najlepsze jest to ze w głebi ducha nam tego zazdrościcie tylko sie nigdy nie przyznacie :D:D:D:Dtak,tak sobie to tłumacz....niewiem czy kiedys puszczalskim sie zadrościło....wiecie co ja o niczym innym nie marze jak tylko pójsc z byle kim do łóżka serio serio:D:D:djak bym Ci tego zazdrościła to juz dawno dziewica bym nie była

a juz szczytem moich puszczalskich marzeń jest usłyszec ze jestem łatwa dupodajką:D:D:D(ironia nad moja skromna osobą)

wy jesteście tak ograniczone czy mi sie wydaje????????? przepraszam, czy jest na waszej POJEBANEJ CHOREJ skali coś pomiędzy kisić błone do ślubu a puszczać sie z byle kim??? LOL

przepraszam, czy jest na waszej POJ**ANEJ CHOREJ skali coś pomiędzy kisić błone do ślubu a puszczać sie z byle kim??? LOL no sory ale jesli jakaś durna 18(temat jest zapewne prowokacja)zadaje takie durne pytania to i musza byc durne odpowiedzi więc lepiej jest jej uswiadomic ze ma czekać z dziewictwem do slubu...jesli usłyszy ze ludzie robią to bez ślubu bez miłosci bedzie miała wypaczone pojecie seksu

a czermu ją obrażasz? wcale nie jest durna i pytanie też nie jest durne!! "lepiej jest jej uswiadomic ze ma czekać z dziewictwem do slubu" bo co?? bo ty tak powiedziałs? żenada... a tak wogóle wyobraź sobie ze większosc normalnych ludzi uprawia seks przed ślubem i nie ma w tym nic dziwnego i wypaczonego. i nie ważne czy się kochają czy robiąto dla sportu,zwykłą sprawa i tyle. jak byś nie zauważyła to od I wojny światowej świat poszedł trochę do przodu. ale to twoja sprawa,chcesz to se kiś.może jakimś cudem znajdzieś amatora na stare mięcho