Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaommaa

czy bycie 18 leenia dziewica jest normalne

Polecane posty

jest taka scena w filmie Tess, po ślubie opowiadają sobie swoje życie i tajemnice. Pan młody mówi, że miał przed ślubem romans ze starszą kobietą i wszystko jest w porządku. Wtedy ona mówi mu że była ciąży i dziecko zmarło. Stała się rzecz straszna, zamikł i wyszedł zostawiając młodą żonę, którą tak podobno strasznie kochał. Podsumowując, autorka ma seksistowskie podejście do tematu, uważając siebie za coś lepszego bo jest dziewicą, rzecz jest trywialna, jest kobietą, która nie miała swojego pierwszego razu i nie jest, ani lepsza ani gorsza. Życie pokaże jaka jest prawda, co z tego że przed ślubem jest wierna, a po ślubie, rogi przyprawia mężowi jak żubrowi w puszczy białowieskiej.

Gość Mała_123
Ja miałam 16 lat jak straciłam dziewictwo...I w cale tego nie zaluje bo zrobiłam to z chlopakiem którego kochałam i on kochał mnie...bylismy ze sobą 2,5 roku ale niestety nasze drogi sie roreszły i jak na razie to byl moj jedyny partner sexualny...I w cale nie uwazam siebie za kurwe.

Gość plaplapla
przepraszam, czy jest na waszej POJ**ANEJ CHOREJ skali coś pomiędzy kisić błone do ślubu a puszczać sie z byle kim??? LOL jest coś pomiędzy a dokładniej możesz kisić błonę albo ogóry przed ślubem

oczywiście że jesteś normalna, poczekaj aż będziesz na to gotowa i będziesz miała odpowiedniego faceta. wiem że niektóre durne koleżanki które zaczęły uprawiać seks w wieku 14 lat mogą mieć polewkę, ale olej je.