Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ile zjem

jestem brzydka i wstrętna

Polecane posty

ale pieprzysz nie na lampucerę ale na zadbaną kobietę delikatny makijaż, dobra fryzura ładne paznokcie sylwetka dobrze dobrane ciuchy i już masz kilka punktów więcej czekaj czekaj zaraz wstawię interesującą fotkę poczekaj za 10, 15 minut tylko znajdę

jak będziesz o sobie myślała w ten sposób to również inni będą cie tak odbierały musisz nabrać pewności siebie - po kolei do celu a cel to stać się kobietą z klasą i wdziękiem

hmmm może niedługo będą wszczepiali włosy:D no tak ale tego się nie robi w domu:P ogol się na 0 :P a zgryz no to nie wiem domowe sposoby np maseczki miałam na myśli;)

JEJKU...... żle zrozumiałaś Na lampucerę w stylu białe kozaki i lateksowa mini.. Jak nabrać pewności siebie jestem bardzo cicha i raczej przytakuje innym....

Gość tryt448
a ja: nigdy nie bylam u kosmetyczki nigdy nie byłam na solarium (bleee) maluję się ok 5 razy w roku (tak to tylko pomadka ochronna) do fryzjera chodzę max 2 razy w roku? to by wynikało że jestem cholernie zaniedbana? ale i tak 80% facetów się na mnie gaaaapi i nieraz oblizuje (bleee)

widocznie jesteś ładna i masz wdzięk jeśli dodałabyś to opakowanie to byłabyś zjawiskowo piękna :D próbujemy doradzić dziewczynie a ty się wymądrzasz ale nie martw się po 30 i naldalej po 40 nie ma naturalnie ładnych kobiet :D

Proszę was o pomoc doradzcie mi jak wy to robicie ze jestescie atrakcyjni Ja jestem szarą myszką i pod względem charakteru i wyglądu

Gość .Mia
baron de drift vel riff - kliknęłam w twoją stopkę...... pasowanie na rycerza.... Boże, jaki ty jesteś romantyczny...wielce nieprawdopodobne :)

Gość try448
baron de coś tam: sam się wymądrzasz. zresztą kafe w koncu po to jest: jedni się żalą a inni wymądrzaja. nie martwie się upływem lat tylko uwielbiam to że wszystko przemija bo to jest niesamowite w życiu. poza tym marzę o tym żeby w zdrowiu dożyć 40, bo z moją chorobą nie jest to pewne. a wtedy naprawdę niewazne jest ze faceci juz nie zawieszą na mnie na dłużej wzroku. źle trafiłeś, bo akurat ja mam w głowie wszystko na miejscu poukladane. i pierwszy siwy włos i zmarszczkę przyjmę z głębokim wzruszeniem. ha!

Gość oj doswiadczyly zapewne
chirurgii plastycznej, no i ps tez zadzialal.

Gość tryt448
nie. to.... Maybelline!

.Mia jestem tu powszechnie niedoceniany :O p.s. ten rycerz potem wstanie pojedzie na wojnę na wojnie będzie zabijał rabował i niewolił niewiasty ale zawsze z imieniem swojej Damy w sercu i na ustach gdy trafi mu się śmierć :classic_cool:

tryt448 z całym należnym damie szacunkiem ale powyżej napisałaś, że bez żadnych zabiegów upiększających jesteś odbierana jako atrakcyjna i wierzę Ci, że tak jest życzę Ci także długiego życia w zdrowiu :) ale Ty nie wiesz jak się czuje kobieta nieatrakcyjna, która żeby się taka poczuć musi popracować nad powierzchownością i psychiką także Ty tego nie musisz i nie masz o tym pojęcia masz inne kłopoty i o tym pisałem a nie o Tobie w takim czy innym wieku

głowy nie dam czy te panie zaznały skalpela ale z pewnością zaznały dobrego wizażu makijażem fryzurą i strojem (niekoniecznie takim jak na zdjęciu) kobieta może zrobić baaaaaaaaaardzo wiele a Ty autorko nie wierzysz w siebie i to jest zrozumiałe i na dodatek się wstydzisz bo co sobie inni pomyślą ten pasztet zwariował! Ty się interesuj sobą a nie pieprzoną opinią najczęściej nieżyczliwych ludzi!!!

autorko myślisz ze te panie na solarium będą przeżywać ze właśnie TY dzis przyszłaś się opalać?? dziesiątki ludzi chodzą codziennie na solarium i nie wszyscy są ideałami

autorko zupełnie serio nie wiemy jak wyglądasz może faktycznie tylko skalpel pomoże ale najczęściej ludzie postrzegają się sami w nadmiernie niekorzystnym świetle to znaczy pewnie nie jesteś piękna, pewnie masz defekty urody ale czy jesteś wyjątkowo brzydka? odrażająca? pewnie przesadzasz trzeba by cię zobaczyć uroda także wymaga pracy no chyba, że ktoś wygrał na loterii genowej :D

Wiecie nie mam żadnej przyjaciólki szczerej i nie mam nawet z kim na taki temat pogadać. dla wszystkich z rodziny zawsze będe takim szarym bucem i nie wierzą w moją przemianę. a co lepsze kremy do samoopalania czy solarium??

solarium ale bez przesady - skóra nabierze zdrowego koloru a przyjaciółki nie są Ci potrzebne do dbania o siebie ja tez mam "koleżanki" i większość to zawistne, złośliwe baby idź tez do kosmetyczki, na np brwi, henne, da Ci wyrazu pamietaj najważniejsza jest cera - byle nie za blada, ładna czysta ładna fryzura podkreślone lekko oko jaki masz kolor włosów jesteś raczej blondynką czy szatynką?

bol i lol ma rację koleżanka może się okazać nieżyczliwa i dać rady przeciwskuteczne może się także nie znać jeśli masz trochę kasy zaplanuj wizytę u kometyczki z polotem poszukaj w necie opinii o kosmetyczkach z twojej okolicy kto wie może za miesiąc spotkam cię na ulicy i będę się ślinił ;)

Gość pogodzona z losem
te babki ze zdjecia przeszły szereg operacji plastycznych... ogladałam ten program, nazywa się "łabędziem być" i tam z brzydali robia babeczki na konkurs pieknosci :) wiec to zdjecie na pewno autorki nie pocieszylo a tak co do tematu... tez jestem brzydka i wiem zeby wygladac lepiej powinnam sie wziasc za siebie, ale brakuje mi motywacji, mysle sobie "co mi to da i tak jestem naturalnie paszczurem" wiec nawet nie probuje, tylko obrastam brzydotą przed kompem 🖐️

Nie wierzycie ale podnieśliscie mnie na duchu trochę..dziękuje . Zacznę od tego solarium, przydałby mi się ktoś twardej ręki żeby mnie przypilnował