Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ile zjem

jestem brzydka i wstrętna

Polecane posty

Gość tryt448
baron: oczywiście , mogę to sobie tylko do pewnego stopnia wyobrazić, jak to jest nie być ładną i zauważaną. tak samo jak ty. ale znam dużo dziewczyn niezbyt ładnych, lecz szczęśliwych i w udanych związkach. to dowodzi że nasz wygląd ma taki wpływ na nasz poziom szczęścia, jaki samy mu nadamy. ja z tego że jestem ładna nie mam jakichś życiowych korzyści i nie uważam tego za szczególnie ważne. Co mi po tym że co drugi facet się na mnie dłużej popatrzy, jak w wieku 24 nigdy nie mialam chłopaka? Co mi po tym ,że jakiś koleś się na mój widok obliże, jak nikt poważny nie zaprosił mnie nigdy na randkę? a napisałeś do mnie (w domyśle) że po 40 i tak bedę musiała coś z sobą robić żeby nadal ladnie wyglądać.

ciemne włosy - czarne - ja tez mam takie koniecznie musi być buzia zarumieniona - nie blada! a z jakiego miasta jesteś? ja ucze się w szkole kosmetycznej, trochę sie znam na tym i na tamtym jeszcze raz: ciemne włosy + ciemna oprawa:) koniecznie podkreślone oko, delikatnie brązowa buzia

Gość swiadoma
Po pierwsze solarium i kremy brazujace niszcza cerę więc sobie daruj. Jak juz kosmetyczka to dobra ze sprzetem wykonujaca konkretne zabiegi a nie oczyszczanie twarzy parowka i wyciskaniem;/ bez kosmetyczki mozna sie obejsc. Dobra pielegnacja biochemiczna ( kremy oczyszczanie itd ) codzienny makijaz, szpilki albo plaskie ladne buty, seksowna bielizna, sensowna dieta, balsamy do ciala ogolne dbanie o siebie, i sport sport wiadomo endorfiny. Poza tym wazny jest tez rozwoj psychiczny emocjonalny obcowanie z kultura abys zawsze miała co powiedziec. Nie mowie ze bedzie lepiej w ciagu tygodnia ale stopniowo zauwazysz zmiany, beda porazki doly ale one wzmacniaja ja tez walcze. Tez zawsze bylam brzydka a teraz coraz czesciej okazuje sie ze tak postrzegaja mnie tylko Ci ktorzy znaja mnie od zawsze taka etykietka. Nowi znajomi widza mnie juz zupelnie inaczej. Walcze mocno o siebie nie tylko na te chwile ale na przyszlosc zmarszczki nie, cellulit nie, brak jedrnosc nie, wiem , ze jest ciezko ale mozna...

w krakowie nie znam salonów niestety... oczy masz brązowe to bardzo ładne:) włosy proste czy kręcone? zadbaj o włosy - one są główną ozdobą - oraz oczy! podkreślone muszą być również paznokcie zadbane pomyśl też o ubiorze - poświecaj czas na dobór ubrania, butów DODAtków

Gość swiadoma
tak jasne brazowa buzia i bedzie wygladala jak solara;) to nieprawda ze jak masz ciemne wlosi to musisz miec ciemna buzie, moze masz typ urody zima;) bladosc jest modna tylko w Polsce jeszcze te solaria pozostaly;/ wazne jest aby tak dbac o siebie zeby jak najlepiej wygladac nago, ubranie i makijaz moze miec kazdy...

wszystko jest dla ludzi - solarium nikomu jeszcze nie zaszkodziło oczywiście z umiarem! nie używaj pudru, podkładu, to dopiero niszczy skórę! do tego wygląda nienaturalnie. To jest Twoja sprawa czy mnie posłuchasz... podkreśl oko! zadbaj o włosy przede wszystkim - a reszta po kolei

swiadoma tak jasne brazowa buzia i bedzie wygladala jak solara to nieprawda ze jak masz ciemne wlosi to musisz miec ciemna buzie, moze masz typ urody zima bladosc jest modna tylko w Polsce jeszcze te solaria pozostaly;/ wazne jest aby tak dbac o siebie zeby jak najlepiej wygladac nago, ubranie i makijaz moze miec kazdy... o czym ty mówisz??? blada skóra wygląda niezdrowo i nieapetycznie zwłaszcza do czarnych włosów kobieto Dziewczyna ma piwne oczy więc nie jest ZIMĄ - jak się nie znasz to się nie udzielaj:) Autorko czasem wystarczy dobrze ściąć włosy a same będą się układały - znajdź dobrego fryzjera i oddaj się w jego ręce:)

to dowodzi że nasz wygląd ma taki wpływ na nasz poziom szczęścia, jaki samy mu nadamy --- pięknie powiedziane nic dodać nic ująć! ale---> ja z tego że jestem ładna nie mam jakichś życiowych korzyści i nie uważam tego za szczególnie ważne. Co mi po tym że co drugi facet się na mnie dłużej popatrzy, jak w wieku 24 nigdy nie mialam chłopaka? Co mi po tym ,że jakiś koleś się na mój widok obliże, jak nikt poważny nie zaprosił mnie nigdy na randkę? ---a to Ci z tego, że nie masz poczucia, że z powodu brzydoty (rzeczywistej czy domniemanej) nikt Cię nie zechciał mam takie dwie koleżanki i uwierz mi to też jest dramat jedynie możesz się zastanowić, co zrobić aby wzbudzić zainteresowanie facetów, których uważasz za wartościowych a napisałeś do mnie (w domyśle) że po 40 i tak bedę musiała coś z sobą robić żeby nadal ladnie wyglądać --- miałem na myśli, że to dotyczy ogółu kobiet, w tym i prawdopodobnie Ciebie, chociaż oczywiście zdarzają się wyjątki

Gość swiadoma
15 min to limit przebywania w solarium dla doroslej osoby> Nikomu nie zaszkodzilo, popatrz na wyniki badan zachorowan na raka, na stopien przyspieszenia niszczenia cery, starzenia sie jej, przebarwien. Dlaczego na zachodzie solarium sa juz dawno wycofane? Salon kosmetyczny i solarium w jednym to zaprzeczenie jedno drugiemu. Podklad i puder owszem niszcza cere ale porownywalnie mniej niz spaliny mroz i wiatr wiec kalkulacja jest prosta, jak pod podklad wrzucisz dobry krem albo filtr sloneczny bedzie ok;)

dziękuje strasznie za porady dałaś mi wiarę że będzie lepiej !! będe musiała jeszcze wybrać jakąś diete ale to już pewnie ktoś musi mi dobrać. I ja rzeczywiscie strasznie jestem blada.wyglądam jak taki trup troche.

przepraszam, ze sie wtrącę ale bez przesady z tym podkładem i pudrem, że niszczą skórę to jest także dla ludzi i daje świetne efekty to co komu zaszkodzi jest kwestią indywidualnej rekacji skóry mówię to w oparciu o wieloletnie doświadczenie obserwatora różnych pań nic tak nie niszczy skóry jak intensywne solarium i opalanie

Gość swiadoma
bol i lol raczej Ty sie nie znasz, soalara to tylko Polska sto lat za murzynami i tyle, podobnie jak brak ochrony slonecznej. Na zachodze nawet opalanie w lecie jest juz malo lansowane. Poza tym co z tego, ze sie ktos teraz poopala jak za 10 lat bedzie musiala walczyc ze zmarszczkami przebarwieniami i brakiek jedrnosci. Widze wlasnie jaka masz wiedze. Jaki kurs konczysz?? Niestety niedlugo w Polsce kosmetyczki po ukoncznym kursie beda mialy zakaz prowadzenia samodzielnego zakladu, moze wreszcie bedzie koniec tych glupot....

świadoma - na zachodzie solariów nie wycofano! a zachorowania na raka są z tym że nie jest udowodnione że to wpływ solarium jeśli ktoś pójdzie raz na 2 tygodnie na 10 minut to wybacz ale raka nie dostanie nagle! nie wiem czy wiesz ale nasza skóra oddycha i nie opowiadaj ludziom bzdur że jest zdrowe nakładanie maski dodam że w okresie zimowym warto chodzić na solarium conajmniej z takiego powodu, że brakuje na słońca, energii, witaminy D3!

świadom pełna zgoda to jest mit, że brunetka musi mieć ciemną karnację istotne jest jaki ma być ton tej bladości i to się poprawia podkładami i pudrem także dietą ja baaaaaaaaaardzo lubię brunetki o jasnej karnacji i w naszym klimacie szczególnie poza okresem letnim takie zestawienie wygląda bardziej naturalnie

Gość swiadoma
baron de drift vel riff zgadzam sie. Jeszcze jak sie kupi dobry podklad < nie mowie od razy drugi> poza tym dobra baza pod i jest ladnie. Jesli chodzi o diete to na poczatek wyeliminuj niezdrowe produkty slodycze biale pieczywo. Jedz zdrowo, zmniejsz ilosc weglowodanow na rzecz bialki i zdrowych tluszczy NNKT i zobaczysz bedize dobrze. Idz na jakis aerobic silke taniec zobaczysz jak to poprawia humor;)

1. schudnij, najlepszy efekt 2. do fryzjera - nie najtańszego i nie pani halinki obok warzywnego, najwięcej daje kolor i cięcie, samopoczucie też najlepiej poprawia udany duet;) 3. oglądaj zdjęcia niby gwiazd, myśl, co pasowałoby Tobie, jaki styl, jakie ubranie, jakie dodatki, podpatruj dziewczyny jak nauczysz się ubierać, łączyć ubrania, dodatki, kolory, faktury- sama się zdziwisz ile można zdziałać opakowaniem 4. jakiś balsam do ciała o super zapachu, nowy zapach perfum, kosmetyki pielęgnacyjne pozwalają Tobie czuć się zadbaną, mimo, że inni nie widzą Aaaa, peeling to prawie konieczność 5. zrób sobie dzień dla siebie, gorąca długa zapaszysta kąpiel, maseczki, odżywka na włosy, paznokcie dokładnie pomalowane etc. dbanie o siebie wciąga i jest przyjemne efekty najprzyjemniejsze tylko przestań się użalać nad sobą

Gość tryt448
baronku: owszem, nie mam poczucia że z powodu brzydoty nikt mnie zechcial. jednak nie wiem, czy mam lepszą sytuację, bo nie wiem w ogóle czemu nikt mnie nie zechciał hehe to dopiero zagadka. tak bym przynajmniej wiedziała, że muszę ładniej wyglądać. a tu klops.parę razy usłyszałam od chłopaka "fajna jesteś, podobasz mi się, ale ja już kogoś kocham" no ale wiesz, jakos od dłuzszego czasu się tym nie przejmuję. i nigdy nie mówię o kimś "ale brzydki/brzydka". bo tak samo jak ładny wygląd nie jest zasługą naturalnie ładnych ludzi, tak samo nieładny nie jest winą nieładnych z natury. a nie powinno się wartościować ludzi za coś co się dostało lub nie dostało bez naszego wpływu, starania.

Do zły Naprawdę nie chciałabym uslyszeć kolejnych niemiłych słów i to przed snem. bo sama mam świadomosc tego jak wyglądam i naprawde brzydota moze człowieka doprowadzićdo rozpaczy. ja juz tylko siedzę przed komputerem... boję się wyjść do ludzi powiedzieć nie . boje się wyśmiania.. muszę zacząć od charakteru..

jaki kurs? kursy mam dawno za sobą ucze się w studium kosmetycznym o bardzo wysokim poziomie - chcesz namiary? jeśli byś czytała co pisze dotarłoby do ciebie że polecam autorce solarium od czasu do czasu! poza tym nie pisze do Ciebie tylko chcę pomóc komuś! Autorko, trzymam kciuki, dasz radę, wiosną wystąpisz jako zupełnie nowa Ty! nie słuchaj rad o pudrach - do dopiero jest obciach chodzić w masce jeśli chcesz podam Ci swój numer gg pomogę Ci jeśli będziesz tego potrzebowała:)

swiadoma moja dziewczyna stosuje podkład od wielu lat pewnie od 16 roku życia bo ma obsesję na punkcie piegów i ma cerę ładną tym bardziej, że oczywiście zmywa ten makijaż na noc i stosuje różne tam naturalne olejki

zołza jakich mało 1. schudnij, najlepszy efekt 2. do fryzjera - nie najtańszego i nie pani halinki obok warzywnego, najwięcej daje kolor i cięcie, samopoczucie też najlepiej poprawia udany duet 3. oglądaj zdjęcia niby gwiazd, myśl, co pasowałoby Tobie, jaki styl, jakie ubranie, jakie dodatki, podpatruj dziewczyny jak nauczysz się ubierać, łączyć ubrania, dodatki, kolory, faktury- sama się zdziwisz ile można zdziałać opakowaniem 4. jakiś balsam do ciała o super zapachu, nowy zapach perfum, kosmetyki pielęgnacyjne pozwalają Tobie czuć się zadbaną, mimo, że inni nie widzą Aaaa, peeling to prawie konieczność 5. zrób sobie dzień dla siebie, gorąca długa zapaszysta kąpiel, maseczki, odżywka na włosy, paznokcie dokładnie pomalowane etc. dbanie o siebie wciąga i jest przyjemne efekty najprzyjemniejsze tylko przestań się użalać nad sobą --------------------- brawo:)

Gość swiadoma
dokladnie baron, mamy kosmetyczke w trakcie kursu, ktora bedzie niszczyla klientkom cery. Jesli cera wyglada niezdrowo to kwestia braku witamin czyli dieta i odzywienia skory np jakims serum z wit c lub zielona herbata. Podklad maske tworzyl 100 lat obecnie sa to drobinki przez ktore skora oddych i owszem ma wady ale chroni przed zanieczyszczeniami, jak ma filtr to lekko przed sloncem. Dobtra rzecz to blokery ale z nimi to wyzsza szkola jazdy. Acha o raku skory to sobie poczytaj art. A jesli chodzi o zachod to moze nie wycofano solariow ale malo kto juz z nich korzysta. Ostatnio ogladalam nawet program o tym, ze coraz czesciej na plazy przebywa sie w ubraniach. A jesli chodzi o wit D to wystarczy 15 min n dworze w pocmurny dzien troche wiecej. Poza tym solarium to nie jest słonce tylko sztuczne uv wiec tej wit tez za wiele nie wyprodukuje....

jeśli byś mogła to podaj . Ale mnie nabuzowaliście do zmian ..mam nadzieje że do jutra ten zapał nie wygaśnie i rano wyrusze z podniesioną głową