Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ile zjem

jestem brzydka i wstrętna

Polecane posty

Gość swiadoma
2 razy w tygodniu po 10 min to jest duzo. Jedynymi sensownymi kosmetyczkami sa te po studiach czyli tzw. kosmetolodzy pracujacy z dermatologami , reszte sobie mozna o d**e potluc. Olejki swietna rzecz, baron;) Schudnij ale madrze bez jojo to bedzie sens. Z kosmetykami jest ten problem, ze ciezko cos dobrac trzeba znac sie na skladach. Jak juz to jakies apteczne marki, sa pewne jak ktos sie zle czuje w czytaniu skl INCI, mozna ewent szukac w necie i spr. Malowanie wlosow, wiem, ze wielu ludzi tak robi ja tee choc rezygnuje juz z tego. Kolor dobrze wyglada tydzien 2 , 3 potem trzeba znowu malowac, szczegolnie jak komus szybko wlosy rosna. Nie wiem czy warto, mozna probowac cos z henna albo kora debu. Modne jest teraz dbanie o siebie takie poeirzchniowe krotkotrwale a moze cos glebiej mocne odzywienie wlosow, cery, skory, jakies kwaski trudno pow czego potrzebujesz... aa baron o Ty jednak nie prawiczek ;p;p;p;p ;>

autorko jesteś super dziewczyna - a pamiętaj, że czarnulki są najlepsze;) ja lece bo za długo już siedze bezczynnie przed kompem papa pa autorko, pa baron

do świadomej: debilko na kosmetologii zdobywa się najlepszą wiedzę przydatną np do pracy w laboratorium przy produkcji kremów i pudrów liczy się zarówno wiedza jak i praktyka których ty nie posiadasz!

Gość swiadoma
pa bol lol, niestety moje wyksztalcenie przewyzsza Twoje wiec zapraszam do mnie do sprzatania, voila je sais que je ne sais rien

Gość swiadomo
debilko poczytaj przedmioty na kosmetologii i sie wypowiadaja. Taka wiedze zdobywa sie na chemii srodkow biochemicznych i kosmetykow albona farmacji....

Gość swiadoma
srodkow bioaktywnych mialo byc, zapedzilam sie;) kosmetyczk to moze co najwyzesz paznokcie pomalowac albo zrobic makijaz na wieksze wyjscie.

poczytaj przedmioty? - po jakiemu to? cześć ja czapka pa jak parasol przygłupie a o kosmetyce nie masz pojęcia wracaj do miotły kopciuchu

Gość swiadoma
nie panosz sie, niedlugo bedziesz musiala zamknac swoj zaklad;) chyba ze sie doksztalcisz;) i porada kochane unikajmy solary;)

a nie powinno się wartościować ludzi za coś co się dostało lub nie dostało bez naszego wpływu, starania to nie ma znaczenia, że tak uważasz, nie ma znaczenia w relacjach międzyludzkich bo uroda to wielka siła ładny jest lepiej odbierany niż brzydki - to jest prawda i nie ma na to rady za prawdę powiadam Ci lepiej być ładnym niż brzydkim :D wielka siła i doskonały kapitał, który może ( nie musi ) pomóc w budowie własnej samooceny może też zniszczyć sprzyjając powstaniu potwora-narcyza ale przecież za każdą twarzą jest psyche, która może rozwinąć się w rozmaitych kierunkach jeśli Ty nie miałaś nigdy poważnej propozycji, wartościowej to być może masz inny problem także poważny chociaż myślę, że lżejszy i łatwiejszy do naprawienia jesteś bardzo ładna a do bardzo ładnych startują najodważniejsi, najodważniejsi często są egotykami zakochanymi w sobie samych Ty wnioskując z tego co piszesz, oczekujesz by facet np: nie oceniał Ciebie jedynie po wyglądzie i masz rację więc dla Ciebie to za mało, zatem rezygnujesz ci mniej pewni siebie nie podejdą, Ty ich nie ośmielasz więc ten stan trwa nie wiem, może się mylę ale wydajesz się być osobą autentycznie wrażliwą i przez to własnie wymagającą być może przez to jesteś odbierana jako zbyt dumna (chociaż pewnie taka nie jesteś) w relacjach międzyludzkich mniej jest przypadku, niż się to nam wydaje sama dałaś tego przykład, pisząc, że masz niezbyt ładne koleżanki, które są szczęśliwe i mają partnerów bo ich postawa sprzyja ich szczęściu być może Ty gdzieś robisz błąd..?

Gość tryt448
dajcie spokój po co się tak nawzajem wyzywac obrazać i dowodzić kto jest lepiej wykształcony...smutne

Gość swiadoma
ja nie wiem dlaczego tak sie denerwujesz, ze ktos Ci zarzucil brak kompetencji?? przyzwyczajaj sie. Ja nie bede Cie wyzywac bo dla mnie to zalosne. Po prostu nie masz racji i tyle ale prezentujesz stanowsiko wszytskich kosmetyczke w Polsce albo wiekszosci wiec sie nie przejmuj nie odbiegasz od ogolu. I chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Przedmioty na kosmetologii: sztuka makijazu, wizaz, zabiegi kosmetyczne 3 podstawowe z 1 i 2 roku.

ja nic nie musze, jestem Panią swego losu przede wszystkim niezależną uciekam:) kto siedzie w piątkowy wieczór w domu przed kompem? PASZTETY! miłej nocki ciao

swiadoma brak kompetencji? a do cholery na jakiej pozstawie to oceniasz? co za ludzie ! bawcie się dobrze na forum

Gość swiadoma
Wyzywa sie jedna strona;) zgadzam sie ladnym jest lepiej niz brzydkim, ale zbyt ladnym tez nie jest najlatwiej. Zgadzam sie z baronem. Ale mysle ze jak ktos nigdy nie mial zadnej propozcjo to moze efekt trudnosc w nawiazywaniu kontaktow, a moze brak umiejetnosc prowadzenia rozmow o niczym co jest potrzebne na poczatku zwiazku...

Gość swiadoma
Tak tak to zostaly pasztety, solary poszly na dyskoteke z lupanka, przepraszam nie moglam sie powstrzymac;>;)

Gość swiadoma
Na podstawie braku podstawowej wiedzy.

Gość baron jesteś bardzo fajny
:) to na wypadek, jakby cie ktos dawno o tym nie uświadomił...

Gość .Mia
baron ma dziewczynę :( no cóż, wrażliwi i inteligentni faceci są rozchwytywani jak świeże bułeczki..... :(

Gość El Hombre
wesz przyklad Uli Cieplak tez byla mało atrakcyjna a pod wpływem stylistów zmieniła sie na atrakcyjna babeczke ze faceci sie slinia na jej widok

Gość swiadoma
hehe.. baaaron kocham Cie

Gość swiadoma
nie chodze do solarium, moze byc;);>??

Gość .Mia
ochhhhhh, jakbym chciala mieć swojego błędnego rycerza, albo markiza na wlasność....markiza de sade...