Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka Violetty V.

z kim ja mieszkam... szok teraz studiowac...

Polecane posty

... moze kazdy. smutne. moja wspollokatorka -niby studentka a interesuje sie tylko ciuchami, serialami i slucha tragicznej muzyki dla debili- techniawek i dziwnych miksow... ale wyzsze wyksztalcenie bedzie. smutne.

Gość ejndsma
spoko,normalka a potem sie dziwia ze pracy nie ma dla 90% magistrow

moim zdaniem ma bardzo wiele do rzeczy.

niebieska, widac, ze nie zakumalas... niczego jej nie zazdroszcze :) a zapomnialam dodac, ze jej chlopak stoi na bramce w klubie i wyslawia sie w stylu "poszlem". hahah serio

Sam miałem kiedys taką koleżankę , która lubiła sie dobrze ubrać w tesco na dziale tekstylnym.Potem w nocy nie mogłem spac,bo slyszalem jakies głosy po czym okazywało sie ze to ona mowi do rzeczy :classic_cool:

A inteligentni ludzie z wyższym wykształceniem są zobowiązani do słuchania jakiegoś określonego typu muzyki? Techniawki i miksy są dla debili, czy jak? Twoje stereotypowe myślenie świadczy też o Tobie...

little co za jezyk kwiecisty, widze ze na pewno przesiadujesz godzinami w bibliotece hahah. takie pipki jak ty do piet mi nie dorastaja wiec daruj sobie takie zwroty. a zreszta lata mi to :)

Gość wow straszne
z takim pogladem to szokiem dla mnie ty jestes

jakby mi techno włączała całymi dniami to bym ja poczęstowała metalem ciężkim na dobranoc, o 1, odechciałoby się jej :-)

no szczerze mowiac ludzi rozwinieci intelektualnie sluchaja ambitniejszczej muzyki, maja jakies pasje zanteresowania i dobieraja sobie znajomych ktorzy reprezentuja jakis poziom kultury... ja nie mam uprzedzen, nie mowie, ze jej nie lubie. tylko ze sie dziwie ze tacy ludzie zasilaja rzesze studentow, ze studiuja a sie nie rozwijaja ...

Gość wow straszne
kiedys tez słuchałam techno (teraz juz nie), tez interesowała mnie moda (teraz troszke mniej), a do dzis ......ogladam seriale.:) I o zgrozo.... mam tytuł magistra:(

rozumiem cię, tez mi się nie wydaje, zeby osoba słuchająca łupanki techno mixów i djów z dyskoteki była szczególnie interesująca :-)

Gość wow straszne
A tak w ogole to wydaje mi się, że to TYLKO.... P R O W O K A C J A ;)

Witam, adeno :D Z tego wynika, że chociaż byłabym świetnym prawnikiem (bo będę:D) to dla Ciebie będę głupią cip_ką, bo słucham "techniawek" i "miksów", taa? :classic_cool:

ja na przykład słucham muzyki poważnej , jestem zagorzałą miłośniczką kompozycji maestro piotra rubika :classic_cool:

ambitniejsza moze byc kazda, ktora ma tekst na poziomie lepszym niz tipi ri pi pi pi pi albo jakas kompozycje komputerowych dzwiekow ktora nie powtarza sie przez 6 minut w tej samej sekwencji... przecie nie mowie ze nie mozna seriali oglac itp. tez mi sie zdarza, ale nie 6h dziennie codziennie...

A może ona właśnie odnajduje się w tym swoim tripipi :D A tak na serio, techno to nie tylko tripipipi :P:P

Widze na kafe stada fanek techno mixów :-o Miliony topików "kto mi poda tekst tej piosenki" wchodzisz w linka i zamierasz, bo jedyne co słychać to umcy umcy i jęki przerobione komputerowo, to nie muzyka tylko jazgot!

Dokładnie, adenozynotrójfosforanowa ;) Kiedyś na światłach stałam obok jakiegoś młodzieńca w czarnym volkswagenie golfie i pewnie zdziwisz się, Violetko, ale z jego auta nie łomotało tripipipi a płynęła wręcz jakaś muzyka poważna (przyznaję, nie wiem co to było, przeciez jestem głupią cip_ką:D). A może on też mówi "poszłem"? I co teraz?:D

Gość A ja kocham polski hip-hop
Jestem magistrem inżynierem. Praca dla mnie jest nawet bardzo dobra. Uważasz że to źle? Że powinnam w swoim cv podkreślić fakt słuchania tej nie innej muzyki?

invidia no ale i co, co mi podajesz jakis przyklad zupelnie z twojej glowy tylko. co mnie obchodzi gosc w samochodzie z ktorym nigdy nie rozmawialas :)

Tak, w swoim cv powinnaś jeszcze dodać CHWDP i JP, bo jak się słucha hip hopu to się jeb_ie policję ;)