Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka Violetty V.

z kim ja mieszkam... szok teraz studiowac...

Polecane posty

No a skąd ty wiesz, czy ona nie zaliczy wszystkich egzaminów na 5 i nie będzie bardzo dobra w swoim zawodzie, hę?

studiuję pedagogikę , to trudny kierunek i na pewno ta techno mulic odpadnie !!

ludzie, widze , ze juz nie czytacie wszystkiego a na dodatek robicie to pobieznie. nie pisalam tylko o muzyce ale i o szeregu roznych innych symptomow ... :)

Gość kasienka111
Dziewczyna jest po prostu wesoła, uśmiechnięta i cieszy się swoją młodością - najlepszymi latami życia, jakimi są studia, a Ty narzekasz jak jakaś babcia na stancji....

Jak mozna tak pustaków bronić? oprzeciez pisała, ze z nią mieszka i ze interesuje sie TYLKO ciuchami, serialami i techno, więc jak ma zaliczyć na 5? na dyskotece się nauczy czy posiądzie tajemną moc wiedzy z białych kozaczków? ludzie otrząśnijcie się :-o

Tak, tak, ta dzisiejsza młodzież jest niesamowicie ogarnięta marazmem i lekkostrawną "papką", jaką karmią ją media... :classic_cool: See ya!

Gość pan jan ds
"ze interesuje sie TYLKO ciuchami, serialami i techno," a to są kobiety , które interesują się czymś innym ? :o :D

Gość pan jan ds
a sorry zapomniałem o tipsologi , więc się na pewno łapiesz

ja slucham Violetty Villas - oczywiscie :D pan jan mysle, ze sa, ale na kafeterii to rzadkosc. z takich jestem tu tylko ja i az mi wstyd ;)

Gość pan jan ds
dorabiam do kieszonkowego przebierajac sie za ksiedza i zbierajac podczas niedzielnej mszy o 11.30 nielegalna tace :classic_cool:

sorry- az mi wstyd i ja :) mialo byc

panie janie, oznajmiam, iz interesuje sie hodowla wapieni na muszlach klozetowych oraz psychologia osobowsci bezkregowcow ze szczegolnym uwzglednieniem wieloszczetow :classic_cool:

Gość pan jan ds
jakaś tipsiara się poczuła urażona i próbowała się podszyć , aleci słonko nie wyszło 0,5/10 na zachętę

Gość pan jan ds
tak naprawde przebieram sie za zakonnice i strasze dzieci w przedszkolu na katechezach :classic_cool:

a co do muzyki, to slucham Dody i Lejdi Gagi :) nie podszywajcie sie pode mnie, tamten wpis o wieloszczetach nie jest moj :)

Gość absolwentka24
ja slucham pink floyd czy na np. scorpions i nigdy nie pomyslalabym, ze to jest tu tak szumnie nazywane "ambitna" muzyka:D

Gość kolezanka Violetty prawdziwa
co za bezczelny podszywacz, to pewnie ta moja wspollokatorka sie zaczernila w moim imieniu, ale swinia :O

Gość absolwentka24
moze i tak... poza tym (przyznam sie tylko Wam tutaj, bo mi troche glupio przed znajomymi) zdarza mi sie sluchac Golcow - uwielbiam zwlaszcza "Lornetke", zawsze wyobrazam sobie, ze to piosenka o mnie :)

Gość tryt448
Jak studia są najlepszym okresem życia to potem ju nic tylko sie najlepiej w grobie położyć? dla mnie studia nie są najlepszym czasem, tylko są okresem przygotowującym do najlepszego okresu. nie mieć stałego domu, nie mieć własnej rodziny, nie mieć pracy, no nie wiem... dla mnie to nie takie fajne.

co do Waszej dyskusji na temat tego czy mozna ocenic mniej więcej poziom intelektualny osoby, na podstawie muzyki jakiej słucha.... tak! można! pobuszujcie troche na forach psychologicznych. nawet ostatnio jakies 1,5 miesiąca temu był artykuł bodajże na Onecie. :)

Gość absolwentka24
podszywie, daje 2 na zachęte;) kallissta, jestem żywo zainteresowana, powiedz mi coś o mnie:D lubię pink floyd, scorpions, cranberries, smoky, bryana adamsa :classic_cool:, kasie kowalska (stare hity, nowych nie znam) itp.:D