Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterceee

Koleżanki odradzają mi zamszowe kozaki zy one naprawdę są tak niepraktyczne ?

Polecane posty

Gość w rozterceee

że zaraz włazi w nie bród i zmieniają kolor od błota i od soli którą w zimie posypana jest ulica? Bo mi sie wierzyć nie chce

littlesensitive ma rację ... dodam , że może i ładnie wyglądają na zdjęciu ale są tragicznie wykonane, jak ci przemokną raz czy drugi zaraz się poodklejają :o :o

Gość mrs.cohen
moja siostra zakupiłą sobie rok temu podobne, i w ostatnią środę gdy był straszny śnieg i kałuże przemokly jej nogi kompletnie i odmarzły, więc nie polecam

Gość ja mam jedne juz 2 lata
sa prawie jak nowe, ale ubieram je tylko jak jest ladna pogoda niestety jak pada to szybko przemakaja, kolorku jeszcze nie zmienily:)

ja na każdą zimę mam jedne zamszowe na wysooookim obcasie, bo przyjemne wyglądają, delikatniej i milej niż zwykła skóra nie odbarwiają się, przynajmniej moje, ale po wyschnięciu widać na nich białe smugi z chodnikowej soli na co dzień pomykam w zwykłych skórzanych

Kochaniutka teraz to sie kupuje to co jest ładne a nie praktyczne ;p no i co z tego ze bedziesz miala praktytczne buty ? jak bedziesz sie wstydzila w nich wyjsc bezsensu ! raz sie zyje co masz sobie zalowac ... PS :A jesli w ogole mam wyrazic swoje zdanie to szczerze mowiąc po pierwszej Twojej wypowiedzi myslalam ze cos ciekawszego masz nam do zaprezentowania .. A tu zwyczajne pospolite kozaczki ...