Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fandinna

Jednej zagubionej pomoge...

Polecane posty

Gość Fandinna
wierze ci. W koncu to o ciebie chodzi, nie o mnie. Teraz masz do wypelnienia jeszcze trzy rzeczy. Trzy zyczenia, trzy zadnia. Gotowa?

Gość herbata z rumem
gotowa")

Gość czy z adela ulozy mi sie
?

Gość szedl wluczykij przez wies
przez wies przez wies ooooo i spiewal pod nosem piesn te piesn: elo elo elo elo odblokuj mnie ma adelo bo nie zasne dzis do rana dana dana dana dana olelelele

Gość Fandinna
Piatku jeszcze nie zakonczylas. Piatek wbrew godzinie zegara wciaz dla ciebie trwa. Piatek to czas odpuszczenia, pokuty i cierpnienia. Twoje zadanie na dzis... Zanim zakonczysz dzien snem dziesiec razy uklonisz sie nisko, majac w pamieci wszystkie osoby, ktorym zrobilas przykrosc. Przeprosisz je w myslach i poprosisz o wsparcie w twoich zyczeniach. Pomysl o osobach, ktorym czegos odmowilas, ktore zle potraktowalas. Wyobraz sobie ich twarze i przepros je za to. Zrobisz to? Jesli tak, podam nastepne zadania.

Gość herbata z rumem
zrobię :)

Gość Fandinna
Dobrze. Zadanie na sobote. Sobota to dzien zakonczenia pracy. Sobote zakonczysz rytualna kapiela. Polecam prysznic. :) Zmywajac swoje cialo bedziesz mylala o wszystkich rzeczach zlych, jakie cie spotkaly. Traktuj je jak cos co da sie zetrzec gabka. I scieraj je z siebie. DO czasu az poczujesz, ze jestes tak czysta jak ta biala kartka, na ktorej napisalas mi swoje zyczenia. Zrobisz to?

Gość herbatka z rumem
zrobię

Gość oleeeeeeeeee
szla adela lesna dróżka i ja zaswedziala nóżka łydka kolanko uda dwa co je adela masywne ma juz drapała sie po piczy gdy przydybał ją lesniczy co na trąbce gra na trąbce gra olelele

Gość Fandinna
Dobrze. Niedziela jest dniem zapomnienia. Rozpuszczenia... Zrobisz mi loda? :D

Gość Fandinna
Jesli dotrzymasz obietnicy to bedzie czekac cie ostatnie zadanie. Niedziela. Niedziela- czas odpowiedzi. Kiedy poczujesz w sobie ten moment (poczujesz go), wyjdz z domu. Idz, gdzie cie nogi zaprowadza. Ja widze drzewa, duzo drzew (park?, alejka?). Rozgladaj sie uwaznie. bedzie tam cos, co przykuje twoja uwage. Powie ci "wez mnie ze soba" to bedzie twoj talizman. Kasztan, kamien nie widze wyraznie. Ale ty to poczujesz. Nos go przy sobie w kieszeni. Nie minie czterdziesci dni a spelnia sie zyczenia na twojej karcie. Dzis i przez nastepne dni bedziesz dziwnie snic. Ale nie boj sie. Te sny nie zrobia ci nic zlego. To dobra magia.Ona da ci odpowiedz. Masz jeszcze jakies pytania?

Gość Ja mam pytanie...........
czy ulozy mi sie z Adela?

Gość herbatka z rumem
chyba to wszystko co chialam wiedziec. mimo wzystko dziękuję :)

Gość Fandinna
Prosze bardzo. Ale to w twoich rekach, ty bedziesz teraz swoja wozka. Na koniec postawilam karte- przyszlosc. Wyszlo: Harmonia w uczuciowym i fizycznym zwiazku. Bardzo atrakcyjny partner. Ewentualnie: bogate malzenstwo. Nie bierz wrozby tak doslownie. Nie znam twoich zyczen. Ale ciesze sie, ze karta wyszla pomyslna. Oznacza to, ze nasz seans moze przyniesc pozytywne rezultaty. Dobranoc herbatko

Gość a co ze mna i z adela
?😭

Gość Fandinna
kazdy moze liczyc na pomoc kart, lub lepiej powiedziawszy sily wyzszej. Ale kazdy ma swoj czas. Moj czas jasno mi mowi ze pora do lozka. Jestem zmeczona. Milej nocki!