Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fandinna

Jednej zagubionej pomoge...

Polecane posty

Gość herbatka z rumem
chce wiedzxiec czy My bedziemy razem? i jakie relacje bedą nas łaczyc???

Gość herbataka z rumem
czy jemu na mnie zalezy??? i czy w jego zyciu jest inna kobieta?

Gość studiuje bo musze
a moze mi pomozesz Droga Fandinno:)

Gość GTDFGTRYGTRHYTRT
ale jak ja mam wejść w swój czas? możesz wyjaśnic? 00:44 [zgłoś do usunięcia] Fandinna Rozumiem juz wiecej Jagodo (skrocilam ci nicka na potrzeby rozmowy, mam nadzieje, ze nie przeszkadza). Jagodo, czy jestes gotowa poswiecic mi teraz pol godziny a pozniej (a takze w trakcie seansu) w pelni dostosowac sie do moich rad? Pytam, bo jesli wybiore ciebie a ty zmarnujesz moj czas, to szkoda innych pan, ktorymi w tym czasie moglabym sie zajac. Jestes gotowa Jagodo? 00:45 [zgłoś do usunięcia] lubię...jagody (n0one@amorki.pl) koleżanka ma na myśli, żebyś pogodziła się z przeszłością, bo inaczej nie masz wpływu na teraźniejszość i przyszłość. Jesnym(2ma) słowami Stoisz w miejscu! Zmień podejście i zapomnij, otwórz się na nowe doświadczenia;p znów tu jestem.. 00:47 [zgłoś do usunięcia] lubię...jagody (n0one@amorki.pl) Nic nie szkodzi. Oczywiście poczekam cóż to jest pół godzinki, prawda? a tu chodzi o decyzję na całe życie przecież... ;p czekam cierpliwie na "wyrok" znów tu jestem.. 00:51 [zgłoś do usunięcia] lubię...jagody (n0one@amorki.pl) Tak, jestem gotowa. znów tu jestem.. 00:51 [zgłoś do usunięcia] Fandinna Ok. Jagodko. Nie rozumiemy sie. Znaczy nie iskrzy. Nic nie wyjdzie z mojego projektu. Ani twoja, ani moja wina. Czasem tak jest. W miedzy czasie tak zwanym. Stawialam karty twojemu zwiazkowi. Karty mowia, ze niestety nie przetrwa to, co planujesz. Ostatnia karta mowi wrecz dosadnie o rychlym rozstaniu i o tym, ze to "nie ten". Ale powodzenia zycze ci. Bo pozytywna z ciebie osobka. UWAŻNY CIE ODKRYL GLUPIA SUKO!!!

Gość Fandinna
Ok herbatko , rozumiem. Sprobuj wyciszyc swoj umysl. Postaw przed soba biala kartke. I dlugopis, najlepiej piszacy zielonm kolorem. Daj znac jak bedziesz gotowa. Czekam.

Gość herbatka z rumem
katke mam, nie mam zielonego długopisu..:(

Gość herbata z rumem
moze byc zielony zakreslacz???

Gość Fandinna
Jesli umiesz nim pisac, to moze. :) Gotowa?

Gość herbatka z rumem
tak:)

Gość Fandinna
Ok. Teraz wyjasnie ci, co bedziemy robic. :) Otoz bede starala sie dokladnie naprowadzic cie na odpowiedzi jakich szukasz. Na poczatek powiem ci, co powiedzialy karty o stanie obecnym. Pozniej stworze dla ciebie talizman, ktory da ci twoja odpowiedz. Warunkiem jest twoje zaangazowanie i realizacja tego, co ci powiem. W nastepnym poscie opisze ustawienie kart.

Gość herbata z rumem
cierpliwie czekam:)

Gość Fandinna
Karty mowia: Jestes/bylas zaangazowana bardzo w ten zwiazek. Wciaz myslisz o nim intensywnie, wbrew temu co jest, snujesz wobec was plany. Nie rozumiem teraz kart, ale mowia: Jakby gesiareczka poslubila ksiecia. Czyzbys czula sie gorsza od niego i zwiazek z nim traktowala jak spotkanie ksiecia z bajki? Jego odejscie chyba wyjasniaja karty. Mowia one ze pojawil sie ktos trzeci... Co sadzisz o tym rozkladzie herbatko?

Gość Kochajaca_Zoneczka
szkoda ze to nie ja ...za pozno tu trafilam....

Gość herbata z rumem
tak jestem bardzo zaangazowana w ten zwiazek...i czuje sie kakbym spotkala ksiecia z bajki...to sie zgadza...

Gość herbata z rumem
nic nie wiem o trzeciej osobie...

Gość herbata z rumem
tzn ze nie bedziemy razem?

Fandinna,,> czy jest szansa na e; mail . 20.04 1979. Agnieszka . co możesz ,i co wiesz- napisz . dziękuje jesli znajdziesz czas i finanse.

Gość Kochajaca_Zoneczka
to tak jakbys nas opisala wow niewierze.....a jednak ...ja gesiarka on ksiaze heh...

Gość Fandinna
Herbatko prosze teraz, abys skupila sie na trzech zadaniach, jakie wypelnic ma dla ciebie talizman. Podam ci przyklad, zebys wiedziala o co mi chodzi: Np. 1 Chce zeby on do mnie wrocil. Albo 2. Chce spotkac tego wlasciwego. Napisz te trzy zycezenia na kartce. Nie mysl o niczym innym, tylko o tych zadaniach. Kartke spal nad swieca, zapalka, zapalniczka tak, aby popiol z niej wpadl do szklanki z woda. (tak praktycznie podam, lepiej zeby kartka byla mala) i pozaru mi nie wywolaj. :) Jak popiol znajdzie sie w szklance z woda odezwij sie, ze jestes gotowa na dalsza czesc.

Gość Kochajaca_Zoneczka
wiem ale opisala dokladnie nas ....moze to przypadek ale zgadza sie to fakt .....

Gość herbata z rumem
wykonalam te czynnosci o ktore prosilas:)

Gość slodka Ania
A mnie powrozysz?

Gość Fandinna
Ja wykonalam je tez (to tak na pocieszenie, tego co teraz nastapi... ;) ) Prosze wypij te wode do dna. I daj znac jesli to zrobisz. Ja pije wode z zyczeniem w twojej intencji.

Gość herbata z rumem
mowisz powaznie??

Gość Fandinna
Pytalam herbatko czy jestes gotowa. Zawsze mozesz sie wycofac. Zakonczymy seans i juz. Nie martw sie nigdy mi sie nic nie dzialo po tym rytuale. Tak, mowie powaznie.

Gość herbata z rumem
ok wypiłam ...