Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inkking

Jestem nowy-zbiorcza odpowiedz na kilka tematow

Polecane posty

Gość rybka zwana wanną
przezywa chłopak a wy sie smiejecie

Gość złośćććć
złośc piękności szkodzi :D

Gość rybka zwana wanną
ale co rozumiesz? ze sie wkurwia? jak rozumiesz to powiedz po co sie wkurwiać :)

Jest nerwus to sie wkurza..no i co z tego? Ty sie nigdy nie wkurzasz? Bo ja tak. I wszystko jest w normie. suma wkurzonych równa sie ilosci wkurzających, albo odwrotnie..:)

autor posta chce nas umoralniac,nas, o ktorych nic nie wie. wierzy ze wszystko co tu czyta jest prawdą , święta prawdą, przelewa swoje niepowodzenie na forum... wlasciwie niewiadomo dlaczego tu jest... ale jest NOWY wita sie z nami chcac pokazac jaki to swiat jest zepsuty, a on sprawiedliwy i świety... ale wrzuci wszystkich do jednego worka,wyzwie od dziwek i te nie dziwki, a pozniej najchetniej by go kopnal dał w ryj i opluł, widac ze troche taki z niego typ. ale w ten sposób nie zmienisz nikogo.. !! dobra,kocha swoją narzeczoną wiec ma w sobie troche milości :)

Gość nie cierpie takich tekstów
kobieta ma być delikatna, subtelna sratata :o Jak ktos ma ochote chodzic do łózka z kim popadnie to niech chodzi, byle odpowiedzialnie i z głowa (tyczy to sie obu płci) Ciekawe ile razy autor trafił do łózka z nowo poznaną dziewczną, jeśli jest krystalicznie czyty jak łza to zwracam honor i oby tak dalej, ale innym daj grzeszyć- co ci do tego co robią?

Gość wirtualna nieprawda
jeśli wierzy się we wszystko to co tu piszą to można zrobić sobie samemu krzywdę umysłową

Gość wirtualna nieprawda
weźcie sie porządnie walnijcie w łeb i obudzcie umysł. odróżniajcie to co jest tu serio od głupich żartów :) autorze, dobrze Ci to zrobi!

Witam ślicznie miłe Panie i Panw. Oczywiście Ciebie Panno M. najczulej, bo siem znamy. Temat podnoszę i lece dalej..gipsowy..och Ty..masz mordy ...:D

Gość witamy cieee
witamy cie rajtarku :)

Tobie na czarno, bo wrażliwy jesteś :P Skorzystaj z rady koleżanki i załóż własny topik, teraz to najlepsza okazja. :D

Piękna serenada, na czasie..:D.. podoba mi sie bardzo..żółc cie chyba zaleje hahaha nadawco...wiecej z wątroby... warzywko załozyło sobie? ja ani myslę nowy..Hahaha..A mówiłem Zołza, ze przyleza za mną? I są...:D:D:D

Widzisz Inking, co to kafeteria? Kupa dna i masz całkowitą rację..zgadzam sie z Tobą. Znam cała kafe i wiem duzo... Szacun wielki dla Ciebie. Jestes chłop z biglem.Piona .

Gość brrrrrrrrrrrrrr
ale Inkking nie uwaza ze kafe to kupa, gdyby nie lubil kafe to by go tu nie bylo. w sumie nie ma go, moze przestał lubic :D

Inkking.... przecież to żałosna kupa gówna. :O Pierdnął, a jego uszy odebrały pewien rezonans, który skłonił go do założenia tego tematu. :O Motorycznie pewno jest zadowolony ze swojej szybkiej przemiany materii, ale daję głowę, nie spodziewał się że zwykłe pierdnięcie przyciągnie takie osobistości jak "rajtar" :P :D

A ty co tu chcesz? pognali cie smyracze? spadaj kreaturo na dziwki jesli masz z czym. słomkę z butów wiesniaku i do chlewa. Za Rajtarkiem przylazłes? I po co? Topik ci sie wali? dalej chcesz dupy dawać? Inking, nie słuchaj przegranca kafeterii.. zamiast sie dzis bawic pieprzy bzdety dzieciom. Ale nabijaj strony głupku.. Ito cała kafe Inking..widzisz, jaka sielanka?

Gość lilia różowa
ale sie posmiałam :D

Gość pppqqq
ej nowy, nie masz jeszcze świadomosci ze uzaleznisz sie od tego miejsca :D