Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inkking

Jestem nowy-zbiorcza odpowiedz na kilka tematow

Polecane posty

Nic z tego "rajtar" jestem tylko JA. :P psycholu. To że sobie posty pokasowałeś, nie znaczy że zatuszujesz prawdziwe swoje oblicze... gąsko. :P Dałeś ostro dupy i chociaż sam wystawiłeś, to i tak sam się zerżnąłeś. :O

Kogo tu obchodzi kim była matka Teresa :O Tu i teraz jest "rajtar" mężczyzna, który pozwala sobie na tekst w stylu "zdechnij". Już powinien obskoczyć bana, by chłopiec nie co ochłonął. :P a tu sobie nadal rajtarkuje.. :O

A co to cię obchodzi? mów za siebie..albo otwórz szafę, mów do rzeczy..po co ci martwa dyskusja ze mną? znasz mnie i dawno wszystko wiedziales ..kolesi wymiotło? prosiłem. oto skutki. koniec dyskusji z tobą.

Gość czy nowy w mieście to la_fin
?

:D:D:D Zaczyman podejrzewać, że na forum to w sumie z pięć osób pisze pod różnymi nickami :D:D:D:D

Chyba naiwności masz dużo Piękna :D Rajtarze - pod iloma nickami dziś pisałeś?

Ależ ja nie twierdzę, że kłamiesz:) Ciekawiło mnie tylko czy pod innymi występujesz. Przeczytałam pierwszy post i muszę przyznać,że go nie rozumiem. W sumie nie przeszkadza mi to.

Chciałam kafeterii powiedzieć "pa" ale zmieniłam zdanie. Pójdę sobie stąd bez wielkich słów. Kiedyś. Taką mam przynajmniej nadzieję :D