Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poducha dmuchana

mam 178cm wzrostu i ważę 66kg - ile powinnam schudnac?

Polecane posty

Gość poducha dmuchana

trochę już schudłam, ale nadal nie podobam się sobie i źle się czuję z tą wagą.

Gość latarenka morska
Sama sobie dałaś odpowiedź. Schudnij do wagi w jakiej będziesz się czuła dobrze. Waga to sprawa bardzo indywidualna. Tylko uważa aby nie przesadzić. Nie każdy musi wyglądać jak wieszak, a ty jesteś wysoka i wcale nie musisz ważyć 50kg by wyglądać szczuplutko.

Gość poducha dmuchana
oj 50kg to byloby juz straqszne u mnie raczej :(

też mam 178cm jak ważyłam 65kg to czułam się świetnie. Wszystko na swoim miejscu, tylko, że trzeba o siebie dbać, żeby nie wiotczeć:) no ale to normalne. teraz ważę 58kg. Schudłam tyle w ciągu półtora tygodnia przez stres. Czuję się jak anorektyczka, wystają mi wszystkie żebra, kolana mi sterczą, łokcie też. Brzuch mam prawie wklęsły, cycki...hmm gdzieś tam chyba są;) ....to nie wygląda fajnie. Myślę, ze 66kg to jest waga w sam raz... nie ma sensu chudnąć bardziej bo to naprawdę nie wygląda dobrze

Gość poducha dmuchana
tika, a planujesz przytyc? Czy zostać przy wadze 58? A co to za stres? :( wspolczuje..

nie, ja przy tej wadze nie zamierzam zostać. Próbuję przytyć, zmuszam się do przełknięcia czegokolwiek ale nie mogę jeść:( potrafię 2-3 dni nic nie mieć w ustach, a na samą myśl o jedzeniu jest mi niedobrze. Skończyłam niedawno poważny długi związek z facetem i teraz odchorowuję. Wiem, ze zrobiłam dobrze i wcale tego nie załuję, nie tęsknię za nim, nie kocham go...ale stres jest. Dziwne to wszystko, ale mam nadzieję, że wróci do normy moja waga niedługo;) chciałabym ważyć spowrotem ok. 65kg oprócz tego trochę ćwiczyć i ciało jest idealne:) moim zdaniem nie powinnaś chudnąć, no ale to twoja decyzja:)

Gość llena25
max 4-6 kg chyba, ze dalas sie zmanipulowac przez swiat mody i pociagaja cie oswiecimskie sylwetki.

Gość ja mam 175
i teraz waże 56 kg , czuję się z tą wagą koszmarnie i koszmarnie wyglądam nie tylko moim zdaniem , cel - 63-64 :)

Jeśli źle się czujesz z tą wagą to możesz schudnąć jeszcze kilka kilogramów, ale myślę że nie powinnaś schodzić poniżej 60 kg, bo to będzie już niedowaga. Teraz twoja waga jest jak najbardziej prawidłowa. Idealna waga to: (wzrost w cm - 100cm) - 10% (178 -100) -10% 78 - 7,8 = 70,2

Gość bdwhjcja
ja tez mam okolo 178-179 cm i moja waga w zasadzie oscyluje miedzy 65-70...i najlepiej sie czuje i sobie podobam wlasnie okolo 65 kilo..najmniej to 62-63.Bo potem to juz mi kosci miednicy wystawac zaczynaja i to niefajnie wyglada.Najlepiej jak dla mnie jest 64-66 kg.Teraz waze 69 i wlasnie usiluje ze 5-4 kilo zrzucic,bo juz niektore ciuchy robia sie zbyt obcisle,a to dla mnie alarm,ze jest nienajlepiej.

Gość poducha dmuchana
no to sprobuję jeszcze pociągnąć dietę do tych 63-62kg. Może 60kg.. zobaczę. Ale coś mi się wydaje, że nie będę się sobie podobała w żadnej wadze :(

Gość auć.
Hm. Ja znowu, mam 178cm wzrostu, ważę 66kg, a waga waha się od 65.5 -67 gdy mocno się najem. Mam duże tendencje do tycia- kiedy zjem coś słodkiego, od razu czuję się jak słoń. Nie jestem gruba, ani otyła, uważam, że jest w miarę ok, ale przeszkadza mi mój brzuszek. Próbowałam różnych ćwiczeń, ale po kilku dniach rezygnowałam.. Jakie zestawy ćwiczeń proponujecie?

Gość gość
tyle to chlopy waza! max 60kg kolezanko nie wiecej ale nie mniej niz 55