Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxzxzzz

Poznalem ladna i mila dziewczyne tylko jest pewien problem.

Polecane posty

Gość zxzxzzz

Ma 23 lata i troje dzieci, do tego jak sie dowiedzialem ( nie od niej bo o dzieciach powiedziala mi tez pozniej) kazde z nich ma innego ojca. Lubie ja, to ze ma tyle dzieci calkowicie mnie zaskoczylo, moze bym sie z tego otrzasnal ale to ze kazde ma innego ojca.... nie wiem co mam o tym myslec.

Gość że chce mieć czwarte
a więc... do dzieła:classic_cool:🖐️

Gość no ja bym za dobrze
nie myslała chociaż jestem w miarę tolerancyjna , istnieje coś takiego jak antykoncepcja :O

Gość zxzxzzz
Pisze powaznie, przeciez sie z nia nie zenie tylko dopiero co niedawno ja poznalem.

Gość zxzxzzz
Myslalem o tym troche, nie chce ludzi oceniac ale jestem w stanie zrozumiec ze kochala jakiegos jednego mezczyzne i miala z nim dzieci ale nie potrafie zrozumiec ze ma tyle dzieci z roznymi. Albo nie potrafi uczyc sie na bledach albo nie wiem co, moze lubi dzieci. Jest naprawde fajna ale moje zdanie o niej po tym czego sie dowiedzialem troche sie zmienilo na gorsze.

Gość bo to zla kobieta byla....

Gość xxxjaxxx
ja na Twoim miejscu dalabym se z nia spokoj bo jakby miala diei z jednym to jeszcze ok ale z kilkoma to juz przesada.ja bym sie nie pakowala w takie cos ale to juz tylko wybor nalezy do Ciebie