Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj tam..................

ej gdzie ten temat o tej kierowniczce co jest afera

Polecane posty

Gość poległam na miejscu
kukurrykuu do czasu... proponuje pisemny donos do NIK

Gość ale afera w dziale
kukurrykuu ---pownniście udupić ją,wiem że na początku nic nie wychodzi.U mnie też tak było ,ludzie pisali na nią donosy a ona była kryta.Jak ktoś walczy i bardzo chce i nie zniechęcają go porażki to sie uda ,np po roku Ale większość chce spokoju i sie nie męczy. Można też donosić do CBA jeśli są podstawy ku temu. Spółką państwa CBA zawsze sie interesuje

Gość kukurrykuu
zmanipulowala wojta i zastepce, zatrudnila ich znajomych, teraz zwalniaja ludzi, ktorzy sprzeciwiaja sie ich rzadom.......wlasnie o to chodzi ze ludzie nie chca sie babrac w tym bagnie ale trzeba bedzie cos zrobic bo oni to robia za podatnikow pieniadze :(

Gość ale afera w dziale
moja szefowa miała wtyki w siedzibie głównej na całą polskę a pracowała w filii w innym mieście.Znała sie z dyrektorami, zna środowisko prawnicze w naszym mieście, wygrała kilka rozpraw sądowych.Jedna była pracownica się na nią uwzięła ale co poczyniła wobec ex szefowej zawsze przegrywała, szefowa śmiała jej sie w twarz i przez lata okradała firme.I nagle ....nie stąd ni z owąd,niewiadomo, wyrzucili ją na zbity pysk,dyscyplinarnie ze sprawą w sądzie głównym w innym mieście. Nie wiem komu sie udało ale szacun dla tego człowieka. Jest możliwe ale musi trafić kosa na kamień,jak kosa trafia na trawe to ją ścina, wszystkich ścina.

Gość ale afera w dziale
trzeba odróżnić że jest mobbing a szef złodziej to co innego. Ja miałam szefową złodzieja, jak ktoś przyklaskiwał jej poczynaniom to miał dobrze.