Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce weselee

Doradźcie w jakim kolorze sukienki mam iść na wesele

Polecane posty

Gość wkrótce weselee

W listopadzie wybieram sie na wesele do znajomej, będzie tam dużo młodych osób i z tego co wiem pewnie każda kobieta sie wystroi znając tamte strony:) mam wiec taki dylemat czy iść w złoto-czarnej sukience satynowej (delikatny odcień złota bardzij w beż wpadający) troszke przed kolano gdzie dół jest z dodatkiem koronki własnie czarnej do tego ecri szpilki wysadzane cyrkoniami i torebka ecri też z cyrkoniami plus czarne bolerko-marynarka czy pozwolic sobie na czerwoną satynową sukieneczke ołówkową taka do kolanka i buciki ecri i torebka ecri. Jestem blondynką, niebieskie oczy, oliwkow ciemniejsza karnacja. Co wy mi doradzicie? Chciałabym naprawde wyglądać zjawiskowo:)) Wzór sukienki czerwonej ktora mi sie podoba podaję poniżej, a złotą mam z zesżłego roku jszcze nie noszona kupiona w tolu. http://www.allegro.pl/item764565598_sexy_sukienka_ecru_i_czerwona_r_34.html

Gość nie wiem co Ci doradzić
ale lepiej ni ekupuj na allegro - byłam w tym roku na wesleu, jakieś 130 osób, z czego uwaga: 7 lasek w takich samych sukienkach, tylko kolory różne, ale krój, materiał i wszystko identyczne! W dodatku sukienki wyglądały tanio i tandetnie, jak z allegro właśnie! I uprzedzę - nie był to orszak druhen, druhna miała elegancką sukienkę, a z tych panien wszyscy sie po kryjomu śmiali :D Jedyny powód do śmiechu na beznadziejnym weselu...

Gość czerwona najlepsza

Gość wkrótce weselee
tylko z tego co wiem to tamte młode dziwczyny nie kupuja na allegro tylko własnie na targach. Tylko chodzi mi bardziej zeby pokazac tutaj krój sukienki i kolor. W jakim kolorze byłabym wyraźniejsza waszym zdaniem.