Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///ALICJA///

śmiertelna zazdrość-POMOCY

Polecane posty

Gość buahhahahaha
pusta jestes jak but ze na to pozwalasz!zadna madra inteligentna kobieta nie dalaby sie tak zastraszyc!

Gość ///ALICJA///
trudno zrozumieć ze NIE MOGE WYJŚĆ Z DOMU?

Gość weź mnie nie wkurwiaj
Nie musisz niczego nagrywać. Wystarczy prowadzić dziennik i często zwierzać się z tego, co się u Was dzieje, znajomym, rodzinie, sąsiadom (byle sprzyjającym Ci osobom). Zapisane wydarzenia i opinie świadków są wystarczające, żadnych nagrań nie musisz mieć.

Gość buahhahahaha
haha taaak trudno zrozumiec ze nie mozesz wyjsc z domu! mysle ze jestes jakas znudzona zyciem denna laska ktora si enudzi w domu i tematy zaklada..

A zakupów nie robisz? On chyba czasem chodzi do pracy - zakłada jakąś sztabę na drzwi czy przykuwa Cię do kaloryfera? Tylko to może kogoś powstrzymać przed wyjściem z domu (chociaż ja tam bym oknem wylazła)

Gość reshka
albo to prowo albo laska jest niedorozwinieta

Gość buahhahahaha
ludzie po co jej odpisujecie to durna prowokacja.. na swiecie nie ma tak dennych bab.. swoja droga skoro ja tak kontroluje to czemu ma dostep do neta;] przeciez jako policjant tak wysoko postawiony moglby program szpiegowki zalocy cokolwiek..a ona by sie bala tu pisac.. zallllllllllllllllllllll wez sie lepiej durna babo do roboty bo ci cale zycie zleci przed komputerem

no jak dla mnie trudno to zrozumiec :) chyba ze na czas swojej pracy zamyka Cie w lazience, robi zakupy, chodzi za Ciebie do lekarza jak jestes chora, odbiera kazdy telefon i mowi ze Cie nie ma :) ale mi humor poprawiłaś :D

Nie, po prostu jest masochistką i nie jest w stanie przyznać, że jest jej w tym układzie dobrze. Bo nie musi myśleć, o niczym decydować, podejmować żadnych działań. Są tacy, którym to pasuje...

Gość ewciaaaaaaaaaaa
a na forum możesz pisać? nie możesz wychodzić ale nie sprawdza co robisz w internecie? coś tu jest nie tak

Gość ///ALICJA///
Pierwsze pyta: gdzie byłaś? musiałabym powiedzieć prawdę--zapytałby sąsiadów i piekło

Gość ///ALICJA///
Piątek,sobota odwiędzam siostrę im pilnuję jej Maleństwo i tyle mojego

A skąd w ogóle wie, że gdzieś byłaś? Idź do sklepu po coś potrzebnego i przy okazji telefonik - potem powiesz prawdę, że w skelpie byłaś, o, tu paragon itp. Rusz trochę mózgiem.

O, to siostrę poproś, od niej zadzowń, albo niech ona zadzwoni ostatecznie i dowie się, co robić.

Gość ///ALICJA///
Jezu nie zmuszam Was, do pomocy. I tak dziekuje za pomoc tym co już poświęcili czas

Gość ///ALICJA///
kiedyś tego próbowałam i żle się skonczylo...

Kuźwa, Ty po prostu nie chcesz żadnej pomocy i tyle. :O Jakich odpowiedzi się spodziewałaś???

Gość ///ALICJA///
ponadto myśle i chce, aby dziecko miało i Mame i Tate, to co da sie zmienić jeżeli bedziemy razem?

Gość ///ALICJA///
pomoc gdzie rozwd nie wchodzi w grę

Gość ///ALICJA///
ta zazdrość jest napadowa i czymś spowodowana zazwyczaj

Gość jak ty
daj mi swój nr gg to pogadamy mam to samo co ty, ale będę mogła być na gg dopiero w poniedziałek chyba, że jutro zaśnie w dzień, albo dzisiaj pójdzie szybko spać

Jak rozwód nie wchodzi w grę, to chyba musisz zlecić zabójstwo mężulka. :O

Gość jak ty
też myslałam że się zmieni bo tego chce ale ja na kazdym kroku czuję jego oddech na plecach i czekam na chwilę w której znowu mu odbije

Gość ///ALICJA///
a co do pyt złej to nawet do ginekologa wszedł ze mną. a przy porodzie nie mogło być lekarza-faceta

Gość ///ALICJA///
jak ty----- i musi być zawsze na Jego???

Gość ///ALICJA///
odezwę sie tu może we śr ale najpewniej piatek-sob. nie mam gg

Gość ///ALICJA///
do tak jak ty-na tym samym temacie odezwę sie tu może we śr ale najpewniej piatek-sob. nie mam gg

Gość jak ty
musiało być bo inaczej obraza we wszystkim wiesz o co chodzi, ale teraz się stawiam chcę z tego wyjść bo mnie zniszy, i jakby nie patrzeć i tak to jest moja wina, ale nie chcę dłużej tak żyć gdy tylko czekam na to aby poszedł spać albo żeby go w domu nie było. I tak już dużo mi ukradł odseparował mnie od najomych rodziny tam gdzie mieszkam nie mam przyjaciół nie mówiąc o tym że gdzie się nie ruszę on i tak będzie o wszystkim wiedział