Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo uczyć się muszę ....

NAJLEPSZY PODRĘCZNIK DO ANGLIELSKIEGO... PORADŹCIE JAKIŚ!!!!

Polecane posty

Witajcie dziewczyny! Poradźcie jakiś podręcznik do angielskiego na poziomie upper-intermediate! Byłabym bardzie wdzięczna za pomoc! Chciałam Enterprise ale teraz widze że jest tylko do samego interm., czyli taki zielony a ten mam.

przepraszam was najmocniej za literówkę w temacie

Mój chłopak do certyfikatów przygotowywał się z tego - http://selkar.pl/english_vocabulary_in_use_upper_intermediate_cd_mccarthy_michael_odell_felicity_p_87872.html może i Tobie przypadnie do gustu, zwłaszcza, że cenowo na tle innych podręczników wypada całkiem nieźle. Poza tym, jak chcesz podszkolić język to czytaj w oryginale, jest mnóstwo czasopism po angielsku, niekoniecznie trzeba się nudzić podczas nauki języka obcego :) Nie mówiąc o tym, że wszelkie rozmowy szlifują lepiej niż jakiekolwiek podręczniki - instaluj skype'a i gadaj, gadaj, gadaj!

O dziękuję bardzo :D No ja własnie muszę podszkolić angielski bo za dokładnie miesiąc czeka mnie tylko gadanie po angielsku. Moja firma wysyła mnie na 2 lata do dubaju :/ Jutro jade po książkę do empika, w poniedziałek zaczynam i uczę się non stop cały czas.

To troszeczkę późno pomyślałaś o tym szlifowaniu języka... No, ale lepiej późno niż wcale :) Za dwa lata to już pewnie będziesz gaworzyć całkiem płynnie, zazdroszczę.