Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo kombinuje

CZY wstrzelacie sie z rozmiarem kupujac cos na drugi rok

Polecane posty

Gość bo kombinuje

np kupujac na przyszłą zime z tegorocznych przecen

nie bo nie wiem jaki bedzie mial rozmiar i czy mi sie za rok bedzie podobało zreszta nie lubie kupowac na wyrost

Gość a mamy jakis wybor
ja kupujejak jest okazja,ale co najwyzej o rozmiar lub dwa do przod. Na przyszla zime to bym nie ryzykowala,ale moj ma dopiero 8 miesiecy. Roznie bywa z rosnieciem takiego malucha :)

jak jest małe dziecko to kiepsko ale moje mają 2 i pół i mam szczerą nadzieje że tegoroczne kurtki będą dobre za rok, a przynajmniej by mogły być na zapasie. Koszulki i spodnie spokojnie już kupuję do przodu. Buty niestety co sezon to nowe...

Gość Marta_32
Na drugi rok to raczej nie. Chociaż kusiły mnie rok temu fajnie przecenione kozaczki Geoxa na zimę..Kosztowały prawie 300zł a były przecenione na 100 i coś... ale bałam się,że będą za duże. Tak ogólnie to zawsze mam w szafie kilka rzeczy o jeden rozmiar większe niż akurat nosi.Dużo ubrań zakładam ciut za dużych. ... dzieci tak szybko rosną,że miesiąc-i już leży jak ulał.

mój skończył cztery lata i już od jakiegoś czasu kupuje z wyprzedzeniem-np.na koniec zimy z wyprzedaży buty i kurtkę na kolejny rok-wtedy mam dwie pary za cenę jednej i tak samo z kurtkami-u mnie koniecznie musi być po dwa komplety, bo do samochodu na szybko potrzebne są lżejsze ubrania a jak chodzi na dwór to cieplejsze i buty także.