Effy 0 Napisano Październik 19, 2009 ja tydzien temu miałam jeszcze 21 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicol26 Napisano Październik 19, 2009 Ja uwielbiam Chipsy ale musze zacisnąć zęby!! U mnie z pieczywem róznie. W domu tylko ja lubie ciemny chleb, mama z bratem wolą jasne pieczywo. Z drugiej str ciemny chleb jest drogi. Ale raz na tydzień myśle że go kupie. Co do masła -to potwierdze że jest spadek wagi. kiedyś (dawno temu) nie smarowałam wogole masłem. Zastępowałam go Bieluchem albo Ketchupem i pomogło. Waga w dół. U mnie pierwsze co chudnie to obwód bioder. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otyła Nastolatka 0 Napisano Październik 19, 2009 no niestety pokusy są bo w domu mama ma figure modelki, siostra równiez tata ma normalna figurę ehhh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otyła Nastolatka 0 Napisano Październik 19, 2009 U mnie twarz i brzuch najgorzej uda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otyła Nastolatka 0 Napisano Październik 19, 2009 no właśnie ten oprkiszowy to droższy od szynki 17 złotych to poledwica sopoctya kosztuje 15 ;/ ale cóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otyła Nastolatka 0 Napisano Październik 19, 2009 jak pomyślałam i chipsach to poszłam do kuchni coś zjeść jest to czerwony greifrut polecam ! pomaga w przemiane materii i spala kalorie chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 19, 2009 nasto a ile ty wazysz bo chyba albo nie doczyrtałam albo nie podalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otyła Nastolatka 0 Napisano Październik 19, 2009 napisałam waże 98 kilo i mam 170 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 19, 2009 przepraszam pewnie nie doczytalam ale mnie ssie pora na drugie sniadanie herbata dotowa jabło w dłoń :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 19, 2009 mnie narazie nie ssie a ni nic uff. Jutro pewnie bedzie gorzej ale nie myślę o tym ! Zdrowie sie liczy ;) W sumie na sniadanie ( warzywne) zjadłam 2 ogórki gruntowe, 1/3 sałaty strzepiastej, rzodkiewke, 2 banany. A na obiad chyba ryż z warzywami na parze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 Dziewczyny, ile kosztuje ten 'przyrząd' :P do gotowania na parze? Bo ja chyba też zaczne sobie sykowac takie potrawy.. Effy : smaczne te Twoje śniadanie :P Ja juz po 2 śniadanku :) grejpfruty lubie, to polecę kupić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 aanulla : ja patrzę, że Ty jesteś młodzutką żonką ! Nie tęskno ci do czasów panienskich? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 U mnie najgorzej tyłek :( jest ogromny :(, uda :( i brzuch :( zaraz dostane opieprz za pisanie tysiąc postów na raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 19, 2009 opipszu nie bedzie bo tez tak mam no mldziutka starzem ale juz nie tak bardzo wiekiem ale znamy sie bardzo dlugo jak dwa stare konie ale jak niektorzy nam mowia worka soli razem nie zjedlismy wiec wszystko przed nami :P a jaesli chodzi o garcze=k do gotoania na parze to taaki najtanszy w markecie to juz za 20 dychy kupisz a lepszy no to nawet i 300zł ale warzywa na przerze sa pyszne i maja inny smak niz przyzadzane tradycyjnie w wodzie podobnie jak piers z kurczaka czy rybka na pewno wartosciowsze niz te z wody http://allegro.pl/item777176845_hoffner_garnek_do_gotowania_na_parze_18cm.html http://allegro.pl/item776143853_berghoff_garnek_do_gotowania_na_parze_4_cz_orion.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarahx 0 Napisano Październik 19, 2009 ja już dwie godzinki w pracy , zjadam sobie jogurt z owocami i musli ;-) na obiadek nie mam kompletnie pomysłu . Ja aby schudnąć stosowałam diete south beach czyli bez chleba makaronu ziemniaków itp na mnie działała rewelacyjnie + nie jedzenie po 18 _ tu jest problem ale mam nadzieje ze teraz uda mi sie wytrzymać, przydał by mi sie jeszcze trochę ruchu muszę jakos to zorganizować mam zamiar na początek pol godzinki na orbitrku codzienne Aannula widze ze jesteśmy w podobny wieku i mamy podobny cel :-) aeth ja mam ten i jestem zadowolona http://www.allegro.pl/item786179975_parowar_tefal_vc_4003_vitamin_jedz_zdrowo.html ale sa rożne zaczynają sie od 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sirunaa Napisano Październik 19, 2009 Me too! Obecnie 57 kg, 167cm, będzie 53-54:D Zadanie na dziś zrealizowane: morderczy trening skierowany na pośladki, troszkę na brzuch, uda i ręce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 o super :) dzięki dziewczyny :) poszperam i coś z tego wybiorę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 19, 2009 ja tam nie mam parowara ;);) poprostu wkładam warzywka do sitka (na makaron) i kłade na garnku z wodą . Mi to wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 19, 2009 nie wiem czy ja jestem ograniczina ale ja nie czaje tej gry i po co to wogole jest tylko mnie to wkurza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 :O ja chyba tez jestem ograniczona :O dostaje sie z tego jakies nagrody czy co? :O Effy : dobry sposób :P może dziś sobie tak warzywka ugotuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania1989 Napisano Październik 19, 2009 Ja mam 19 latek. Wypiłam zieloną herbatkę i idę zaraz poćwiczyć. Uwielbiam słodycze ale postaram się je zastąpić owocami i warzywami. Owoce lubię ale gorzej jest z warzywami bo np. pomidorów nie cierpię ale lubię bardzo brokuły gotowane na parze. Ja tez nie posiadam parowaru tylko mam specjalne sitko do gotowania na parze. Kosztowało ok 10 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 To widzę, że tylko ja jestem taka ograniczona i nie umiem sobie poradzić :P Każda gotuje na parze :P A lat mam 23 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 19, 2009 heja wszystkim:) to może ja: 175cm/66 kg:) moja pani ginekolog powiedziała że to idealana waga. ale ja bym chciala do tych 60kg zjechać. nie jem reugularnie...moje śniadanie to 2 kawy+ kilka papierosów...pierwsza rzecz jem w okolicach 12-13(w pracy, jakieś kanapki+gorący kubek)... pozniej coś 17-18(zupka chinska, kanapki, albo jakis makaron,czasem salatka-ale to zbyt czasochlonne...) i tak w sumie codziennie. nie pije herbaty żadnej, nie cierpie , tylko kawa( w duzych ilościach), i weekendowa dawka alkoholu,żeby ćwiczyć...nie mam motywacji chyba...myślałam że moze w domu cos...ale nie mam pomysłu...potrzebna mi mobilizacja :) bo chodzenie na zakupy i autobus to średnio sie kwalifikuje jako aktowynosc fizyczna...nie wiem jak zacząć to odchudzanie... fajnie by było w nowy rok wejść, czując się bardziej sexy:) trzymam za was kciuki!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarahx 0 Napisano Październik 19, 2009 tym mówieniem o gotowaniu na parze chyba zmobilizujecie mnie tez coś "wyparuje" :-) jeśli chodzi o spacerki to raczej pogoda nie sprzyja , u mnie śnieg leży jeszcze na drodze a ja jestem uzależniona od auta wiec wszędzie na 4 kółkach GOhA_3MIASTO z kad ja to znam kawa to numer jeden Dziś ide z moją córka na zajęcia taka rytmika wiec tak się trochę poruszam przynajmniej :-) czy któraś z WAS ma dzieci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 19, 2009 spacerek tu i tam a już sie może zebrać z godzinka spaceru. Ja po same warzywa musiałam isc tam i spowrtoem 40 minut ;) Wieczorkiem dojechac do rynky i dojsc do celu to bedzie znowu pół godziny ;)Ja tez sie zastanawiam nad ruchem w domu. Pewnie jakies filmiki z youtuba, wydaje mi sie ze w necie tego pełno. Ja sie chyba zabiorę za jakies cwiczenia za pół godziny bo coś u mnie w mieszkaniu zimno tak na rozgrzewke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 goha_3miasto : Witamy :) Twoja waga na prawdę jest idealna:) Spójrz, ja jestem od Ciebie niższa a ile ważę :O No, ale skoro chcesz troche schudnąć to bardzo się cieszymy i zapraszamy :) Jeśli nie masz pomysłu na ćwiczenia to poczytaj moje poprzednie wpisy o 3min odchudzaniu, 8 legs. Polecam skakankę :P Szybko sie od niej chudnie :) najlepiej przy tv lub muzyce :) Zacznij jeść regularnie, bo to podstawa ! :D Najlepiej jeśc sniadanie od razu po przebudzeniu wtedy nie jesteś głodna cały dzień. No i niewybaczalne śa te zupki z proszku z konserwantami :O Trzeba zacząć się zdrowo odzywiać :P Potem juz z górki :) To jaką dietę chcesz stosować? Też Mż? Też trzymamy kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 19, 2009 aeth:) ja nie dam rady nic przełknąć po przebudzeniu...staram sie wypijać rano chociaz szklanke wody niegazowanej albo zmuszę sie do banana, małokiedy... zupki...to cholerstwo jest najwygodniejsze, zwałszcza w pracy.nie wiem czym mozna to zastąpić a co to dieta Mż?? :) nie znam się na nich...ale chciałabym trochę się oczyścic jakoś i poczuć że coś dla siebie zrobiłam, zeby poczuc się lepiej:) nawet jeśli nie uda mi się schudnąć!! z tą skakanką to nie wiem czy dam radę, bo mój pokój to prostokąt i lampa wisi więc pewnie będzie haczyć a inne pomieszczenia sie nie nadają...ale skakanka dobry pomysł! dzięki:) w sumie mieszkam przy lesie, na dobrą sprawę można tam poskakać!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 19, 2009 witam wszystkie przybyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 19, 2009 hej, znalazłam coś fajnego dla osób ćwiczących aby dobrze wykonywac ćwiczenia, to pierwsze na które natrafiłam http://www.youtube.com/watch?v=WY_3xnQic-4&feature=related na jej kanale sa jeszcze jakieś inne filmiki, oglądne je ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 19, 2009 goha_3miasto : MŻ - mało żreć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach