Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka771

Zaponiałam 2 tabletek.Możliwość ciąży.

Polecane posty

Gość lilka771

Cześć Powinnam dzisiaj dostać okres, niestety ani śladu (a zawsze miałam o czasie jak w zegarku niemalże) Problem w tym, że od 5 miesięcy biorę stediril30. W pierwszym i drugim tygodniu brania (czyli 2 i 3 tyg cyklu) zapomniałam wziąć tabletkę i wzięłam ją dopiero następnego dnia wraz z tą nową. Nie zabezpieczałam się dodatkowo. Jaka jest możliwość zajścia w ciążę ? Nie zauważyłam żadnych objawów poza tym, że ryczę jak najęta przy wszystkim, co się da, ale tłumaczę to sobie złą pogodą i niewielkim stresem, jaki ostatnio przeżywam. Proszę o odpowiedzi. Czy któraś z Was miała podobna sytuację ?

Gość lilka771
Proszę o odpowiedź!

Gość wierra 333
Czytalas ulotke?? Tam masz napisane z ejezeli zapomnisz w 2 tygodniu to masz ja przyjac jak najszybciej nawet jak bredzie oznaczac to przyjecie dwoch naraz! A zabezpoieczenie bedzie zachowane, nartomiast co do trezciego tygonia jest tak ze masz dwie mozliwosci: 1. dzien zapomnienia traktujesz jako piertwszy dzien przerwy ktora zaczynasz w momencie zapomnienia 2. przyjmujesz zapomniana tabletke i laczysz opakowania (nie robisz przerwy) Ty tak nie postapilas

Gość lilka771
W związku z tym pytam, jakie jest prawdopodobieństwo? Nie mam możliwości zrobienia testu! Aż do środy Czy mam się poważnie martwić, czy raczej jest mała szansa?

Gość wierra 333
nikt ci nie powie jaka jest szansa! Szansa napewno jest, ale czekaj cierplieiwe moze tylko sie zpozni