Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 25

Jak długo jesteście sami?

Polecane posty

Gość nikt ciekawy ale teraz już tak
no to chyba podobna byłaś do tych to startowałem bo one ze mną też tylko chciały się przyjaźnić ale ja chciałem coś więcej

Nie wiem czy podobna czy nie, ale teraz juz nie wierze w taka przyjazn i przyjaciela nie szukam ;) Przyjazn mdz kobieta z mezczyzna jest dla mnie mozliwa - ale tylko w związku :D

Gość nikt ciekawy ale teraz już tak
z tą przyjaźnią to się zgadzam :)

Nigdy nie miałem dziewczyny 25-A więc jaka jest różnica między pójściem do żony po całodniowej pracy a pójściem na dziwki? bo ja widzę tylko kilka różnic,żona zawsze zrzędzi a dziwka jest zawsze miła i uśmiechnięta,żona zabierze ci cała wypłatę a dziwka tylko mało jej część,z dziwką masz pewny seks a z żoną to nigdy nie wiadomo,żona ci powie czego oczekuje od ciebie w łóżku a dziwką na odwrót,to ona ciebie sie spyta czego oczekujesz od niej,po seksie z dziwką zawsze możesz pójść na piwo,po seksie z żoną to zapomni,nawet spać nie możesz bo zacznie zrzędzić!!!

Gość bolek1975
ale piwo może otwierać

Gość doo autoraa
a byłeś kiedyś zakochany? a wracając do tematu jestem sama rok i 7 miesięcy :O

Bronka bez ogonka-Oczywiście że się tego trzymam,bo ja w przeciwieństwie do takich kobiet jak ty nie lubię nikogo oszukiwać i unieszczęśliwiać swoja osobą,ale ty wolisz na początku udawać jak bardzo go kochasz i takie tam bzdury a potem to nawet piwa nie dasz sie człowiekowi napić no i kochacie facetów szantażować seksem,jeśli wypowie swoje zdanie które wam się nie spodoba to za karę będzie spał z twardym!!Wy po prostu szukacie swoich niewolników i ofiar do waszego reżimu!!!

Gość hello Wam
Sama od pół roku... Dobrze mi bez niego...zatruwał mi życie - ale to On zostawił mnie /

Gość Rav
Ja mam 27 lat i też nie miałem. Powodem jest przede wszystkim nieśmiałość w kontaktach międzyludzkich. Nie dotyczy to tylko kobiet, ale ludzi wogóle. Nie mam i nigdy nie miałem ani dziewczyny ani nawet przyjaciół. Mam OGROMNĄ potrzebę pczucia jakiejś głębi emocjonalnej, przynależności do jakiejś wspólnoty, ale cóż... Raczej powoli się otwieram się na ludzi i początkowo odnoszę się z nieufnością. Jakiś czas temu poznałem w pracy bardzo fajną dziewczynę, widziałem że jest zainteresowana, ale nie potrafię się tak po prostu otworzyć, no nie potrafię. To znaczy potrafię, ale trwa to stosunkowo długo. Powoli otwieram się na ludzi, ale mocno się z nimi wiąże. Zanim to zrobiłem ona już znalazła sobie innego. A dziewczyna naprawdę fajna. Eh... 27 lat, wszyscy wokół już pożenieni, mają dzieci a ja nawet dziewczyny nie miałem. Co ciekawe z całą resztą mnie jest w porządku, chyba newet ponad wiekową średnią. Mam dobrę pracę, zarobki 4000-4500 zł netto (40 tysięczne miasteczko), własne mieszkanie (2 pokoje), własne pasje (muzyka, kino, gra na giełdzie). Tylko kobiety brak. He, jak czytam wypowiedzi niektórych tutaj Pań to aż się wierzyć nie chce. Tyle kobiet dziś narzeka, że faceci widzą w nich tylko to czy tamto, że każdy chce je tylko zaliczyć, a one potrzebują głębi emocjonalnej. OK, wierzę w to, nie zrozumcie mnie źle. Tyle tylko, że jak już poznają faceta który ową głębie im dać może i sam jej potrzebuje, to jakoś zbytnio zainteresowane nie są. Dziwny jest ten świat, jednak Niemen miał rację...Pozdrawiam.

Nie zgodze sie z Toba, Rav :) Nie chce sie wypowiadac za inne dziewczyny, ale ja niestety naleze do tej grupy, ktora ma problem ze znalezieniem faceta, ktorego interesuje zaoferowanie wiezi emocjonalnej a nie tylko znajomosci na jedna noc ;) Taki widocznie juz moj pech ;)

Gość Rav
Taki widocznie już NASZ pech, Bronka. He, no tym samym mamy już coś na kształt małej wspólnoty... Wspólnoty stanu ducha. PS. Gdzie się podział Twój ogonek ?

Gość Mała_123
Jestem sama od 3 tygodni....:/ i juz nie moge wytrzymać tej samotności. NIe jestem do niej przyzwyczajona :( z ostatnim facetem byłam 2,5 roku.

Gość knkn
Rav, dobra rada, nie informuj kobiety o swoich zarobkach na poczatku znajomosci, bo to raczej nie stawia cie w dobrym swietle...

Gość knkn
jestem sama od 3 tygodni....:/ i juz nie moge wytrzymać tej samotności. Nie badz smieszna. Moze czas zainwestowac w siebie i rozwinac jakies zainteresowania?:O:O

Gość prawie jak przepowiednia
ło matko, zleciało sie stado nieudaczników na forum w to niedzielne popołudnie. Zaraz mamusia nagoni do nauki, do obrabiania lekcji i skończy sie pierdzielenie o niczym. Ludzie weźcie sie za coś to nie bedziecie mieć takich "problemów".

Gość Rav
Nie informuję kobiet o moich zarobkach. Jak dotąd nie wie o nich nikt poza mną, moim pracodawcą i fiskusem. Podałem je jako jeden z przykładów, że generalnie poza sferą uczuciową radzę sobie dobrze.

Gość singielka srelka
bo od 5 miesiecy jestes sama to jesteś singielką? jestes po prostu sama moze szukająca. Single są świadomi swojego wyboru, jest im z tym dobrze i są szczęśliwi. Nie myl pojęć single to są osoby samotne z wyboru nie chcą się wiązać