Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala studentka 1rG

POMOCY! czy to dobry pomysł, żeby znaleźć sobie kogoś?!

Polecane posty

Gość mala studentka 1rG

Siema :) Mam pewien problem i pomysł - prosze o Waszą opinie w tej sprawie.. czy wydaje Wam się, że pomysł jest dobry i skuteczny? :D Otóż: ostatnio w rozmowach z kilkoma różnymi kolegami z roku usłyszałam "Twój facet pewnie byłby zazdrosny", od innego "jak Twój facet ma na imie?" albo "czy Twój facet przyjeżdża też tutaj do Ciebie?".. dało mi to troche do myślenia, bo nie mam nikogo: jestem sama i samotna. ;] i źle mi z tym. chciałabym mieć fajnego chłopaka.. takiego, z którym mogłabym fajnie spędzić czas i który miałby poczucie humoru. :) stąd mój pomysł: przyszło mi do głowy, żeby przez pare dni z rzędu przychodzić na uczelnie w jasnym, obcisłym T-shircie bez nadruków(mam ładną figure), na którym z przodu i z tyłu napisze: "jestem SINGLEM! jeśli chcesz mnie poznać napisz tu swoje imie i numer kom/gg" :D wiem, że to dziecinne.. a co Wy myślicie o tym pomyśle? :) czy Waszym zdaniem jeśli nawet komuś bym sie spodobala, miałby odwage/chęć wpisania się? albo zrobiłabym z siebie pośmiewisko przed całą uczelnią?

Gość mala studentka 1rG
nie żartuje! :D myśle, że gdyby jakiś atrakcyjny facet chodził z takim T-shirtem, to wpisałabym sie bez wahania! ;)

Jesteś szalona:P Szczerze lubię zakręcone dziewczyny... Ale jeżeli chcesz kogoś znaleźć, to radzę podejść do tego poważnie, przecież nie chcesz mieć naokoło siebie samych niepoważnych kandydatów?

Gość mala studentka 1rG
jestem odważna i pewna siebie :) taki wyczyn z mojej strony też mówiłby coś o mnie facetowi... nie szukam sobie męża, tylko kogoś, z kim mogłabym sie dobrze bawić i spędzać czas.. w końcu to dopiero studia :D

Gdybyś mi się podobała to ja bym do Ciebie podszedł ale niestety już skończyłem studia:(:(:( Ale przede wszystkim sądzę, że wymagałoby to od Ciebie ogromnej odwagi. Wyobraź sobie, że już masz na sobie tą bluzkę, a na niej jakieś inne ubranie. Już jesteś na uczelni i masz pokazać tą bluzkę...serce nie podeszłoby Ci pod gardło? Mi by podeszło:)

Nie... Do odważnych świat należy;) Problem w tym jak bardzo będziesz potrafiła odróżnić kandydata, który będzie godny uwagi

Gość mala studentka 1rG
na dobry początek napisałabym na T-shircie jeden sciemniany numer (że niby ktoś juz miał odwage sie wpisać :P) Pewnie miałabym lekkiego cykora, ale koleżanki z roku pewnie podeszłyby do tego na luzie ze mną i byłoby mi raźniej! :D

Gość derreresaz
Zatem chcesz z siebie zrobić słup ogłoszeniowy, a zarazem i książkę wpisów "ochotników". Ciekawe. Może lepszym hasłem byłoby - "przeleć mnie".:D

Gość mala studentka 1rG
w takim razie.. może lepiej na T-shircie napisać: "Jestem SINGLEM! :) Jeśli jesteś zainteresowany, napisz! kom xxx-xxx-xxx gg xxxxxxx"

Gość drente
szukam takiej wariatki jak Ty ;-)

Gość mala studentka 1rG
derreresaz - nie wątpie, że pewnie wiele osób na uczelni będzie miało na ten temat takie samo zdanie jak Ty. ;) ale samo zrobienie czegoś takiego.. troche adrenaliny, może dobra zabawa.. i może przy okazji poznam kogoś fajnego?! :D

Przy okazji poznasz kogoś fajnego? Skąd ta pewność?:D Nie jesteś jak inne dziewczyny przeświadczona, że fajny na pewno nie podejdzie, żeby nie wyjść na...?

Gość mala studentka 1rG
dzięki za rady :D zazwyczaj i tak jestem sama, bo jako przewodnicząca grupy, musze załatwiać dużo spraw indywidualnie :D chodziłabym sama, ale kumpele dodałyby mi przedtem otuchy! :) drente - skąd jesteś i ile masz lat? :D (byłoby mi wesoło, gdybys był z mojej uczelni! :P)

Gość mala studentka 1rG
Ja poprostu chce kogos miec . . . Nie musi być super ładny ani bogaty. Chce normalnego chłopaka takiego z którym mogła bym spedzać czas i dzielić pasję. Takiego który by przy mnie był, wsadzał mi palec w dupe i jak by mi sie chciało srac to by mi przynosił do łóżka rondel bo nocnika nie mam :(

Gość liygh9oyu9hqt54h
Mysle, ze to super pomysl, ale wymaga odwagi :-) Trzymam kciuki!

Gość mala studentka 1rG
"fajny" to pojęcie względne :D dla mnie fajny facet ma dystans do siebie i innych :) gdybym się komuś spodobała, to stwierdziłby, że skoro ja miałam odwagę się tak ubrać, to czemu jemu ma brakować odwagi, żeby się wpisać? :D poza tym, chce tak przychodzić przez pare dni, bo jeśli pierwszego dnia ktoś mnie zauważy i się nie wpisze.. a potem będzie tego żałował, to następnego dnia będzie miał szansę to nadrobić! :D Być może nie poznam nikogo fajnego - też tak moze być :) ale takie przeżycie ze studiów będę mieć w pamięci :P hehehe

Gość mala studentka 1rG
wpis o 13:08 poniżej dna podszywów. ;)

Jeśli byłabyś z UMK to wpisałbym Ci coś miłego, bo pomysł wydaje się zabawny, ale o numerze mogłabyś zapomnieć.

Gość mala studentka 1rG
jak T-shirt nie zda egzaminu to przyjdę w bokserkach - moze to skłoni chłopaków do wpisów

Gość mala studentka 1rG
nie jestem z UMK :D ale dzięki, dodałes mi otuchy... :D

Gość pomysl ciekawy choc
ryzykowny, napisz jak ci poszlo, moze bedziesz prekursorka takiego sposobu na kontakty

Gość drente
mala studentka 1rG gdzie jestes?

Gość mala studentka 1rG
jadłam obiad :D teraz myśle, żeby na T-shircie napisać coś innego, co mogłoby przyciągnąć uwagę innych i skłonić ich do podejścia do mnie i zagadania :> np. "zbieram drobne na drugie śniadanie!" "kto w sobote do Clubu xxx?" "niech mnie ktoś przytuli" "podziele sie śniadaniem!" czy coś w tym stylu :P

Gość mala studentka 1rG
co sądzicie o tym pomyśle? :>