Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na każdy temat...

czy jest tu ktoś z kim można normalnie pogadać?

Polecane posty

Gość na każdy temat...

jak w tytule

Gość na każdy temat...
to super,że ktoś się znalazł,ciekawe czy ktoś jeszcze do nas dołączy? napiszcie kilka słów o sobie,żeby lepiej się poznać!!!

Gość
Niezamężna nie dzieciata ,w związku i dobrze mi z Tym :-D

Gość Mi_lenkaa
Jestem:) Szczesliwa mezatka, szczesliwa matka i w ogole...szczesciara:)))

jestem w zwiazku, ucze sie... i jestem nie szczesliwa bo musze czekac na ukochanego... jeszcze nie wiadomo ile:(:(:(

hehe no to ja moze zaczne, jest 12.25 jeszcze leze sobie w wyrku, taki dzien dobroci mam:) robilam w pracy nocke......... a planow zadnych nie mam no chyba ze troche ze cos sie pouczyc na jutro na uczelnie... acha! 26lat, wollnaaa,niezalezna i szczesliwa, no i poza tym ze jestem tu inco gnito

plany na przyszlosc?hehe jestem technikiem farmacji wiec jak cos to bede robila cos w tym kierunku,oprocz tego chcialam zaczac studia-projektowanie wnetrz ale co z tego wyjdzie czas pokaze.za kilka dni wyjezdzam do ukochanego za granice i rozpoczniemy wspolne zycie tam i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy:) teraz niestety musze spadam ale odezwe sie wieczorem:) papa

Gość
Najlepiej się rozmawia o ciuchach :-D albo o dzieciach jak ktoś posiada

Udalo mi sie zaczrnic:) Mam juz troche latek i niemaly bagaz doswiadczen, praktycznie moge pogadac o wszystkim:) Lubie duzo gadac, ale potrafie tez sluchac:)

tylko te czekanie jest straszne... niemoge z nim pogadac ani pisac...nic...:(zalamka

dziewczyny jak to jest nie bylyscie wystraszone tym zeby miec dziecko, meza, zeby miec takie juz zycie? i jak to teraz jest w porowaniu do tego jak bylyscie pannami? co sie w waszym zyciu zmienilo? czy dlaej macie czas dla siebie?