Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesska2

Jaka jest szansa na to, że wpadłam?

Polecane posty

Gość pinesska2

Wczoraj kochalismy sie z chlopakiem w pozycji bocznej. Bylismy zabezpieczeni prezerwatywa. W momencie kiedy on dostal orazmu i juz skonczyl to zunela mu sie prezerwatywa i gdy wyjmowal z emnie czlonka to.. ona we mnie zostala, ale nasienie bylo w srodku. Boje sie, ze moglo cos sie z niej wydostac. Jak myslicie czy jets duza szansa na to, ze wpadlam? Mieliscie podobne przygody?

Gość klm911
Szansa ze wpadlas jest ogromna

Gość stryjek dobra rada
albo szybko tabletka ,albo szykuj kaskę na skrobankę

Gość pinesska2
ale powaznie? nasienie zostalo w srodku prezerwatywy wyjelam ja a ono dalej bylo w niej.

Gość stryjek dobra rada
dałem ci na prawdę dobrą radę,jak nie to leć do najbliższej parafii i dajcie na zapowiedzi,z twego problemu to tylko pazerny klecha się ucieszy!

Gość Jestem chłopakiem.
Ale na obrzerzach przy wyciąganiu mogło zostac i wchłonęlo w Ciebie... Naprawde wiele do tego nie potrzeba... Nie chcę straszyć ale jest bardzo pawdopodobne że zaszłaś w ciąże, napewno nie jest to wykluczone...

Gość pinesska2
dzieki kiedy bede w domu zobacze czy to byly moje dni plodne a jak nie to jutro do ginekologa, ale jets problem, bo na wizyte czeka sie strasnzie dlugo anwet do 3 tygodni wiec mzoe jakbym powiedziala ze to nagly wypadek to mzoe jakos pzoa kolejka by mnie wciagneli

Gość xxxsxxx
idz gupia do prywatnego ginekologa a nie bedziesz sobie z kalendarzyka wyliczac ... i to musisz isc dzisiaj maksymalnie jutro

Gość Bufetowa z ratusza
stryjek ma rację,pędź natychmiast do gina po tabletke,potem faktycznie zostanie ci oglądanie paskudnej gęby zboczonego proboszcza

Gość pinesska2
dzieki, jak wroce do domu dzisiaj to zobacze jeszcze ktory to byl dzien