Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...niewiem...

POTRZEBNA MI ODPOWIEDZ....

Polecane posty

Gość ...niewiem...

3 dni przed owulacja ( stwierdzona przez lekarza) kochalam sie z chlopakiem do konca. Za 5 dni mam dostac okres czuje dzis lekkie bole brzucha czy przez to moge miec pewnosc ze miesiaczka bedzie? nie wiem czy to cos wspolnego ale strasznie mnie kluja i bola piersi oraz swedza sutki...

Gość zrob test
bole brzucha wystaepuja i przed miesiaczka i we wczesnej ciazy wiec nic Ci to nie powie jedyne co mozesz zrobic to test bo tutaj nikt Ci nie pwoie czy jestes w ciazy

Gość ...niewiem...
chcialam tylko uzyskac odp czy takie bole mogaa wystepowac rowniez w ciazy:)

Gość pewna..osoba
ja podejrzewalam ze jestem w ciazy jeszcze przed terminem oczekujacej miesiaczki ale wlasnie mialam watpliwosci bo mialam straszne bole brzucha jak na okres.. i tak to trwalo ponad tydzien az w koncu robilam test i okazalo sie ze w ciazy jestem :) takze odpowiedziec na twoje pytanie - tak moga pojawic sie bole.

Gość ...niewiem...
pewna..osoba - dzieki za odp.:) no zobaczymy...w ogole dziwacznie sie czuje...ale probuje sobie nic nie wkrecac:)

Gość pewna..osoba
no wlasnie nie nastawiaj sie jednak nadzieja jest. Ja mialam straszne bole szlam w tym czasie biegac z kolezanka i zakladalam sobie podpaske bo mialam wrazenie ze moge dostac okres za chwile tak mnie bolalo.. znalam jednak swoj organizm i jak juz jeden dzien mi sie okres spoznil to juz wiedzialam.. zreszta ja to czulam juz wczesniej:) trzymam kciuki