Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OsKa 83

Kochankowie kochają się ze swoimi żonami!? Dlaczego?

Polecane posty

Gość moja uwaga skromna a jakże
"Sama wiem,ze robie cos zle" :D "coś".....a;le chyba nie do knca wiesz co, prawda?heh.... argument, że nigdy nie mów nigdy, a i owszem, ja nie będę się zarzekała, że nie zdradzę. ale wiem, że nie umiałabym być tak wyrachowana, okrutna i bez uczuć, więc zlituj się i nie wmawiaj nam tu wszystkim, że kązdy może stać się kóórwą (jeśli już takiego okreslenia tu używacie)......bo NIE KAŻDY kórwą stać się może i chce.

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--no to musisz sie bardzo,a to bardzo bac,ze tak bierzesz moje zycie do siebie ;-) A co do tego,ze zrobiłbys krzywde takeij kobiecie.I po co mialbys to robic jezli ona by tylko Ciebie zdradzała,a matka dla waszego dzecka byłaby dobra,pania domu byłaby tez dobra,w ogole nie miałbys tej kobiecie oprocz skoku w bok nic do zarzucenia.Czy zdrada to juz taka potwornosc ,nawet wtredy gdy w domu jest naparwde wszystko OK. Czy wolałbys miec wierna zone,ale ciagle zrzedzaca,ciagle niezadowolona,niezaradna,ciagle czepiajaca sie Ciebie nie wiadomo o co.Chya jednak wolalbys taka,ale wierna. Wiadomo,ze napiszesz mniz,e chcesz kobiete wierna i w porzadku,ale ta niewiarna moze byc tez super matka,zona ,mimo,ze zdradza. To samo dotyczy sie mezczyzn,nie kazdy zdradzajacy maz to cham.Sa mezczyzni ktorzy zdradaja ,a w domu sa napawde cudownymi ojcami,mezami,panami domu... Moze ja innaczej patrze na te sparwy,bo nie jestem wierna. Przychodzi ma na mysl porownanie,ze niektore kobiety wola miec mezow pijakow,damskich bokserow oby tylko miały tego meza i oby je nie zdradzał.I tak samo mysle,z eniektorzy faceci tez wolaliby miec zony jak wyzej opisalam oby tylko były wierne.

Gość tgqte4h
moja uwaga skromna a jakże------jak mozesz pisac,ze wiesz,ze nie umiałabys byc wyrachowana ,okrutna i bez uczuc jak nie zarzekasz sie ,ze nie zdradzisz.O postepowaniu bez uczuc i wyrachowaniu tez mozesz byc dopiero pewna na łzou smierci,bo nie wiesz czy w danej chwili taka wyrachowana nie bedziesz. Nie wmawiam nic nikomu.Po prostu pisze,ze smieszy mnei takei podejscie jak Wasze,ze na epwno eni bedziecie postepowac jak ja.Nie jdna osoba juz tak mowiła.... Pogadamy jak bedziesz u kresu swych dni :-)

Gość mezczyzna z krwi i kosci
tgqte4h Tu nie chodzi o to co wolalbym miec a co nie bo prawda jest taka ze wolalbym w ogole nie miec kobiety jesli mialbym ta pewnosci, ze bedzie mnie zdradzala. Slubowalas mezowi przed Bogiem wiernosci. To dla Ciebie puste slowa? Kiedys odpowiesz za krzywde innych. Coz z tego, ze twoj maz nawet sie nie domysla skoro ma zone kurwe? Jak mozesz mu patrzec w oczy? Jesli masz ochote o tym porozmawiac w prywatnym oknie rozmowy to podaj jakis kontakt do siebie. Chetnie zamienie kilka zdan na ten temat. Domyslam sie, ze jestes juz dosc leciwa (sorry :D). Zaloze sie, ze moglbym byc Twoim synem. Ale nie zmienia to faktu, ze jestem mezczyzna i tak patrze na ta sprawe. Kurestwo trzeba tepic bo niszczy zwiazki. A ty zyj sobie dalej w przekonaniu ze Twoja dupa jest Twoja wlasnoscia. Rob sobie co chcesz... bylebys tego kiedys nie zalowala.

Gość moja uwaga skromna a jakże
"------jak mozesz pisac,ze wiesz,ze nie umiałabys byc wyrachowana ,okrutna i bez uczuc jak nie zarzekasz sie ,ze nie zdradzisz.O postepowaniu bez uczuc i wyrachowaniu tez mozesz byc dopiero pewna na łzou smierci,bo nie wiesz czy w danej chwili taka wyrachowana nie bedziesz." bzdury. piszesz bzdury. nie zarzekam się, że nie zdradzę, ale zdrada nie zawsze łaczy się z brakiem uczuć. może zdradzę, może to będzie raz, może więcej, nie wiem. na obecną chwile mówię nie. ale nigdy nie mów nigdy;). natomiast Ty kłamiesz wiele lat, mówisz, że wyszłaś za maz z wyyrachowania i wygody, już tu sie róznimy. ja wyszłam z miłości i trwam w nim już dłuższy czas. więc NIE WKŁADAJ WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORKA. bo to głupie i niedorzeczne. ludzie są RÓZNI wiesz?nie rób projekcji swoich kiepskich zachowań na innych, pwoołując się na łoże śmierci;)

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--a gdzie ja napsiałam,z eslubowałam przed bogiem :-) a gdzie ja w ogole napsiałam,z enaleze do osb wierzacych. A pzoa tym lubie takich synkow jak Ty :-) Zegnam,ide do meza sie przytulkic,bo zasłuzył sobie na to pewnym zachowaniem dzisiejszym :-) PS.i nie jestem jeszcze taka leciwa :-)hihi/Ty zdaje mis ei młodszy jestes max 10 lat ode mnie :-)Pa

Gość mezczyzna z krwi i kosci
Mam nadzieje, ze Twoj maz natrafi na nasza dzisiejsza rozmowe :) Zero sumenia. Pisze o tym jak sie kurwi a maz siedzi w drugim pokoju.

Gość minikoliko
tgqte4h ciekawe czy będziesz tak beztrosko tłumaczyć mężowi czemu to zdrada nie wyrządza krzywdy jak ten się dowie. jak sama zauważyłaś nie ma anonimowości w sieci. zdrada to największa podłość, mam nadzieję że kiedyś pożałujesz tego jak potraktowałaś męża. i wierzę że kiedyś ktoś zrobi tobie podobną "niespodziankę".

Gość mężczyzno z krwi i kości czy
mężów, którzy postępują tak samo jak niewierne zony terż byś tak samo potraktyował? Bo mój eks mnie tak właśnie zdradzał przexz 18 lat. Kosztowało mnie to załamanie nerwowe, 1,5 roku psychoterapii i prawdopodobnie trwałe obrzydzenie do mężczyzn. Faceta też tak bezpardonowo potempisz? Bo ja tutaj nie widzę żeby faceci uważali za taką samą podłość zdradę faceta jak dradę kobiety. OsKa 89 - faceci sypiają z żonami, bo to bigamiści. Sypiają z żoną, kochanką, drugą kochanką i pakują fiuta w każdy otwór jaki się im nawinie. I wszystkim mówią, że je kochają, bo połowa kochanek myśli, że jak sobie wyznają miłość to ich romans nie bedzie kurewstwem. MYślisz, że jak facet idzie do burdelu to musi kochać dziwkę, żeby ją przelecieć? Myślisz, że ciebie kocha?