Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OsKa 83

Kochankowie kochają się ze swoimi żonami!? Dlaczego?

Polecane posty

Gość rewrgtregtewr
we francji zeby facet dostal opieke musi naprawde sie dobrze do rozwodu przygotowac, musi uzbierac wystarczajaca ilosc bardzo obciazajacychdowodow, prawnik i moj koachnek juz od roku zbieraja potrzebne dokumenty ale dzieci same moga decydowac z kimbeda mieszkac dopiero za 3 lata. a o kase sie nie martwimy bo obydwolje bardzo dobrze zarabimy i 700-800 euro na dziecko to nie jest jakis wysilek, chcemy zeby same zdecydowalay, do sytuacjia sa przyzwyczjaone bo mnie znaja i bardzo lubia a zona na pismie dala potwierdznie ze wie o kchance i ze za obopolna zgoda moga sie spotykac z kim chca.wiec no trzeba czekac ,przygotowac sie i nic innego nie mozna zrobic

Gość tgqte4h
fwef2fre4fef:-) tylko,ze jakby kochanek Ciebie naparwd ekochał,to bkasa by mu wisiała i zrobiłby wszystko aby z Toba byc ,a nie mieszkac pod jednym dachem z zona:-)

mój mąż tez myślał, ze się nie wyda, tez uważał, ze ja się nigdy nie dowiem i nikomu krzywdy nie robi, kochanka z innego miasta i zero wspólnych znajomych .... no i dupa...a potem płacz i wielka krzywda...

Gość jak to dlaczego
Kochaja się ze swoimi żonami bo je kochają i kochają kochać się z nimi. Proste.

Gość tgqte4h
fwef2fre4fef--cos Ty krecisz:-) niby zona na pismie wyraziłą zgode aby maz spotykał sie z kim chec,a nie mozecie mieszkac razem ;-) Nie ma czegos takiego ,nawet we Francji ,ze zona wyraza na to zgode i maz musi mieszkac z zona,bo nei dostanie innaczej rozwodu.Samo napsianie zgody zony na spotykanie sie kim chce daje podloze do rozwodu.

Gość tgqte4h
nie wiem,trudno,wyda sie to sie wyda.

"nie wiem--wziełam slub z wyrachwoania,z wygody i tyle.Nie jedna tak robi i nie jednen.Nie jestem w tym peirwsza ani ostania." zapewne, ale to niczego nie tłumaczy ani nie umniejzsa zła jakie wyrządzasz... każdy kolejny morderca dostaje wyrok mimo, że nie był pierwszy ani ostatni... sąpo prostu czyny obiektywnie złe

Gość mezczyzna z krwi i kosci
tgqte4h Nie czujesz sama do siebie obrzydzenia? Musisz byc idotka skoro twierdzisz, ze prawda nie wyjdzie na jaw. Predzej czy pozniej wyjdzie - uwierz mi :) A zaloze sie, ze maz juz sie domysla, ze cos jest nie tak. Ja nigdy nie potrafilbym zdradzic. Brzydze sie tym. Wolalbym nie miec w ogole kobiety niz miec taka ktora kurwi sie na prawo i lewo. Strasznie wspolczuje Twojemu facetowi i dzieciom. Na jego miejscu gdybym sie dowiedzial o twojej zdradzie to prawdopodobnie mialbym do odsiadki 25 lat.

Gość tgqte4h
nie wiem--OK.zła ze mnei kobieta,ale wiec o tym,ze Ty tez mozesz keidys taka byc,nie masz pewnosci,ze nie bedziesz taka.Zasady i morale mozna meic,ale i one b.czesto upadaja,wiec nigdy nie mow nigdy.Nie wiem :-) moze i masz racje,nie ma uczuc,wystarsczy,z ekocham swoej dziecko i siebie :-)

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--no,jestem idiotką ktorej udaje sie ta prawde utrzymywac przez ponad 20 lat .

Gość vfergregfre
no cos tkaiego istnie wyobraz sobie, jest to dokument poodpisywany przed separacja, ze obie stony maja prawo sotykac sie z kim chca za obopolna zgoada w razie gdyby sie nie pogodzily i doszlo do rozwodu, i wtey nie jest to breane pod uwage jako zdrada... woiec wyobraz sobie ze to istnieje

tgqte4h Napisz ile masz lat i w jakim sposob zdradzasz ze Twoj maz o tym nawet sie nie domysla... (o ile to nie tajemnica)

Gość tgqte4h
aNIGY NIE MOW NIGDY.zapamietajcie to sobie,bo czesto,gesto ludzie sie czegos zarzekaja,wyrzekaja,a czynią po jakims czasie co innego...

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--:-) nie okaze sie taka idiotka za jaka mnie masz abym opisywała ze szczegołami jak zdradzam przez 20 lat,ze ani maz,ani nikt tegos ei nie domysla.

tgqte4h Jesli sie faktycznie nie domysla to musi byc skonczonym debilem.

tgqte4h - nie będę, tego jednego jestem pewna...jesteś dorosła , robisz co chcesz żal tylko twojego męża i twojego dziecka bo jak się rypnie to ono najbardziej będzie cierpiało .... nie chce mi się z tobą dłużej gadać.

Gość tgqte4h
vfergregfre--no to jak cos takiego istnieje,to nie ejstes kochanka,tylko prawowita partnerka swojego faceta ktory jest w seperacji w oczekiwaniu na rozwod.I tutajk chodzi o kase ,a nei o uczucia. Autorce chodziło o typowe małzenstwa ktore w zgodzie zyja ze soba,jak na razie nie sa w trakcie seperacji czy rozwodu.

20 lat , to to dziecko racze dże, to cóż...straci co najwyżej do ciebie szacunek , dla ciebie to zapewne nic , puste hasło a być może dla twojego dziecka również jeżeli wychowałaś je na swoje podobieństwo... dobra, teraz naprawdę zmykam.

Gość tgqte4h
nei wiem :-) moje dziecko na epwno nei ucierpi,bo jest juz dorosłe. A co do tego,ze jestes pewna siebie,mze tego nie zrobisz,to mozesz dopierio na łzou smierci tak mowic,bo zycie juz wtedy przeminie,Teraz to mozesz powiedzeic,ze bedziesz starała sie nie zdradzac.

tgqte4h A Twoj kochanek tez ma swoja rodzine? Jego zona tez sie nie domysla?

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--o przepraszam,moj maz nei ejst debilem.Nie domysla sie,bo prowadzi taki tryb zycia,ja takz e taki prowadze,ze nie mozna sobie nawet wyobrazic,ze mogłabym skoczyc w bok i to przez tyle lat. Mozna sie maskowac latami gdy komus zalezy na tym aby romans nie wyszedł na swiatło dzienne.

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--tak,kochanek ma swoja rodzine i jak mi wiadomo,to do tej pory jego zona tez nic sie nie domysla

tgqte4h Czyli jestes osoba bez sumienia bo spierdolilas rowniez zycie jego kobiecie i dzieciom. Gdzie sie spotykacie? W Hotelu, w wynajetym mieszkaniu? Co mowisz mezowi gdy wychodzisz z domu do kochanka? "Ide do pracy"?

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--nie napisze Ci co i jak:-) A propos spierdoenia zycia kobiecie i jej dzieciom.Ja nie czuje sie winna,bo faceta na siłe nie molestowałam i nie molestuje.Kazdy z nas jest dorosly i wie co robi i odpowiedzialnosc ponosi za swoje czyny.NIgdy nie mogłabym zrzucic odpwiedzialnosci na kochanka,ze to przez niego cos tam(w przyszłosci sie nie ułozy z w moim domu)Kazdy ma swoje sumeinie i jezli jego sumienie nie pozwala na to,ze po prostu nei pakuje sie w takie cos.

ja nie potrafiłam kochać sie z mężem..... nie znosiłąm jego dotyku, a jeśli juz do tego doszło to potem szłam pod prysznic i płakałam....

tgqte4h Dlaczego nie chcesz napisac? Przeciez tutaj jestes anonimowa. Mozesz sie pochwalic jak robisz w chuja swoja rodzine i przy okazji tez jego. Powiem Ci cos kobieto. Takie kurwiska jak ty powinni usypiac zaraz po porodzie bo niszczysz czyjes zycie. A facetom, ktorzy odsiaduja w pierdlu za zabicie takich kurew powinno sie umarzac wyroki i dawac nagrody za niszczenie taniego kurestwa. Lepiej zebym cie nie spotkal na swojej drodze bo ci morde obije. Mam nadzieje, ze twoj facet bedzie wiedzial co z taka kurwa robic jak sie dowie co robisz. Zegnam.

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--a To dobre,aninimowa w necie :-) Istneije mozliwowsc,ze ktos z moich znajomych,anawet maz lub dziecko ogloby to przeczytac,wiec nie jestem głupia aby opisywac swoje skoki w bok. A co do tego jakei masz o mnie zdanie,to sobie je miej,to wyłacznie Twoja sparwa ktora jak to mowia ani mnie ziebi,ani grzeje :-) I uwazaj,bo czasami mozesz zwiazac sie z taka kurewka kobieta:-) albo ktoregos pieknegod nia zostac takim kurewskim mezczyzna. Sama wiem,ze robie cos zle,ale smiesza mnei ludzie ktorzy zarzekaja sie w pwenych sparwach ,ze czegos nie zrobia.Juz napsiałam,ze dopiero na łozu smierci mozemyy z czystym sumieniem powiedziec,ze czegos nie zrobilismy.Poki nie znajdziemy sie na koncu zycia mozemy mowic,ze bedziemy sie starac czegos tam nie zrobic.

Gość tgqte4h
mezczyzna z krwi i kosci--a w ogole to dlaczego tak irytuje Cie moje postepowanie ;-) czyzbys znalazł sie juz w podobnej sytuacji,ze kobieta Cie zdradzala,a moze po prostu za bardzo sie boisz ,ze trafisz na taka kurewska kobiete jak ja.

Boje sie, ze trafie na takie kurwisko jak ty i przez to spierdole sobie zycie bo musialbym zrobic jej krzywde. Szanuje Cie jako czlowieka ale nie jako kobiete. Kiedys bedziesz tego zalowala.