Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła sama na siebie

Odezwał się po tygodniu.

Polecane posty

Gość zła sama na siebie

Tsaaaa. Odezwał sie do mnie mój 'facet'. Po Tygodniuu.! czaicie.. masakraa. nie był cały tydzień w internacie ( dowiedziałąm się od jego kumpla) i bezczelnie po tygodniuu całkowitej ciszy puścił mii dziś cynka. uhh. aż mnie roznosii.! coo mam zrobić, jakk się zachować.?; //

Gość ukf
też sie odezwij po tygodniu:classic_cool:

Gość przyzwyczajaj sie dziolcha
skoro o takie cos pytasz na forum to znaczy ze nasz odpowiedz i tak nie ma zadnego znaczenia, bo i takzaraz bedziesz do niego pisac, dzwonic, beczec, oskarzac, pretensje a potem klotnia zgoda wielka milosc on cie znowu oleje i znowu pytanie na forum dzwonisz beczysz oskarzasz i tak w kolko blee

Gość Michał Marchlewski
A co już mu odpisałas, ze jesteś na siebie zła?

zrob to samo - odezwij sie za kilka dni... choc jak ktos dobrze napisał - i tak pewnie mu zaraz odpiszesz... mialam kiedys taka kumpele - facet robił ja w chuja, beczała, wyrywała sobie włosy z głowy z zalu ze koles sie nią tak bawi. Ale wystarczył jeden sygnałek od niego, jeden sms "co slychac" i juz panna o wszystkim złym zapominała - bo przeciez jej ukochany sie odezwał :D powodzenia :D i moze od razu zadzwon i go opierdol, bo predzej czy poxniej i tak to zrobisz a skoro sie wkurzasz to lepiej teraz :)

Gość zła sama na siebie
niee. napisałąm mu esa, ' ktoo się odezwał.. no proszę..' i nie zamierzamm nic więcejj. i niewiem co robić..

Gość porzyzwyczajaj sie dziokcha
l;aska, on sie nawet NIE odezwal. on tylko puscil dzwonka :O a ty juz musialas napisac mowilam, ze tak bedzie zalosna jestes :O

Gość zła sama na siebie
niee. napwno nie bd do niego wydzwaniałaa. o niee.. ma kleś problemm. pomylił adresy.

Gość zła sama na siebie
ehh. sama niewiemm. tyle czasuu ze sobą spedziliśmyy. nigdy bymm nie pomyślałą ze moze mi cośtakiego zrobić. Yhhh.; |

Gość zła sama na siebie
Yhh. powoli sobie odpuszczamm..

juz kiedys tu pisałas prawda?? pamietam ten styl z podwójnymi koncowkami... co to wtedy był za topik?? i zle zrobilas - trzeba bylo mu nic nie pisac. NIC... a teraz on ci odpisze a Ty nie bedziesz mogła wytrzymac i znow to zrobisz... i tak w kółko :)

mi coś swita... to ten ktory nie ma dla Ciebie czasu?:P co spotyka sie z Toba raz na tydzien na godzinke?:P

Gość zła sama na siebie
niee nieee.; d hehe. wprost przeciwnie.. spotykaliśmy się czestoo. i najdłużejj jakk się dałoo.; ) alee nie wychodzii niestety..

to o czym był ten ostatni Twój topik? w takim razie? p.s nie odzywaj sie wiecej do niego. Koles uznał ze nie warto zawracac sobie głowy Twoja osobą wiec zrób to samo.

Gość zła sama na siebie
noo właśnie poprzednii jest również o nimm..yhh.

ale co dokładnie w nim było, to moze pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu... bo wiesz... jakby moj puścił mi strzałke po tygodniu to wiecej by mnie nie zobaczył :/ pisałas do niego i dzwoniłaś podczas tego tygodnia? kto pierwszy do kogo pisał albo dzownił?

Gość zła sama na siebie
niee no co tyy. w ogólee się nie odzywałamm podczass tego tygodniaa. onn dziś łaskawie puścił mi cynkaa..; / onn juz mnie chyba nie zobaczyy.Yhh. nie chce zeby chłopak sie takk zachowywał wobec mnie.

Gość zła sama na siebie
noo własnie o nimm..o tymm ze onn jestt moimm daaaawnymm byłymm.. zeeodezwał się po rokuu. spotkalismyy sie.. wydzwaniał, pisał jakk by chciał jeszcze jedna szanse, ze tego nie popsuje..ze nie bd cierpiała..obiecywał, tyle obiecywał ze masakra..; / i lipa z tego wyszła..

daj sobie z nim spokój komus jak zalezy nie milczy tydz potem sie odzywa sorry puszcza cynka i co mysli że po sprawie pozniej nawciska Ci kitów jakis jakby miała jakis problem to w koncu ma Ciebie by pogadać nie daj sie raz tak zrobil bedzie tak robil a kij wi czy Cię nie zdradził i gdzie sie szlajał

Gość zła sama na siebie
Masz Rację..

Gość zła sama na siebie
, a co mam zrobić jeżelii zadzwonii, lub bd chciał się spotkać.? i bd się tłumaczył.? oczywiście nie wybaczę muu tegoo. alee jak mam się zachować.?

nie odbierac, raz, drugi, trzeci za 4 napisać mu ze uwazasz ten związek za skonczony - i ze dla Ciebie tydzien ciszy i "cynk" po tygodniu jest po prostu załosny. Moze facet zakuma.

Gość zła sama na siebie
Dziękiii złaa za pomoc.; )