Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikkkkkkkkk

Prawicze rozmówki.

Polecane posty

Gość pippirrup
Nie ma to jak się drzeć nieznajomemu/ej do ucha na koncercie xD Mam lepszy pomysł - Czarna & Ladacoo, umówcie się z BNBem sam na dwie i dajcie mu odczuć na własnej skórze że jednak nie jest taki beznadziejny jak by chciał :P

ale do ściemniania fanom to trzeba być wygadanym :P a tak poza tym to przecież pewnie piszesz to w kontekście damsko-męskim więc w takim przecież większość spławi obcego faceta który im zawraca głowę na koncercie czy klubie bo widmo????????

oj widać, że nieczęsto z domu wychodzisz:P tak czy tak ja już kończę bo mam dzisiaj ciężki dzień a parę godzin snu by się przydało:D może spotkamy się jeszcze na jakimś forum ;)

na koncerty jakoś nie chodzę ale sytuacja kiedy to podchodzi facet do faceta i zaczyna go wypytywać z kim przyszedł wydaje mi sie z lekka absurdalna :classic_cool: więc z mojej wiedzy to ludz poznaje sie przez znajomych, wyjścia ze znajomymi, regularne aktywności albo aktywne zainteresowania oczywiśce o ile jest sięna tyle interesującym żeby ktośchciał ciągnąć znajomośc

Gość ulka28
BNB, jesteś mistrzem w zbijaniu argumentów, musisz być łebski facet żeby móc każdy argument za, obrócić przeciw sobie :) Tak trzymaj. Dziewczyny przestroga, nigdy nie wiążcie się z 22+ letnim prawiczkiem. Taki gość musi mieć coś nie tak z głową, że przespał okres największego zainteresowania dziewczynami i wolał masturbować się niż poznać jakąś dziewczynę i z nią założyć związek i uprawiać seks.

Gość pt.k
" Taki gość musi mieć coś nie tak z głową" moze byc bardzo niesmialy :o

Gość ulka28
BNB, ja nie mówię o Tobie, bo Ty umrzesz tak jak się narodziłeś - czyli w stanie męskiej dziewicy. Ja mówię o facetach "normalnych", którzy wciskają dziewczynom, że są prawiczkami w wieku 22+, ponieważ czekają na tą jedyną.

Gość vvvvv
I co, już skończyliscie przekonywać bnb, że nie jest taki beznadziejny? Jak zwykle bnb wygrał dyskusje.

Gość omgomgomgomg
podnosze:classic_cool::P