Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani dla pana

zrobic mu dobrze raczka na 5 randce??

Polecane posty

Gość pani dla pana

wiem moze to glupie ale ja naparwde niewiem czy wypada mi zainicjowac taki rozwoj wypadkow wiem ze chlopak tego nie zrobi bo jest niesmialy.Zjednej strony chce mu to zrobic ale boje sie ze nie bede umiala sprawic zeby doszedl niestety nie mam doswiadczeniaw tych sparwach:(

Niech położy na stole a Ty wal młotkiem ile wlezie. Będzie miał przyjemność gdy nie trafisz.

Gość uwierz mi
ze jak jest niesmialy to dojdzie szybciej niz byś się spodziewala - pewnie z samego szoku ze sama zainicjujesz :)

o rany,ale problem,ty chyba też nieśmiała skoro takich rad potrzebujesz,weź od razu do buzi to jeszcze szybciej dojdzie

Gość muszka owocówka
no liho:) swoja droga, ludzie...na 5 spotkaniu? animals.

Gość cscscscscsc
nie wychodź z taką iniacjatywą. Straci szacunek. KOLEJNE DZIECKO WYCHOWANE NA BRAVO :(

Gość muszka owocówka
bravo girl. bylam przerazona jak kolezanka mi powiedziala ze zrobila to facetowi na 2 spotkaniu. istnieje cos takiego jak szacunek jeszcze? przede wszytskim do siebie.

Gość pani dla pana
Wiecie co nie czytuje bravo girl swoja droga mam 20 lat i nadal jestem dziewica prawda jest taka ze nigdy mialam w zyicu jednego faceta teraz jest ten drugi a ja poprostu dojrzalam i mam wysoki poped ale widze ze lepiej go powstzrymac zalezy mi na tym facecie i nie chce wyjsc na latwa

Gość muszka owocówka
zalezy Ci na nim wiec pieprzysz go reka??? kobieto, troche respektu do siebie samej. to ze jestes dziewica to nie znaczy ze juz i teraz masz szybko nadrobic czas.

Gość pani dla pana
do muszka owocówka :nie dobieralam sie mu jeszcze do spdoni randka w srode dopiero czyli mam poczekac tak wedlug was???

Gość ania11112
a co ze spermą?

Gość muszka owocówka
nieeee...Ty rób jak uważasz, jak czujesz czy cos takiego :) pytałaś o opinie, wiec ja swoja napisalam. to wszytsko. ale rób tak jak czujesz. badz fair wobec siebie. to najwazniejsze.

Gość pani dla pana
do zly i brzydki: ja chce natomiast nie chce wyjsc pzred nim na latwa bo z jednej strony chlopak pomysli no fajnie ze to zrobila ale z drugiej mzoe pomyslec ze jak tak szybko to pewnie nie jednemu tak robila bezsesn:/

Gość nie rob tego nie badz latwa

Gość muszka owocówka
zly i brzydki, jaki twoj facet? ona z nim jest na 5 randce! to zaden jej facet!

No dobra,teoretycznie przyszły,ale dla czego twierdzisz że nie jej,kiedy według ciebie będzie jego dziewczyną?jak ja bym był z kobietą na 5 randce to już dawno uważał bym że jest moją dziewczyną!

Gość Odważna Marzycielka
Jesli znalas tego faceta duzo wczesniej to zrob jak od niedawna poczekaj jeszcze..

Gość muszka owocówka
teoretycznie to ona zrobi mu OK, a on jej teoretycznie powie spadaj na drzewo, dzi*ko. to ze Ty uwazalbys sie za jej chlopaka na 5 randce niz znaczy z eten gosc tez tak mysli. moim zdaniem nie powinna tego robic jeszcze, bo to zawczesnie. gosc straci szacunek do niej.

Ale wytłumacz mi taką rzecz,skoro obydwoje będą mieli z tego przyjemność to czemu mają się kierować jakąś głupią mentalnością wywołaną przez sektę katolicką?

Gość muszka owocówka
słuchaj brzydki i zły :) tu ta sekta nie ma z tym nic wspolnego; ja nie mowie: dziewczyno, religia tego zabrania. nie mowie bo sama nie przestrzegam zasad i jestem za seksem przed slubem, jem czasem mieso w piatki (jak jestem glodna jak wilk) i klne jak jestem zla. ja tu mowie o moralnosci (a to roznica:) poza tym faceci nie maja potem szacunku do dziewczyny; uwierz mi. ja nie mowie ze ma mu tego nie robic. pewnie czemu nie..ale to jest za wczesnie.

ale to jest pewnego rodzaju gra. Im dluzej kobieta wytrzyma atakom samca tym lepsza jest kandydatka na zone ^^