Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani dla pana

zrobic mu dobrze raczka na 5 randce??

Polecane posty

Gość muszka owocówka
możecie się kochac analnie, nie musisz mu od razu robić dobrze ręką

Ale nie wiem czy wiesz,ale cała opinia mentalna w stylu jak facet posuwa kilka kobiet to jest ogier godny szacunku a jak kobieta to jest dziwką nic nie warta wzięły się właśnie z tej sekty,w naszej mentalności sa pewne cechy zakodowany wpajane przez pokolenia,np inne zachodnie kraje nie są tak mocno pruderyjne jak w Polsce bo tam skutecznie rozprawili sie z sektą katolicką!!

Gość muszka owocówka
moze i sie rozprawili ale jednoczesnie zagubili sie i zyja poczawszy od zmieniania partnera, przez 3ciki i seks grupowy do orgii. dosyc to zwierzece nie uwazasz? poza tym nadal twierdze ze dziewczyna powinna miec szacunek do siebie i nie okazywac ze jest latwa dziw*ka.

Czyli ze tam nie ma według ciebie normalnych związków?Są tylko w Polsce gdzie facet ma pozwolenie mentalne na pijaństwo i bicie swojej żony!!a ona nie ma pozwolenia sekty katolickiej na odejście od niego bo przecie3ż jej mąż był w spowiedzi i dostał rozgrzeszenie!!!

Gość tylko latwe tak robia

Gość muszka owocówka
sluchaj, nie mozemy generalizowac. w kazdym kraju znajda sie fajne zwiazki i patologie. nie ma do tego watpliwosci. nie mieszajmy do tego religii ani kosciola ok? ja powiedzialam dziewczynie co ja mysle; ale najwazniejsze zeby kierowala sie swoim sumieniem i rozumem co nie? niech bedzie w porzadku wobec siebie. ja tylko wiem ze w wiekszosci przypadkow jesli nie we wszytskich facet utraci szacunek do niej i nie bedzie szans na zwiazek. btw, az taki zly to nie jestes.

dlatego mówię że wszystko zależy od ich mentalności,skoro autorka lubi te sprawy a jej facet też to w czym problem jak będą mieć taką samą mentalność!!

Gość muszka owocówka
ale to nie jest jej facet! gdyby byli razem to OK, zycze powodzenia, ale nie sa! musza byc jakies granice bo inaczej za jakis czas ludzie zaczna sie zachowywac jak psiaki z ulicy, wypatrzymy jakas suczke i ja przelecimy. ide spac. cya.

Gość muszka owocówka
możecie w snach tryskac spermą myśląc o mnie cya.

Gość masakraaaaaaaaa
nie, poczekaj do 6-tej randki, tak pisza w BraviGirl... kolejna kretynka XXI wieku...

Gość masakraaaaaaaa
*BravoGirl mialo byc.

Gość pani dla pana
czuje tuttaj lekko zazdrosc

Gość Madame Lopuhov
Nie, na 5 randce to lepiej zrób mu dobrze nóżką.

Gość pani dla pana
ja naparwde nie rozumiem czemu zostalam tuttak zlinczowana pzrez wiekszosc i porownana do dziwki ja naprawde oczekiwalam ze ktos bardziej doswiadczony powie mi czy to bedzie dobe widziane czy nie bardzo czy wartojeszcze z tym poczekac

Gość Anonimowa87
pani dla pana: Nikt Ci tutaj nie udzieli dobrej odpowiedzi bo nikt nie zna Twojego chłopaka i nie wie jakimi zasadami kieruje się w życiu - Ty powinnaś to wiedzieć. Bez takich informacji można tylko gdybać, różni są faceci: jeden będzie uradowany rozwojem sytuacji ale w duchu będzie myślał że jesteś dziwką, drugi będzie pozytywnie zaskoczony Twoją otwartością. Ja poradzę Ci tak: jeśli bardzo między wami iskrzy a on tylko z powodu swojej nieśmiałości nie jest w stanie pokusić się o nic więcej jak tylko pocałunek czy przytulenie to możesz spróbować go delikatnie ośmielić. Ale nie polecałabym od razu zaspokajania go ręką ;] jest wiele innych subtelnych gestów którymi możesz pokazać że liczysz na coś więcej. Najlepiej jeśli to po prostu wniknie naturalnie.

Gość pani dla pana
do Anonimowa87 : nareszcie ktos sensowny j ze niby bedzie zadowolony ale w glebi mysli uzna mnie za latwa na gg gadamy o tych sprawach i sam twierdzi ze chialby mnie tam gdzie podotykac meze masz racje na reke za szybko ale jakie masz pomysly bym mu pokazala ze mi sie podoba

na 5 randce ? buzi mu ewentualnie daj , w najlepszym wypadku z jezorem ! A nie odrazu w rozporek...

Gość na rękę za szybko
ja mężowi reką, bo inaczej to brzydno jest

Gość Anonimowa87
pani dla pana: A długo go znasz ? Jak na te wasze 5 randek to chyba coś za szybko deklaruje co to by on z Tobą nie zrobił gdybyście zostali sam na sam. Żeby się nie okazało że liczy tylko na szybki seks.... Wiesz, rób jak czujesz. Czasem od razu czuć że ktoś jest naszą pokrewną duszą. Mamy wspólne pasje,zainteresowania i do tego jest jeszcze silna chemia. W takim wypadku nie ma co się sztucznie hamować... Co do sposobów okazywania seksualnego zainteresowania: wg mnie na początek dobry jest jakiś delikatny petting : przytulanie, dotykanie się- na razie w ubraniu. Im dłużej będzie trwał związek i im będziesz bardziej pewna jego uczuć będziecie sobie pozwalać na więcej.

Gość do Anonimowa87
5 randka to jeszcze nie czas na petting

Gość Salmen
hahaha. właśnie popieram tam przedmówce , cokolwiek nie zrobisz i tak będziesz brana pod uwagę jako - łatwa. Mnie osobiście denerwuje takie podejście do dziewczyn... znasz chłopaka sporo .. kilka mieś.. na imprezie pójdziesz z nim się przejść sam na sam .. a towarzystwo że się jeb** i ze mu na pewno loda zrobiła .. paranoja jaki szacunek do kobiet mają niektórzy mężczyźni ;] a co do Ciebie. jeżeli chcesz mieć chłopaka do zabawy a nie do kochania :D to sobie na tą 5 randkę gumki kup :D

Gość pani dla pana
do Salmen: do zabawy moge miec se a pana potrzebuje do milosci:)

Gość Salmen
Według mnie, zrób mu rączką dobrze np. jeżdżąc po głowie w włosach (nie wiem jak to nazwać :D ) a na tamto poczekaj.. moze sam na to wpadnie :D

Gość bedziesz latwa i juz

Gość Anonimowa87
do Anonimowa87 5 randka to jeszcze nie czas na petting Niekoniecznie... Tak naprawdę nie wiemy od kiedy autorka zna tego chłopaka. Może wcześniej kilka miesięcy się kolegowali, obracali w kręgu tych samych znajomych a dopiero teraz z rożnych przyczyn zainteresowali sobą ? Rożnie może być. Zresztą nawet jeśli by tak nie było to jak pokazuje wątek "Poszłam z facetem do łóżka na drugiej randce ." Radio gagi, wczesne pójście do łózka z facetem nie musi o niczym przesądzać. Wiele kobiet wypowiadający się w tamtym wątku szybko zdecydowała się na seks z nowym partnerem, a teraz ten partner jest ich mężem :) Uważam że autorka powinna zdać się na swoją intuicję bardziej aniżeli kierować się obowiązującą w społeczeństwie podwójną moralnością. Jeśli czuje że będzie z tego fajny związek to czemu nie ? Byleby tylko nie czuła tego przy każdym nowo napotkanym facecie ;]

Gość do Anonimowa87
nie wiem ile autorka ma lat, ale np. w twoim wieku to za wczesnie na figle nago. masz dopiero 22 lata i swoje powinnas odczekac

Gość pani dla pana
mam 20 lat o sekse nie mysle jeszcze napewno poczekam jeszcze z rok ale na pieszczoty mam ochote ale z tym tez poczekam znam go krotko..:/

Gość Anonimowa87
do Anonimowa87: A na co tu czekać ? ;] Na ślub ? ;] Sorry Winnetu ale nie jestem katoliczką i autorka też niekoniecznie musi nią być. Dzięki za "troskę" ale już trochę za późno na takie rady.