Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający...

dziewczyny proszę o radę. co byście zrobiły

Polecane posty

Gość pytający...

otóz moja bardzo mądra kobieta wyrzuciła całe, nowe opakowanie tabletek anty do kosza na smieci. kosz ten znajduje się na zewnątrz. przelezały tam ze 2 tygodnie (temperatura na dworze była bliska zeru a w dodatku spadło sporo deszczu tzn wilgoc w koszu była spora) jak sądzicie ryzykowanie bedzie zacząć je zażywać? na opakowaniu jest wyraźnie napisane żeby przechowywać zdala od wilgoci i w temp nie niższej niż 2 stopnie. w sumie wyglądają OK, jedynie pomarszczyło sie to zewnętrzne opakowanie (kartonik) tabletki są w dodatkowej szczelnej folijce. szkoda mi po prostu wydawać kolejne 50 zł. w dodatku trzeba jechac do gina po recepte itd. ale nie chce tez był ojcem. co sądzicie? co radzicie?

Gość Aga89
Na twoim miejscu znaczy twojej kobiety nie ryzykowałabym...Lepiej jedź do tego ginekologa i wydaj te 50 złoty skoro chcecie dalej współżyć...Pozdrawiam

Gość Pewnie nie bez powodu je
wyrzuciła? O co poszło? Nie chcesz zakładać gumek, a ona musi się truć tak? W końcu kobiety MUSZĄ się zabezpieczać, mężczyźni mają to w dupie :p

Gość Aga89
heh masz rację kompletnie mają w dupie chcą seksu to pytają wzięłaś pigułkę czy coś w tym stylu a sami mają to w dupie :P....więc inne rozwiązanie zakładaj gumki i daj spokój kobiecie :):P

Gość pytający...
wyrzuciła przez przypadek. i nie snujcie jakiś beznadziejnych domysłów. a to że zabezpieczamy sie tabletkami to pomysł mojej dziewczyny, wiec mi tu nie pierd... olić :)

oj no nie przesadzajmy... :D niech wezmie te tabletki, nawet jak się je wrzuci do wody opakowanie powinno je uchronić przed wilgocią, jest hermetycznie zapakowane, innym sposobem wiele zarazków dostawałoby się nam do leków, pomyślcie :) btw... otwórzcie jedną tabletkę i zobaczcie czy nie jest wilgotna albo czy się nie rozpuszcza w palcach :)

Gość ale macie problemy
na gumki was nie stać ? chyba możecie na gumkach jeździć przez jeden miesiąc, co ? w końcu wg kalendarzyka w miesiacu jest maks 2 tygodnie dni płodnych

Gość pytający...
nie moja wina że gmina tak rzadko opróżnia kosze :) a tak poza tym chyba będzie musiała je zażywać bo ginekolog ma tygodniowy urlop a tabletki powinna zacząc brać od piątku. najwyżej nie będziemy sie bzykać przez miesiąc oby tylko jej nie zaszkodziły. dzieki za Wasze komentarze