Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy doswidczone

zapomnialam2 pigulek w 3 tygodniu dostalam okres

Polecane posty

Gość pomocy doswidczone

dokładnie w sobote i niedziele zapomniałam pigulki i w niedziele sie kochalam do konca, dzisiaj rano dostalam okres ale wzielam pigulke czy ogolnie duza jest szansa na ciaze ? jesli wpadne to swiat sie nei zawali bo swoje lata juz mam, ale pytam was :*

mogłaś juz nie brać dziś tej pigułki, zrobić wcześniejszą przerwę i normalnie po 7 dniach (licząc od tej soboty) wziać nowe opakowanie. skoro jednak dziś wzięłaś pigułkę to weź kolejne opakowanie bez przerwy i powinno być ok.

Gość pomocy doswidczone
a jesli chciałabym zajsc w ciąże to odstawic pigulki w sensie, ze jutro juz jej nie wezme i wtedy zaczac starania to szansa jest spora z tego co wiem?:)

co do ciąży to różnie może być. ja zaszłam w 2 cyklu po odstawieniu. ale to bardzo indywidualna sprawa. jak chcesz się starać o dziecko to jeszcze dziś zacznij łykać kwas foliowyi odstaw te pigułki :) powodzenia!

Gość nie do pojecia
jesli chcesz zajsc w ciaze to odstaw pigulki ale odczekaj chociaz jeden miesiac bo w pierwszym cyklu masz duza szanse na blizniaki albo trojaczki, chyba ze bardzo chcesz. no i zacznij sie zdrowo odzywiac i lykac kwas foliowy.

Gość dziekuje
wam kochane :* jutro kupie i zaczne lykac :) a odzywiam sie bardzo zdrowo az sama jestem pelna podziwu dla siebie i wytrwalosci :) 3mjacie kciuki :) a ja wam dziekuje na przyszlosc i zycze powodzenia :*