Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crimen sollicitationis

niestety psychiatria potwierdza że są ludzie, którzy na wyższy poziom rozwoju um

Polecane posty

takie zdanie znalazłam na innym topiku- slyszeliscie o tym? toby tlumaczylo dlaczego zadna edukacja im nie pomaga..

rozwoju umysłowego nigdy nie wchodza

Myślę, że to prawda.Podglądałam dziś na NK dawną znajomą i jej kolegów-wszyscy skończyli podstawówkę i co najwyżej jakąś zawodówę:O Na zdjęciach dziewczyny pindrzą się w kabaretkach , faceci trzymają flagi klubów sportowych. Dla mnie to gorsi ludzie.Pamiętam jak ta znajoma powiedziała mi , że nie zdałaby matury z polskiego bo nie zrozumiałaby ani zdania w pracy z tekstem.W dodatku jest na tyle głupia , że zaczepia ludzi na ulicy a nawet im grozi :O Na szczęście ta znajomość to przeszłość.

Gość lamka 2
Weź to napisz całym polskim zdaniem.

CAŁE ZDANIE- ,,psychiatria potwierdza że są ludzie, którzy na wyższy poziom rozwoju umysłowego nigdy nie wchodzą''

Gość Bardzo ciekawa kafeteriankaa
Tak, tak to na moim temacie o spowiedzi :)

Gość kali widzial
za to moi znajomi pokonczyli studia, zawsze usmiechnieci i co to nie oni a a tak naprawde falsz, obluda i zaklamanie dobor znajomych przez pryzmat wyksztalcenia to porazka kolorowy ptaku

Gość Madame Lopuhov
jeśli mówimy o rozwoju intelektualnym, to mało kto wchodzi na najwyższy poziom rozwoju, czyli do poziomu umysłowych operacji formalnych. Nie jest to nic odkrywczego.