Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiap

BOSKIE CIUSZKI..zapraszam!!

Polecane posty

Gość Nadiap

Hej dziewczyny..zapraszam na moje aukcje..świetne ciuchy prawie za darmo;) Gwarancja wspaniałej jakości..zobaczcie same: http://www.allegro.pl/item789198554_zara_kurtko_plaszczyk_poncho_roz_m_sprawdz.html http://www.allegro.pl/item789189500_versace_jeans_couture_oryginal_nie_przegap.html http://www.allegro.pl/item789205951_zara_100_skora_krokodyla_przecudowne_36.html...buciki raczej nie z krokodylej skórki ale z wytłoczonym wzorem krokodyla na skórze cielęcej:) Zapraszam!!!

Gość jaaaaasneee
płaszcz 200zł, buty 130 , pasek 30 prawie za darmo, masz racje idiotko

Gość Nadiap
ZAPRASZAM...wystawiłam dziś nowe ciuszki.....miłego dnia!!!:)

Gość z której str tanie e
hehe rzeczywiscie za darmo:D Płaszcz 200 zł no ok moze nowy był drogi ale teraz jest używeany, watpie czy ktoś kupi taki płaszcz za 200 zł skoro w szmatexie takie są i też oryginalne. Albo porządny nowy można spokojnie miec za 190-200 zł No bo tak zastanawiając się ( oczywiście nie mówie że nikt nie kupi) - ale: -ktoś kto nie ma kasy razcej nie wyda 200 zł na coś używanego bo nawet to łądne nie jest tylko bedzie wolał cos nowego za takąc cene -ktoś kto ma dużo kasy raczej też nie bedzie czegoś takiego z odsysku kupował bo :jak wyżej : ani ładny nie jest - wiem wiem kwestia gustu, moze normalnie jest łądny, ale nie na tym zdjęciu no i bedzie wolał sobie nowy kupić bo go na to stać. Nie chce byc nie miła nie chce nikogo tutaj obrazać, ale czasem to pasowałoby się troche zastanowić nad chociażby tematem;) Z której str to są ciuchy prawie za darmo???

Gość z kitórej str tanie e
sory zwracam honor - pisze ze płaszcz jest nowy - ale ciężko w to uwierzyć po takich zdjęciach, bo na prawde się prezentuje jak mnóstwo takich w ciuchlandach za ok 30 zł......może gdyby te zdj byłty profesjonalne to ok.....ale w tym wypadku wygląda jak używany, ja na pewno bym nie kupiła;/

Gość Nadiap
Dzień dobry:) Dla niedowiarków...proszę skontaktować się z osobami które kupiły coś u mnie i spytać o jakość ciuszków, czy choćby o to czy jak pisze że dany ciuch jest nowy to czy jest to prawdą:)..a ceny?..i tak je już obniżyłam po niedawnej sugestii jednej z dziewcząt, ale taniej mi już sumienie nie pozwala sprzedawać;)..np nowych skórzanych dwóch płaszczykó, nowych bucików zara, pare razy włożonego płaszczyka zary itp:)..ja naprawde w realu dałam za nie o niebo więcej, jednak zdaje sobie sprawe że za takie ceny jak w sklepach nikt nie kupi...także szczerze polecam:)...miłego dnia:)

Gość Nadiap
Hej dziewczyny..dodałam dzisisaj dużo nowych aukcji..Zapraszam!!:)

Gość Nadiap
Zapraszam dziewczyny na kończące się aukcje:)

Gość Nadiap
ZAPRASZAM SERDECZNIE...dodałam dzisisaj nowe ciuszki i dodatki:)

Gość Nadiap
hej dziewczyny..zajrzyjcie..może znajdziecie coś dla siebie:)